Съжалявам, но и аз мисля, че това е неадекватен отговор на сериозна статия. В смисъл, Итилон може и да е объркал темата (вероятно с идеята да не демонстрира реклама), но това с вицовете вече изглежда направо грубо (айде, първото на Преводача беше личен бисер поне, за него наистина не заслужаваше забележка). А и това, че е спам не значи, че не е имало и сериозни разговори вътре.
Бтв, за мен в българската култура има два мита свързани с това, които са много забавни (да, има много добри вицове по въпроса) и много опасни като социално влияние върху някои групи. Първият е митът за жената с точилката. Че има жени, които държат мъжете си под чехъл, има. Че има жени с гневни пристъпи, има. Но жени, които физически правят нещо на мъжете си почти/съвсем няма. Това обаче за някои мъже е добра причина да кажат "ми ние просто им го връщаме, и те правят същото" .Вторият е митът за това как "той я подплясква, но са добро семейство". На практика биха могли да са добро феодално общество по този начин, но по никакъв начин семейство.
Пак казвам - някои групи, не говоря въобще за хора с които повечето имаме контакт - по-прости, по-груби хора, но реално съществуващи.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either