Ordo Malleus wrote: ↑Wed Oct 09, 2019 5:27 pm
трубадур wrote: ↑Wed Oct 09, 2019 9:47 am
Подир баскетболистите и активижън/близърд се насраха, след като отстраниха професионален хартстоун играч (без да му платят спечеленото от него), който си позволи да е съпричастен с протестите в хонк конг. Дори кастърите си го отнесоха, нищо че нямаха нищо общо. Американският ентъртейнмент е тотална щета, с жалките си опити да е едновремено уок и да ходи по гайдата на китай, които без да се замислят бият цензура на каквото им падне. То не че уок тъпаците не са едни от най-жадните за цензура нещастници... та може би са си идеално пасващи
Приключих с Близард след това им изпълнение, говната прости. По принцип не ме кефи политиката да ми се меси в гейминга, но пичът има позиция, изразил я е някакъв стрийм и тия помии директно с червен картон. Аре чао, лапайте там на китайските инвеститори....
същото, а до тази седмица overwatch ми изкарваше пари, но приключих окончателно с тая компания. Ся забавното е, че дори ми пречат да си получa данните, които имат за мен, добавено с това, че и хората са спирани да си трият акаунтите. Евала близ, евала
Ако не друго, покрай протестите и тия банове, и изгърбването на определени американски продукти да се продават там, хората почнаха да си дават наистина сметка какво се случва в китай и каква свинщина е реално... щото цял век на насилие и потъпкване на собствения народ не прави толкова голямо впечатление явно