Браво, поне тези не ме разочароваха, за разлика от Бразилия, кито още не мога да прежаля

Moderator: Moridin
Французите симулираха повече, вкараха от смешна дузпа след жалка симулиция, така че хайде стига нелепости.Аха, нека да им заседне тази титла - и да им връчат Оскар за симулации на тия жабари дано!!!
Могат спокойно да си поделят наградата, нямам нищо напротив. Колкото до симулациите, поправете ме ако греша, но именно Тиери Анри май получи комоцио на терена, а след това едва креташе до резервната скамейка. Да не говорим за рамото на Зидан, където много ясно се виждаше, че го боли доста. От друга страна, италианците все се въргаляха, и съдията можеше спокойно да покаже няколко жълти картона за симулации.Marfa wrote:Оскарите за симулации за главна и поддържаща роля, сценични ефекти и режисура се присъждат изцяло на Португалия. Егаси и артистите, честно!
Aми като гледаше настрани и се блъсна в неподвижен противников играч, така му се пада.Колкото до симулациите, поправете ме ако греша, но именно Тиери Анри май получи комоцио на терена
Показа, че е идиот. Ако е наистина е бил обиден, най-добрият начин да отврне би бил да помогне на отбора си да спечели. Но то не е като това да е първият път когато са го гонили, халал да ме е.Corwin wrote:А колкото до ЗиЗу - никога не ми е бил любимец, но накрая показа че е голям. На малко играчи би им стискало да отвърнат по този начин на обида.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 2 guests