Доста мой тип книга, каквото и да значи това, и усещам че Геймън ми се превръща в любимец и ще нападам и другите му творения.
Сега прежалих 20 кинта за "Джонатан Стрейндж и..." и ще видим що е

Moderator: Moridin
Спойлът ти е гадно-естетиченRoland wrote:Добре, изчетох я Книгата на черепите. Като цяло ми хареса, макар и да ме поразочарова това, че дори намек няма за това, че случващото се може и да е истина.
- Spoiler: show
Roland wrote:А какво ще рече, че спойлерът ми е гадно-естетичен?
Тази книжка тръгна малко трудно в началото, бтв. Имахме един разговор с колегите в БАРД и споделих мнението си, че е от тези книги, които сами си намират читателя и се продават - без нужда от рекламни кампании и пр. Не че беше кой знае колко пророческо, но май точно така става, което е добреRatS*LivE*on*NO*EviL*StaR wrote:Приключих с Американски богове и въпреки всичките негативни мнения ми хареса, и то много. След средата става по-мудна, но стилът на Геймън е страхотен и това компенсира и дори битовизмите ми бяха увлекателни. Дори за момент не ми стана скучно.
Доста мой тип книга, каквото и да значи това, и усещам че Геймън ми се превръща в любимец и ще нападам и другите му творения.
Американски богове ми е любимата книга на Геймън на мен. Ще взема да прочета най-накрая новелата за Шадоу от Чупливи неща.RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR wrote:Приключих с Американски богове и въпреки всичките негативни мнения ми хареса, и то много. След средата става по-мудна, но стилът на Геймън е страхотен и това компенсира и дори битовизмите ми бяха увлекателни. Дори за момент не ми стана скучно.
Броят на страниците нямам никакво значение. Пълното издание (т.е преиздание) е по-тънко от първия тираж (различно страниране). Виж от коя година е.Stoly wrote:Господарят на Светлината на Залазни. В началото ми се стори леко посредствена, но постепенно ми ставаше все по- интерестна. Когато стигнах до главата с ракашасите вече ми беше доста интерестно. А на края вече книгата беше невероятна. Обаче доколкото знам, моето издане не пълното. Моето е от 271 страници, а пълното май е около 320.
93- та.Yan wrote:Броят на страниците нямам никакво значение. Пълното издание (т.е преиздание) е по-тънко от първия тираж (различно страниране). Виж от коя година е.Stoly wrote:Господарят на Светлината на Залазни. В началото ми се стори леко посредствена, но постепенно ми ставаше все по- интерестна. Когато стигнах до главата с ракашасите вече ми беше доста интерестно. А на края вече книгата беше невероятна. Обаче доколкото знам, моето издане не пълното. Моето е от 271 страници, а пълното май е около 320.
мдам, така завършва и мдам, по- красиво е написано. х10.Benedict wrote:Или още по-лесно. Завършва с нещо от рода, че е готов да приеме само цветя, ама по-красиво написано
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests