Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Post by Roland » Thu Feb 28, 2019 6:30 pm

Are you kidding? It’s TREMENDOUS. INCREDIBLE potential! Това мекотело осем години хъхри, че Обама не бил достатъчно tough с диктатори...
And you can't dance with a devil on your back...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 02, 2019 9:41 am

Засега Бърни е единствения кандидат който не е обявил ентусиазирано за репарации за чернокожите ... Много искам праймъритата да спечели кандидат който е за репарации. И това да е основният фокус на предизборната кампания.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Mar 07, 2019 7:28 am

Вея си гъзовейката из Балтимор заради една конференция и оня ден по късна доба имах автентичен балтиморски експириънс в магазин за алкохол, в който се забихме, за да може моята колежка Сузи да купи бърбън за гаджето си. Пичеве, като от The Wire беше изкаран тоя магазин, со все бъзера на вратата, булетпруф стъклото и странната кутия, в която слагаш парите и която продавача завърта към себе си, за да ги вземе. В некъф такъв магазин убиха Омар като влезе да си купи цигари или дъвка или ненам кво там.

На път към магазина, минахме през неква задна уличка (вероятно щото и на двете ни е писнало от живота), в която очевидно живееше някой - имаше канапе и постлан килим. Уют. Прецапахме сиреч през на някого хола.

Тоя град целият е дъ хууд, дори в гъзарските си части.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Fri Mar 08, 2019 3:34 pm

Какво се случва, когато лявото напълно изплиска легена, на вашето внимание - Evergreen State College:

https://www.youtube.com/watch?v=FH2WeWgcSMk

https://www.youtube.com/watch?v=A0W9QbkX8Cs&t=430s

В началото ми бе по-скоро забавно, после осъзнах, че хич не е смешно, ужасяващо е. Enjoy!
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Mar 08, 2019 4:03 pm

^ Некъв tldr за копачите на грозге? :mrgreen:

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Fri Mar 08, 2019 4:38 pm

tldr-то е как в тоя пасторален колеж в гората, заобиколен от природа и биоферми, където хипстърите да садят киноа и куркума, изведнъж решават да са най-равноправния колеж в света, създава се equity board, започват стряскащи cult-like практики, заплахи над студенти и преподаватели, които случайно са попитали какво, мамицата му, се случва. Валят обвинения в расизъм, whiteness, как никой не вземал под внимание правата на малцинствата те ще го променяли това с насилие и молитви, абе гледай, заслужава си.
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Mar 08, 2019 4:43 pm

Пуснах го на слушане и болеше (отворената лекция или каквото и да беше тази сбирщина от прогресивно мислещи люде). Разговорът подир нея обаче беше интригуващ и ще му отделя повече внимание.

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Fri Mar 08, 2019 5:00 pm

Истинският цирк почва към средата на второто клипче. True colors...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Mar 08, 2019 5:07 pm

Бая са изтрещяли в немалко американски университети, има твърде много зомбирани активисти и най-вече администрацията твърде много им угажда. Но така става, като се преподават Social Justice и Critical Race Theory идиотщини като че ли са доказани истини и има буквално хиляди diversity officers в унивеситетите, които се чудят какво да си изсмучат от пръстите, за да оправдаят заплатите си.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Fri Mar 08, 2019 5:15 pm

Изтрещяла беше една моя състудентка, дето изливаше половин река сълзи когато ѝ пишеха петица на изпит. Тия са много отвъд изтрещяли, това си е чист хорър.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 08, 2019 6:10 pm

От друга страна тоя университет никой не го е чувал тук...
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Mar 08, 2019 6:37 pm

Аз съм го чувал точно заради тези изцепки там в последните години...

А и не е като подобни неща да не се случват и в Йейл и Бъркли примерно. Дори в Харвард наскоро имаше абсурдни протести, защото един от тамошните преподаватели бе нает за адвокат от Харви Уайнстайн:

https://www.bostonglobe.com/metro/2019/ ... story.html
https://www.newyorker.com/news/q-and-a/ ... -weinstein
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Mar 08, 2019 6:54 pm

Отворих линковете в очакване да видя жена, открила огън с патлаци и AK-47 специално срещу мъже в университет, или жена, която целенасочено е газила мъже по тротоара с кола. Т.е., неща, които изтрещели лица вършат и които мен лично ме плашат, щото свършват с множество смърти и по няква причина все още се случват, фор риъл. Обаче, мили мои мъжествени пичеве, ако някви такива неща като думи, речи и полисита в някви ирелевантни за целия свят академични кочини, всяват такава паника в сърцата и душите ви, май ще ми се наложи да ви се смея в лицето. (пак изтрит език..) :lol:

Oui. Je suis garbage.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Mar 08, 2019 6:57 pm

^ честит празник

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Mar 08, 2019 7:02 pm

Лол, аз тоя не го празнувам, щото не виждам никакъв смисъл от показно лицемерничене в един ден, последвано от 364 дни борба срещу всякакви полисита, дето може реално да са от няква полза за жените по света. Бтв, ако искате да зарадвате жена си днес, не ѝ купувайте цветя и не ѝ пожелавайте честит празник. Вместо това измийте кенефа, например.

Oui. Je suis garbage.