За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Sep 02, 2009 12:06 pm

Найтбейн е гей! Дракон гей!!! :evil: :evil:

Окрилен вчера от успехите в Каразан, реших да се саморазправя най-накрая с немъртвия дракон (един куест ми пари в куест лога вече втора година) та викнах пажа ми да ми донесе урната от банката и тръгнах да влизам в Каразан... А, то заключено :shock: И се почна едно обикаляне около вратите и псуване. Съвети от бг-канала валяха колкото щеш:
"Убий този", "Убий онзи", "Застани на челна стойка на кътни зъби" и т.н. Накрая, след като изтрепах всичко живо без да отворя вратата, съвсем отчаян реших да се метна от високо и да се пребия и без да искам, уцелих правилната врата :roll: :oops:

Малко траш по пътя, в който си изтрих меча и стигнах терасата. Там обаче дракон няма. Мисля си аз на глас:
- Може би е в планината...
- ... планината, планината... - отговаря ехото
- Може би е в гората...
- ... гората, гората... - пак дудне ехото
- А може би е на терасата ...
- ... планината, планината... - смутолява ехото :lol:

Ясно, намерих съмон-урничката (вече не ти трябва своя) и ей го дракона, маха с костеливи криле и пикира като ударен хеликоптер. И се почна епична битка... Аз понеже съм го виждал само веднъж-дваж и то преди години, отначало не се сещах да се махам от горящата земя, та той бързо ме свали на 30%... Да ама прот-паладините са Гадни, Корави Копилита и не мрат лесно 8-) Билкарския хийл и ПвП тринкета ме закрепиха и бой по каската, бой, бой, бой :twisted: По едно време се вдигна и литна, и се пръкнаха скелети. Екстра :mrgreen: Резервоар за мана и живот, след като ги изтрепах бях фул отвсякъде. Оня ми ти дракон пак кацна, същата схема, бой, бой, бой, бягаш от горящата земя, селф-хийл, бой, бой... Онзи пак се вдигна, второ презареждане от скелетите. Кацна, ето краят се вижда... 15%... 10%... 5%...пуснах ЛоХ, че бях останал без мана ... 2% ... 1%... и :shock: :shock: Найбейн отлита... :shock: :shock: Вратата до мен се отвори с протяжно скърцане, колкото да ми даде да разбера, че всъщност драконът се е резетнал :shock:

Драма :? Мъка :?

Съмоннах го пак, онзи долетя, казах му "ти си гей", пуснах си бъбъл+ХС и демонстративно се прибрах в Даларан :roll:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Sep 02, 2009 12:12 pm

ХАХАХ :D

Днес сутринта влязох за 10 минути и направих първото за този си герой хонор убийство - и то много куриозно- в Stonetalon гоних някъкъв таурен който реши че ще е много хитро да ме заведе в базата си но не по нормалния път а по планините. И тъкмо скочи да пада в базата и във въздуха го доубих с judgement, след което гледах трупа му пада надолу ХАХА.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Sep 02, 2009 12:13 pm

въх, изгаврило се е с тебе пернатото, Тише! :shock:
е, нищо де - другия път ще го убиеш лесно - поне си видял какво прави... иначе не бива грам да киснеш в петната... не знам как се справяш и с фиъра, но не си го споменал, кой знае, може да си го резиствал... язък за пропуснатите епици :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Sep 02, 2009 12:16 pm

А, фиърваше си ме като за световно, ама понеже съм сам, пак мене си гони :lol: :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Sep 02, 2009 12:37 pm

:D Страшно описание на епичен бой :D

Тише, може би не е трябвало да го разхождаш чак до вратата. Решил е, че искаш да си ходиш и се е обидил. :P

Така де, не виждам друга причина за ресет - някои босове се ресетват именно, когато "напуснеш" терена. Кой знае дали няма такава граница някъде там.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Sep 02, 2009 1:48 pm

Има нещо вярно :? Операта я резетнах така два пъти подред, като търчах наоколо и май се бях доближил до вратата твърде много. Ама в случая с Найтбейн земята ми пареше под краката (буквално :roll: ) та нямаше къде другаде да се дяна :cry:

