Да ги пита човек кое болно въображение, им бълва идейте.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Самите автори на програмката казват, че тя не дава съвсем правилни и надеждни резултатиMost of the time, people drop their writing into it and, when they don't get the result they expect, declare it to be wrong, wrong, wrong. Yet, a lot of its users still find it and its analysis to be a fun time waster. Despite having written the program, I didn't come up with the algorithm and believe that the Genie works no better than the flip of a coin. However, I don't think it to be a complete time waster since there actually is some academic study that went into it.
...така че и това с писането за "неща" и за "отношения" на този етап си остава предположение - и ако някой се опита да го изкара твърда истина, ще се смея много, преди да го замеря с тия-ония няколкостотин контрапримера, които ми идват наум от разShlomo Argamon, Mosche Koppel, Jonathan Fine, and Anat Rachel Shimoni wrote:Our main interest in the paper is to present the linguistic phenomena; we will endeavor, as far as possible, to avoid baseless speculation with regard to interpretation of the data.
Винаги.Morwen wrote:Шайх, кажи като си готов да ти пускам откъс.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests