снощи имахме пълна с абсурди вечер... уж трябваше да се удължи Улдуар 25 и да се ходи към Йог, само дето какво бе направил офицера ни, не се разбра, но в един момент се оказа, че от целия рейд само той е сейвнат за инстанса, а за останалите си е фреш рън... така едно от топ-дпс-тата ни не можеше да участва в рейда - стоеше извън инстанса и чакаше аудиенция пред някой ГМ, дето да му разгледа тикета...
в това време ние в рейда основното, което правихме бе да гласуваме за какво ли не, докато офицерите си хортуват във Вента

е, толкова не съм гласувала никога!! в един момент изключих и дори не знаех какво натискам... нямах идея за какво се гласува... то не че имаше значение... примерно, три пъти се гласува дали да се прави Флейм-а на хард мод с 3 различни резултата, като последния бе да се прави на хард модс... незнайно защо обаче, въпреки резултата от гласуването, стартираха боса на нормал мод!!

умря бързо естествено...
след това казаха, че ще правим ХТ на хард-мод... 40мин. се питаха хора поединично дали си носят спийд-поушъни и допълнителни екстри, за да бууст-нем дпс-то върху сърцето на ХТ и се обяснява тактика, че все нови играчи си водим... този път, за разлика от предходния, нямаше проблем да влезем в хард-мод на боса... имахме си достатъчно дпс и убивахме сърцето... но драмата бе друга - народа не следи дали е с бомба и кисне в рейда - прави щур масов дмж, не бие по аддовете, дори някой с гравити-бомба си позволи да остане в рейда и съответно за секунди целия рейд го погълна войд-зоната

единия от друидите бе за пореден път с лоша връзка и го ДК по време на битка нон-стоп, както е в бомба... абеее, мъка... най-доброто постижение бе опит на 65% на ХТ... решиха, че няма да се справим, щото "няколко от Мембърите заявили, че трябва да си ходят рано"

и това в рейд-найт!! ама като са протежета на ръководството, що да не прецакат вечерта и на останалите?!... санкции никакви не понасят за това, естествено...
зарязахме ХТ и казаха - Игнис... веселба... уайп-фест на Игнис на съвсем най-нормал мод!

морала на рейда падна под нулата и фокуса улете у топлите страни

не мога да разбера защо на мен в това време ми бе така весело и хич не се трогнах... след няколко трагично завършили опита успяхме да убием Игнис, а РЛ даде край на рейда, щото ние не бяхме способни нищо да убием като хората

Муундъст ми зауиспърва колко сме зле, а аз й казах, че с твърде много нуубове в рейда не се стига далече... доста рязко се изказах и много бях учудена, че тя охотно се съгласи, че е така (обикновено си замълчава)...
затова пък в маге-канала бе щура веселба! аз обвиних Холи и Блоби за всичко случващо се! и се размечтах за кор-гилдия и рейд, дето играчите знаят какво правя, за Вент, в който само РЛ дава кратки команди и то - Холи за РЛ... той каза, че това никога няма да се случи, освен в един случай - да реролне орда, да се джойнне към Jato гилдията на сървъра и да ги лийдва

не че и с мрънкане не го тормозех, ама то това не е необичайно...
след преждевременно приключилия рейд, с обичайната бг-хероик група + хърватчето Телеоптика направихме два бързи ръна на УК, че бе дейли хероик и после се оттеглехме да спим...
днес очаквам поучителен офицерски пост в гилд-форума, че не може така хората да се отнасят към рейдването