Търся мнение в адвокатските среди относно една адвокатска фирма...

Moderator: Moridin
Диазепама си е мощно нещо. Изобщо не съм убеден че какъвто и отговор да получиш за него ще е добър освен ако не е даден от специалист. Особено след като има и усложняващи неща. Така че единствения съвет по въпроса е - консултирай се с лекар.kalendarut_ska4a wrote:За лекарствена зависимост към сънотворни/хипнотици прав ли съм като мисля, че преминаването към диазепам е най-добрият начин за лечение и евентуално прекратяване на зависимостта поради дългия му полуживот в кръвта за разлика от повечето бензодиазепини, както и значителното намаляване на шанса за Protracted Withdrawal, което съпътства зависимостите към всякакви GABA aгонисти.
Ако има някой компетентен по въпроса или друг, който е преминавал през същото, ще съм много благодарен ако може да ми помогнат със съвет
Всъщност повечето БДАц имат метаболити с още по-дълъг полуживот. Дали диазепам или някой друг - няма голяма разлика. Щеш, не-щеш тялото трябва да отвикне от препарата и това никога не е лесно. Постепенното спиране итн. помагат, но само в граници.kalendarut_ska4a wrote:За лекарствена зависимост към сънотворни/хипнотици прав ли съм като мисля, че преминаването към диазепам е най-добрият начин за лечение и евентуално прекратяване на зависимостта поради дългия му полуживот в кръвта за разлика от повечето бензодиазепини, както и значителното намаляване на шанса за Protracted Withdrawal, което съпътства зависимостите към всякакви GABA aгонисти.
Ако има някой компетентен по въпроса или друг, който е преминавал през същото, ще съм много благодарен ако може да ми помогнат със съвет
Миииииии, те са си направили партия НФСБ. Национален Фронт за Спасение на България!!! Много епик. Ето сайт:herairness wrote:Божке, Амели, това ще си заслужава отделна тема, нямам търпение
Eх, тия концентрационни лагери сън не ти дават да спиш!Amelia wrote:Подозирам, че спасението на България за тях означава да се вкарат циганите и турците в концентрационни лагери.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests