Окрилен вчера от успехите в Каразан, реших да се саморазправя най-накрая с немъртвия дракон (един куест ми пари в куест лога вече втора година) та викнах пажа ми да ми донесе урната от банката и тръгнах да влизам в Каразан... А, то заключено

"Убий този", "Убий онзи", "Застани на челна стойка на кътни зъби" и т.н. Накрая, след като изтрепах всичко живо без да отворя вратата, съвсем отчаян реших да се метна от високо и да се пребия и без да искам, уцелих правилната врата

Малко траш по пътя, в който си изтрих меча и стигнах терасата. Там обаче дракон няма. Мисля си аз на глас:
- Може би е в планината...
- ... планината, планината... - отговаря ехото
- Може би е в гората...
- ... гората, гората... - пак дудне ехото
- А може би е на терасата ...
- ... планината, планината... - смутолява ехото

Ясно, намерих съмон-урничката (вече не ти трябва своя) и ей го дракона, маха с костеливи криле и пикира като ударен хеликоптер. И се почна епична битка... Аз понеже съм го виждал само веднъж-дваж и то преди години, отначало не се сещах да се махам от горящата земя, та той бързо ме свали на 30%... Да ама прот-паладините са Гадни, Корави Копилита и не мрат лесно

Драма

Съмоннах го пак, онзи долетя, казах му "ти си гей", пуснах си бъбъл+ХС и демонстративно се прибрах в Даларан