Искам да се оплача, че последните събития в батковината ме лишиха от дар-слово и дори Комарницки вече не смогва да е в крак със ставащото.

Четирсе полицая арестуваха онова куку Босия, щото искал да цели парламента с домат, междувременно 3000 човека излизат на протест срещу забраната за пушене в заведения, а пък след цирка с Марковска конституционен съдия ще става Петър Стоянов, който беше президент от СДС и все още се води за активен седесар, макар жена му да е говорителка на вицепрезидентката от ГЕРБ, а брат му да е евродепутат от ГЕРБ, макар че щял да подава оставка, а на негово място щяла да ходи неква Моника дето бахлиятам ква точно беше, а Боеций черпи с печено агне с ориз на мача между неговите тигри (където играе нападател) и някъв Мастер от Бургас, ама не може да вкара и най-накрая съдията от зор свири дузпа, щото да може нащо момче да вкара, докато Цецерон му урежда среща с Обама и някъде в това време подписахме Южен поток, а заммина на финансите каза на пенсиите, че на оня свят пари нема им трябват, докат Дилян Добрев се опита да ни пробута на китайците като евтина работна ръка...
Ей, Турция дали няма да иска да ни завладее?

Ама май няма да ще. Разбирам я. И аз нямаше да ща да ни завладявам ако бях на тях.