Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Ако могат, ще приватизират и изгледите... Всъщност, правят го - доста успешно на места. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Поне е хубаво да се знае, че в БГ не само за богатите няма правосъдие1000 лв. глоба за ревнивеца, зашил жена си да не кръшка
20 август 2007 / News.dir.bg
1000 лева глоба и 1 година забрана да доближава дома, местоработата и местата за социални контакти на жената, на която е нанесъл побой, постанови Разградски районен съд за 45-годишния Тодор Маринов от село Беловец.
През нощта на 16 срещу 17 юли мъжът, който е осъждан няколко пъти за участие в побои, пребил 43-годишната Албена Соколова, с която живеел на съпружески начала от 13 години. Oсвен това зашил с рибарска корда и шивашка игла половите й органи. Ревност бил поводът за насилието – мъжът трябвало да влезе в затвора за три години и смятал, че през този период жената ще му изневерява. Санкциите са по Закона за домашно насилие, уточниха магистрати.
В Кубратския районен съд се води друго дело срещу Маринов – за нанасяне на средна телесна повреда. Той се яви в съдебната зала без адвокат, защитата на Соколова бе осигурена от Центъра на неправителствените организации в Разград.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Бая, има ли знаци за финансова криза в жилищно-ипотечния сектор при вас?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Especially for youMatrim wrote:Е, не просто, последните новини в тази тема ме карат да мисля, че не сме Абсурдистан, а Абсурдистан на квадрат.
Ядосан баща простреля момче, сбило се със сина му
21 август 2007 / News.dir.bg
10-годишно дете е било простреляно с въздушна пушка в рамото. За щастие то се отървало само с охлузване.
Инцидентът е станал пред бл.265 в столичния ж.к. ”Обеля” във вторник следобед. Двете момчета се скарали, сбили се и 35-годишният К.Д. "разрешил" спора им като стрелял с въздушната си пушка по "врага" на сина си. К.Д. е задържан с полицейска мярка за 24 часа в столичното Девето РПУ за изясняване на инцидента. Той няма предишни криминални прояви, уточняват от СДП, предаде "Фокус". Майката на пострадалото дете не е потърсила лекарска помощ, а го завела в 9 РПУ, където съобщила за инцидента. Полицаите повикали Бърза помощ и детето е било закарано в “Пирогов”. Според БНР бащата прострелял детето "в момент на афект".
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Много вярно. Информацията е определящият фактор на днешното време. По-изненадващото, обаче, е в колко много сфери не оказва влияние. Вярващите полуидиоти пак са си такива, например.
Затвориха Южния плаж във Варна заради мръсната вода
23.08.2007 14:59
Мдаа само Дружба и тва е.Със заповед на областния управител Петър Кандиларов от днес е затворен Южният плаж във Варна. Причината е, че морската вода е изключително мръсна, съобщи БТА.
Основната причина за замърсяването е, че пречиствателната система е много стара и е предвидена за много по-малко население, коментира Кандиларов. Освен това има доста строежи, които са заустени в деретата, а не в канализацията. По думите на Кандиларов само в града броят им е около 20. Има още много в посока към комплексите.
В момента експерти на Областна администрация изготвят програма за преодоляването на проблема. Тя ще бъде дадена за изпълнение на община Варна в партньорство с РИОКОЗ и екоинспекцията в града.
В момента морето на Южния плаж е близо осем пъти по-мръсно от допустимото, посочи Кандиларов. По думите му там ще бъдат сложени предупредителни табели. Плажът може да бъде отворен, ако показателите на водата се нормализират. В противен случай има вероятност той да остане затворен и през сезон 2008.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- BaYa
- Forsaken
Миии не! Макар че ние тук целодневно се молим за неговото окончателно избухване, pазвъплъщаване и всякакви катастрофални сривания които би могъл да претърпи един икономически сектор!shayhiri wrote:Бая, има ли знаци за финансова криза в жилищно-ипотечния сектор при вас?
Излиза че много малко тукашни фирми се сработват с американските си колеги. За съжаление!

При нас хипотеките продължават да са на нивото на месечна заплата, и със срок на изплащане 40/50 години!

А по останалите теми - пълна забрана на притежание на орижие! И дълголетни наказание на нарушителите, бих предложила аз!!

Last edited by BaYa on Thu Aug 23, 2007 3:36 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ужас. Казвах ви аз. И де да е само там. След последните стомашно-чревни преживявания в Несебър/СлБ отказвам да влизам изобщо във водата, освен ако не е някъде на спокойно/ненаселено място.Xellos wrote:Затвориха Южния плаж във Варна заради мръсната вода
Мдаа само Дружба и тва е.Със заповед на областния управител Петър Кандиларов от днес е затворен Южният плаж във Варна. Причината е, че морската вода е изключително мръсна, съобщи БТА.
Основната причина за замърсяването е, че пречиствателната система е много стара и е предвидена за много по-малко население, коментира Кандиларов. Освен това има доста строежи, които са заустени в деретата, а не в канализацията. По думите на Кандиларов само в града броят им е около 20. Има още много в посока към комплексите.
В момента експерти на Областна администрация изготвят програма за преодоляването на проблема. Тя ще бъде дадена за изпълнение на община Варна в партньорство с РИОКОЗ и екоинспекцията в града.
В момента морето на Южния плаж е близо осем пъти по-мръсно от допустимото, посочи Кандиларов. По думите му там ще бъдат сложени предупредителни табели. Плажът може да бъде отворен, ако показателите на водата се нормализират. В противен случай има вероятност той да остане затворен и през сезон 2008.

Тва ясно. Особено пък в София. Ма кат се къпеш, малко или много пийваш от тва... наоколо.