Споделете пак
Moderator: Moridin
Така е, като живеете в предградията на Северния полюс 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Масажирай ги
. Мене пък слепоочията тръгват с очите и от там после си...
Баси колко ми е яко след гигантския зор в работата са да стана в 7;30 щото не ми се спи, а не че трябва се мъкна на място на което ми е вче неприятно да ходя.
Са тряя потренирам за късно ставане.

Баси колко ми е яко след гигантския зор в работата са да стана в 7;30 щото не ми се спи, а не че трябва се мъкна на място на което ми е вче неприятно да ходя.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ами то принципно плана при кандидатстването преди 8-ми клас беше ако не влеза с биология и химия, с история и литература за адвокат или филолог.
Иначе много се кефя на езика във всичките му форми и много обичам да си извеждам корени и значения на някакви думи от латински и като ги проверя да се окажат верни. 

Еми аз съм завършила НПМГто с профил биология и после станах химичка в СУ.
Имаме и други НПМГейове във форума - Morwen, thunder, The Dragon...
Училището е много добро - виж ние кви сме яки!
Ма ти май си го надраснал момента с кандидатстванията за гимназиите... В кой клас си сега?
Иначе науката е прекрасно нещо, но в Бг не може да се живее от нея, Сигурно ще ти се наложи да емигрираш като мен, за да можеш да оцелееш с професията си...

Имаме и други НПМГейове във форума - Morwen, thunder, The Dragon...
Училището е много добро - виж ние кви сме яки!
Ма ти май си го надраснал момента с кандидатстванията за гимназиите... В кой клас си сега?
Иначе науката е прекрасно нещо, но в Бг не може да се живее от нея, Сигурно ще ти се наложи да емигрираш като мен, за да можеш да оцелееш с професията си...
- RRSunknown
- Elder God