Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri May 25, 2007 2:07 pm

Аааа... Те били много.
Няма лошо.
Ами мерси за инфото зза сега ще гледам квото имам пък после ще се задълбочавам... :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat May 26, 2007 10:33 pm

zhivik wrote: Колкото до Lost ... Но като гледам какво ще има да става, нещо съм много скептичен за оставащите три сезона.
И това което ще става е? Мн съм любопитна какво знаеш, защото към момента, освен Кюз и Линделоф, никой нищо не знае. Всичко е догадки и спекулации. Аз съм изчела ужасно мн инфо през последните 2-3 дни, но всичко е предположения. Има някои леки намеци какво, кой и как от официалните подкасти, но знаем само това, което ни казват - че Ричард ще се присъедини към постоянния каст, че ще се разкаже историята на Либи, флашбак на Даниел ще ни разкрие по-подробно що за експидиция е била нейната и какво точно им се е случило, каква е съдбата на Ани, кой още от екипа на Дарма се е присъединил към Другите. Все интересни неща, ако питаш мен. Но аз съм фен, така дълбоко съм влюбена в този сериал, че каквото и да дават, ще го гледам. Силно вярвам в Кюз и Линделоф, досега никога не са ме разочаровали.
Spoiler: show
Страхотен финал на сезона, направо нямам думи, а когато умря Чарли направо плаках, макар да не ми беше любим герой. Lost е най-добрият сериал, който някога към гледала в моя "sad and pathetic excuse for a life". :)

Все пак айде да не спойлим. Ян
pulled out

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 27, 2007 7:45 am

Най-силният финал от трите сезона на ЛОСТ досега 100%. Просто взеха че станаха някои неща, вместо поредното задаване на въпрос като :
1.люка накрая на първи
2.това, че Пени търси Дезмънд накрая на втори

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sun May 27, 2007 5:47 pm

This is an SOS distress call from the mining ship Red Dwarf. The crew are dead, killed by a radiation leak...

Нааааай-накрая захапах Red Dwarf - първите 6 епизода, изданието на BBC на две DVD-та с коментари, smeg-ups и какво ли не... и, както от време на време ми се е случвало и друг път с разни филмчета и книги, усещането е "Добре де, като знаеш за това от поне 7-8 години, ЗАЩО ЧАКА ДОСЕГА?!"

Да, има мъничко странен британски хумор, има я и английската привичка да се опитват да ти казват кога да се смееш, има и още едно-две неща, за които някой може да се хване, ако реши да си търси за какво да го плюе - но, поне според мен, тези неща са много по-малко, отколкото при повечето други научнофантастични сериали. Има си и актьорска игра, има си и сюжетни линии, има си и странични ситуации, и труднозабравими реплики... пък все пак си има и Римър (It's *my* career, Lister. I'm the one who gets it in the neck if an officer comes along, orders chicken soup, and gets black currant cordial with blancmange and two creams and a sugar!), има си и Листър (It's stupid anyway, all this maintenance business. The only reason they don't give this job to the service robots is they've got a better union than us.), има си и суетния котурак (Aaaooowww! Hey, what's that? Oh, it's my shadow. Hey, even my shadow's looking nice! I'm looking nice, my shadow's looking nice - what a team! We are unbelievable! OK, team, this way.), и какво ли не още :)

Мдааа, май най-накрая попаднах на сериал, който може и да реша да гледам не само на уфсиални DVD-та... че по много малко епизоди пускат, гадовете!

I want to lie, shipwrecked and comatose,
Drinking fresh mango juice,
Goldfish shoals, nibbling at my toes -
Fun, fun, fun
In the sun, sun sun...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2007 10:45 pm

DA FRIGGIN' HORROR....

http://www.dayzero.com/men/dayzero/?&siteid=d0

Ако сте дай-хард фен на 24 не отваряйте....

И да с гласа на Кийфър е.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2007 11:46 am

Вчера пуснах още два епизода на Вероника Марс да тествам. Вече започна да ми допада и то доста, хич и не предполагах. Някой тук може ли да ми каже дали качеството по-натам се покачва/спада и дали си заслужава да гледам всичките 3 сезона?

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu May 31, 2007 12:16 pm

Изкарали са в торентите "Бенджи, Закс и Звездният принц". :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 31, 2007 12:48 pm

Corwin wrote:Изкарали са в торентите "Бенджи, Закс и Звездният принц". :)
Ааааааааааааа, кефффф :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 31, 2007 1:16 pm

И преди го имаше :) и си го свалях. Сууупер е филмчето! Обожавах го като малка. Закс рулс!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 01, 2007 1:04 am

Запалих се много по The Office US преди седмица-две, май само на Николов го споменах на последното ни виждане. Сериалът ме изненада с изключително идиотски и страхотен хумор, ЛИПСА НА ЗАПИСАН СМЯХ и ебавки с де що има проблемна тема за американците + всички хора, които имат deskjobs и вършат едно голямо НИЩО. Стив Карел е кръгъл идиот, но тук е кастнат перфектно. Сигурно оригиналната британска версия ще е още по-добра, но за съжаление е само два сезона. Щатската (т.е. тази за която иде реч) е 3 сезона досега, бройката епизоди на които расте с всеки сезон (че и дължината им) и е потвърдена за 4ти.

Захапах 2ри и 3ти сезон от демоноида, за това реших да споделя :wink:

п.с. направено е като документален филм, кефи на макс

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 01, 2007 5:20 pm

По повод сериали, които са базирани на една основна сюжетна линия, ето една добра новина за Battlestar Galactica:
Next 'Battlestar' season will be the series' last
By Nellie Andreeva

June 1, 2007
The upcoming fourth season of Sci Fi Channel's "Battlestar Galactica" will be its final one after all.

After months of speculation, the show's producers will make the announcement at a press conference Friday.

Ending "Battlestar" with the upcoming 22-episode fourth season was a creative decision made by the show's executive producers Ronald Moore and David Eick.

"This show was always meant to have a beginning, a middle and finally, an end," Eick and Moore said in a statement Thursday. "Over the course of the last year, the story and the characters have been moving strongly toward that end and we've decided to listen to those internal voices and conclude the show on our own terms. And while we know our fans will be saddened to know the end is coming, they should brace themselves for a wild ride getting there - we're going out with a bang."

The fourth and final season of "Galactica" will kick off in November with "Razor," an extended two-hour episode, with the rest of the season slated to run beginning in early 2008.

Sci Fi's executive vp original programming Mark Stern said the channel's brass "respect the producers' decision to end the series."

"We are proud to have been the home of this groundbreaking show," he said. "We have always known that Ron and David had a plan for 'Galactica' and trust that fans can look forward to a truly amazing final season."

For months, Sci Fi had dispelled rumors about "Battlestar" ending its run after the fourth season.

A couple of weeks ago, the show's star Edward James Olmos was quoted saying that the upcoming batch of episodes were definitely the last ones. (HR 5/14) Sci Fi issued a statement denying such a decision had been made. "I promise you that when Ron and I make a decision about 'Galactica's' future, we'll let you know," Eick said at the time.

"Battlestar," which stars Olmos, Katee Sackhoff, Mary McDonnell and Jamie Bamber, is produced by NBC Universal TV Studio.
С други думи, поне някои хора се взеха в ръце и решиха да не се гаврят със зрителите. Макар че като се погледне обективно, можеше всичко и в три сезона да се реши, ако се махне всичкия пълнеж. Но както и да е, аз и на това съм доволен, можеше и ония от Lost да се стегнат, но мечти, мечти ...
This signature is not yet rated

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 03, 2007 12:27 pm

Довърших 3ти на Монк 4ти нещо нема сиид и за по-натам си кеси. Ми сладурско сериалче си е, което може да се гледа произволно и за забавление но не на маратон. Рулз артиста просто.

Свалям за ся двата сезона на Battelstar Galactica и ако не ми хареса ше офлеймя симича скоро ;). Ма като гледам масово кво вика народа тука ше се изгледа с кеф тва ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 03, 2007 12:36 pm

Батълстар рокс, радвам се, че свършва с 4ти сезон, дано е готин краят. Единственото слабо в сериала са няколкото ненужни филъра по средата на 2ри и 3ти сезон, но пък с тях се изгражда пълнокръвна вселена ай гес.

Ники, Симичът тепърва ще почва да пищи, той досега е гледал само най-хубавите серии доколкото знам. 4ти сезон на Монк го имам, може да ти го пасна по някое време.

Иначе се замислих, че съм доволен че Лост ще е 6 сезона. Ако един сериал ми е любим установих, че предпочитам да е бая дълъг отколкото да свърши след 40тина серии. Разбира се. за да е това така качеството трябва да се запазва, а в последния сезон на ЛОСТ качеството в на много високо ниво (да не кажа, че от трите сигурно е най-добър). Така че аз съм обнадежден и го чакам с нетърпение, нищо, че ще съм на 25 като свърши.

ЕДНА МОЛБА: Киснейки по цял ден вкъщи тия дни установих, че има само един сериал, който го искам, а го нямам и не съм го гледал - THE SHIELD. Преди време ги имаше по българските тракери, сега сийд обаче нулев, файловете и на фрий евро са изтрити отдавна. АКО НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ГО ИМА и може да ми даде да си копирам сезони 1-3 ще съм му много благодарен, 4-6 ги има на дата.бг. Сериалът е за корумпирани "лоши" ченгета и от единствения епизод, който съм гледал навремето ми направи страшно добро впечатление. Иначе сега съм захапал първи сезон от външен тракер, но е хоуплес почти.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 03, 2007 12:40 pm

Еми шилда е къде 6 сезона май. аредих първиа да видим колко време. монка ше се свали се тия дни не го бързам, ако не ше ти го свия.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 03, 2007 12:43 pm

6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).

Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...