Трябва да пристигне преди 6-ти Май. Бтв, пристигнаха ли онез фигурки от ибей? Дай да се хванем на скайп тези дни да се разберем да пратиш сичко заедно и как да платим

Симеоне, рано ти е за старческа склероза!Roland wrote:Бтв, върнах се назад из темата и освен два вейг спойлера, успях да се потреса от това, че Ицо вика на Виктор 'Енвер Гьокаж" или нещо от сорта. Пичът се казва Енвер Джокай, произнася си го в интервюта (Линк: http://www.fanpop.com/spots/enver-gjoka ... econd-name).
Когато ме поправят за правопис или произношение на име, се съобразявам, ако е вярно.Roland wrote:Енвер ДЖОКАЙ бтв, само да отбележа. Той си го произнесе в едно интервю.
Мдам. Жалко че първи сезон му бавиха действието, а във втори набутаха история като за 4 сезона. Но наистина сериалът беше страхотен, а в крайна сметка успяха и чудесен завършек да му направят, въпреки че тъпите американци трябваше да го гледат повече, за да си се развие нормално. Но пък забързаният ритъм на втори сезон ме държеше в напрежение по време на всеки епизодRoland wrote:Изгледах го. Разкошен финал, страшно съм доволен.
Финалът беше смислен и завършен. Също така си личи, че това можеше да е финалът на пети сезон и импактът щеше да е петдесеткратно по-голям.
- Spoiler: show
Но като цяло мисля, че този сериал в цялостта си се получи добре. Можеше по-добре, не му се даде шанс, а и бяха пропуснати възможности. Но общото ми впечатление е много положително.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest