Досега AC адаптерите(те са част от комплекта с който идва лаптопът и не трябва да се купуват отделно), с които съм работил имат за вход диапазон от 100 до 240 волта.Claymore47_Fen wrote:Знаех си. А създават ли някакси проблеми тези адаптери при постоянно зареждане и освен това, достъпни и надеждни ли са?
Това означава, че компютър с този адаптер може да се включи както в US - където напрежението е 110 волта, така и в България където е 220.
Единственото допълнение, което би било необходимо е адаптер за щепсела, който ще включиш в мрежата - те струват не повече от едноцифрено число лева.
Другият вариант ако адаптерът е с отделящ се кабел за мрежата е да използваш тукашен кабел - например от стар касетофон.

(Имам 360 от 6 години, но от няколко месеца събира прах без да съм го пускал). Не бива да забравяме и PS+.
  (Имам 360 от 6 години, но от няколко месеца събира прах без да съм го пускал). Не бива да забравяме и PS+. На тая платформа през 2012 нямаше и едно по-интересно ексклузивно заглавие, ако не броим Journey, което е малка инди игрица. На 360 имаше две все пак - Forza Horizon и Halo 4. 2011-та си останахме с един Uncharted 3 (LBP 2 въобще не го броя за нова игра), докато на бокса имахме последния Gears, Forza 4 и Child of Eden. Едва тази година се забелязва лек подем на PS3 ексклузивките покрай Last of Us и Ni no Kuni, но няма да ги цъкам скоро. Остава и факта, че с малки изключения 360 и до ден днешен е по-добрата платформа за мултиплатформени заглавия. Специално PS+ беше много късния отговор на Sony срещу Xbox Live Gold, така че не виждам смисъл въобще да го споменаваш.
 На тая платформа през 2012 нямаше и едно по-интересно ексклузивно заглавие, ако не броим Journey, което е малка инди игрица. На 360 имаше две все пак - Forza Horizon и Halo 4. 2011-та си останахме с един Uncharted 3 (LBP 2 въобще не го броя за нова игра), докато на бокса имахме последния Gears, Forza 4 и Child of Eden. Едва тази година се забелязва лек подем на PS3 ексклузивките покрай Last of Us и Ni no Kuni, но няма да ги цъкам скоро. Остава и факта, че с малки изключения 360 и до ден днешен е по-добрата платформа за мултиплатформени заглавия. Специално PS+ беше много късния отговор на Sony срещу Xbox Live Gold, така че не виждам смисъл въобще да го споменаваш.

Сега трябва да убедя сестра ми че трябва да освободи 5 кила багаж на връщане или да обяви свръхбагаж заради мен.
 Сега трябва да убедя сестра ми че трябва да освободи 5 кила багаж на връщане или да обяви свръхбагаж заради мен.