Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
- Daggerstab
- Arcanist
- RRSunknown
- Elder God
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Новата конзолна цивилизация накратко:
http://www.gamespot.com/ps3/strategy/si ... ls;title;0
Зверски ми се доигра Цив 4, само дето като знам, че сигурно ще чакам горната комедия в крайна сметка....Ама артът кефи:)
http://www.gamespot.com/ps3/strategy/si ... ls;title;0
Зверски ми се доигра Цив 4, само дето като знам, че сигурно ще чакам горната комедия в крайна сметка....Ама артът кефи:)
- RRSunknown
- Elder God
Бтв да отбележа нещо важно - трети юни май е последната наистина много стабилна дата преди бруталната лятна суша: Ninja Gaiden II, LEGO Indiana + (тва щото аз поне зверски се надъхах) - Кунг Фу Панда (да, естествено, че знам за игрите по филми...).
Оттам нататък - 23ти юни Alone in the Dark, 8ми юли - въпросния Цив, края на Юли - Соул калибур 4(!!!) и после чак в края на август - Too human/Saints Row 2.
Изключвайки бая портове дето съм ги играла горе-долу това ми хвана окото за лято 08.
Оттам нататък - 23ти юни Alone in the Dark, 8ми юли - въпросния Цив, края на Юли - Соул калибур 4(!!!) и после чак в края на август - Too human/Saints Row 2.
Изключвайки бая портове дето съм ги играла горе-долу това ми хвана окото за лято 08.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Каква суша бря?
Grid (сега играх демото, смазващо е!), Lego Indy, NG II, Bourne Conspiracy, Prizefighter, Bad Company, Alone in the Dark, Hei$t, UT3 360, Soul Calibur IV, Civ Revolution, Mercenaries 2, Too Human... Над 10 дългоочаквани игри.
Бтв май последно аз ще намажа да ревюирам MGS4
Grid (сега играх демото, смазващо е!), Lego Indy, NG II, Bourne Conspiracy, Prizefighter, Bad Company, Alone in the Dark, Hei$t, UT3 360, Soul Calibur IV, Civ Revolution, Mercenaries 2, Too Human... Над 10 дългоочаквани игри.
Бтв май последно аз ще намажа да ревюирам MGS4

Last edited by AlDim on Wed May 28, 2008 1:41 am, edited 1 time in total.
Mercenaries 2 е съвсем на края на август (31ви), а половината дето си ги написал мен слабо ме вълнуват. Именно заради това тролене съм писал по-горе "за мен".
Горе-долу са между 4 и 6 заглавия за около 4-месечен период (включвам май остро). така че за мен си е баш суша, което си е що-годе нормално за тези месеци, не за пръв път.
Ай дон'т ду колички нор спортове, ю ноу (Прайзфайтър е бати!!!)
И не си написал Сейнтс Роу 2 - луузър!
На Борна игра ли демото, пиши ако си.
Горе-долу са между 4 и 6 заглавия за около 4-месечен период (включвам май остро). така че за мен си е баш суша, което си е що-годе нормално за тези месеци, не за пръв път.
Ай дон'т ду колички нор спортове, ю ноу (Прайзфайтър е бати!!!)
И не си написал Сейнтс Роу 2 - луузър!

На Борна игра ли демото, пиши ако си.
http://reelgamers.com/games/mgs4.html
в тоя ред на мисли, някой да е виждал тук dualshock 3 (импорт естествено)?
в тоя ред на мисли, някой да е виждал тук dualshock 3 (импорт естествено)?