Само да пуснат сървърите и ще му простра костеливата сянка над кулата :twisted: То Зенедар днес бая време ще е офлайн, утре сутрин пак ще го човъркат май :roll:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Sep 02, 2009 2:40 pm

трябва си, че прави проблеми... ти да не би да поиска да не се резетва отпочнатия ти Каразан, бре? :D

а мене ме боли главата трети ден и довечера пак ще съм като парцал... а така и не разбрах дали са резетнали нашите Улдуар 25 :roll: то всъщност днес може би ще бъде ТоС25 де...
някой от рейдващите да има идея какво прави последния бос там? да е изнесена нейде информация, че аз не съм дирила? :oops:

Едит: прочетох... битката е елементарна... да видим дали и в действителност ще е така :D ето да видите:
http://www.wowwiki.com/Anub%27arak_(Cru ... m_tactics)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Sep 02, 2009 3:35 pm

Леле, луута! :shock: :?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Sep 02, 2009 3:52 pm

Зарежи луута, битката ще е забава... надявам се:)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Sep 02, 2009 3:52 pm

Е това е ясно, ама все пак луута ;). Аз съм си луут адиктед. :mrgreen: Обичам да се импрууввам.

Страшна е кирилицата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Sep 02, 2009 4:16 pm

аз луута ще го гледам, когато влезем на хероик мод другата седмица... днес само ще похарча малко ДКП за един токен, че още влача вейлърските шоудърки и ще си купя веднага едни отвън и повече ДКП няма да харча преди да влезем на хероик мод... тъкмо да се понатрупа малко, че вече бая се поохарчих и няма да съм първа за айтъм, който искам :lol:

но както Ланито каза, битката се очертава като огромно предизвикателство за нашите хилъри в трета фаза - хем да ни държат живи, хем на не повече от 5к НР :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Sep 02, 2009 4:22 pm

Вземи си предварително камъка и енчанта за шолдърите:)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Sep 02, 2009 4:44 pm

ами енчанта ще си го направя веднага - нали ми е инскриптърския, но джема трябва да го приготвя, права си :D

Pag
Merchant

Post by Pag » Wed Sep 02, 2009 10:42 pm

Е, не стана да сме първи на рилма, но поне успяхме след два уйапа. Битката е толкова безлична, особено ако използвате фокус на офтанка за адовете. Нищо интересно, по-скоро даже скучно, бих го определила като малко по голям AN.
Горките Близ, очевидно са изчерпани отвсякъде :cry:
Май тази игра отива по дяволите... или по Diablo ако трябва да съм по-точна.
Язък :roll:
Искате ли линк на умрялата буболечка?
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Sep 03, 2009 9:53 am

Ние се замотахме прекалено много вчера - народът пак се беше разглезил. Уайпнахме два пъти на хвъркатите моми! Не знам кой какво си мислеше, че прави, ама това беше по-зле от първия път, като ги бихме. Да не говорим, че лапнахме на последния дзвер от първия encounter. Щото двама души не могат да тичат и седя и се радват на засилилото се насреща им диване. От друга страна, бая народ се оплаква от лаг, та може и това да е причината. Истината е, че лагът е универсалното извинение за всичко:)).

Общо взето времето, което ни остана, е било не по-малко от това, което вие сте имали Паг, защото и ние май имахме три опита. Само дето бяхме трагедия. Май първият ни опит беше най-добър. Та довечера ще ходим да бием пак бубата.

След рейда направихме бързо дейли хероика и към края ме викнаха за ТоС10. Не знам какво ме прихвана, но се съгласих. А вече беше след полунощ. Организирахме се и се метнахме вътре. Единият ни танк беше малко кекав, а и нито един от двамата не беше танквал на зверовете, та първия път уайпнахме безславно - стаковете им бяха неспасяеми. На втория път обаче всичко мина както трябва. Общо взето успяхме да изчистим всичко, дори и бубата на финала. След решихме да пробваме 10ман хероик. Нямаше много време. Общо взето зверовете имат повечко живот, огънят ти стаква дебъф и май имаше още нещо. А, да. Босовете май трябва да се убият за определено време (за зверчетата говорим още), защото просто идва следващия. Кентавъроподобнияд беше на 3% някъде, когато вратата се отвори и червейчетата се изсипаха вътре и попиляха танковете, а после и нас.