За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
Мняя, вече 10 минути не мога да изтрая и ми доскучава играта. ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Еее не съм направил от всеки клас 80ка и само с Алианса играх ;р Ма нали не съм в гилдия та лесно ми е са да си зема почивка до експанжъна примерно
. По натам кат позабравя кое кво мое фана ордата нейде, ма са понеже си смених и работа и малко тегаво и за игра време да отделям.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Prince Malchezar DOWN!!!
KARAZHAN CLEARED!!!
Е, Недър-не-знам-какъв-си-дракон го оставих жив, за да разказва за моите подвизи, пък и той без това го набутаха в Каразан с връзки
Очаквайте подробен разказ малко по-късно. Поздравления приемам на palamurnik@imba.nerf.me
KARAZHAN CLEARED!!!
Е, Недър-не-знам-какъв-си-дракон го оставих жив, за да разказва за моите подвизи, пък и той без това го набутаха в Каразан с връзки

Очаквайте подробен разказ малко по-късно. Поздравления приемам на palamurnik@imba.nerf.me

Тези, които снощи се мотаеха из бг-канала, бяха свидетели на истеричните ми писъци от радост, когато най-накрая съборих Куратора. Той се оказа бая препъни-камък, поне 12 уайпа в последните няколко дни. Прогресът беше променлив, ту го сваля на 10-15% ту си умра още на 40%. В крайна сметка това беше първия бос, за който специално се подготвих
- аркейн резист на бак-а
- арекейн резист на хеад (летях до драконите в Драгънблайт за да го взема, специална поръчка
)
- Lesser resistance potion - 50 резистанс на всички видове магии (това можеше да свърши работа и при Мейдъна, не че се е налагало де
)
Така че в крайна сметка отидох с аркейн резист 100, обичайните стамина скрол и храна за +40 стамина.
Куратора малко или много се бие с късмет, на един от опитите го оставих с 18к живот
(оттогава по щита ми има следи от зъби
). Затова пък открих идеалното място да го бия - точно където коридора прави завой и той се скрива - там адд-овете се появяват точно до мен и ядат пердах.
Та снощи - въоръжен до зъби и нахъсан - отидох да го пробвам за пореден път. Битката вървеше добре, адд-овете мряха един след друг, ако се наложи пусках малкия бъбъл (дето намаля демиджа наполовина), тринкет-хийл или билкарския хийл. Като почне евокейшън наливам демидж колкото мога. Падна под 10%, спря да съмонва аддове и стана истинска мъжка схватка - тоест паладин срещу конструкт
Обаче пак се забавих (минаха 12 мин ) и той се енрейджна - шибна ми дебъф за 500% увеличен демидж...
Какви цифри се въртяха в комбат-лога, майка плаче - 8к, 10к, 7к... и това след всички резисти, абсорб и блок.
Напусках де що тринкети имах, дори се опитах да пусна ЛоХ, обаче в бързината кликнах ХС
Куратора се облещи с ей такива очи "а бе къде хукна" един вид
За щастие бързо се поправих, че бях останал с 200 живот
Следващите му два удара ме свалиха на 15% (от макс живот
), обаче с два последователни уникални крита стопих и последното му машинно масло и той подгъна коленца
CURATOR DOWNNNNNNNNNNNNNN
Бойният ми възглас издъни тъпанчетата на феновете ми в бг-канала
Потанцувах малко върху трупа на Куратора, а после реших да видя Сянката на Аран...
Траша до него беше лесен, събирах ги на купчини и ги мачках (да не забравяме, че фласката още си беше активна). На самия Аран след кратък размисъл включих фрост резистанс аурата, все пак очаквах повечето демидж да е фрост, имах си аркейн резистанс, така че оставаше само да преглътна файр демиджа.
Започна кютека, добре че все пак му знам номерата, та реагирах овреме - на огнения ад не мърдам, като ми кастне слоу си пускам ХендсОФФрийдъм у търча към стената, а оттам го бия с Екзорсизъм, после пак обратно
Близарда не ме впечатли особено, реших и нищо да не интеръпвам (то с моя стън с 20 сек КД...). И маната на Аран свърши, той ме овцоса (мерси много, напълни ми живота на макс
), а след това боя продължи. Стана интересно като съмонна елементалите, а веднага след това кастна огнения дебъф, сиреч не мога никъде да мръдна
Викам си пък чудо голямо, ще ги преживея тез елементали. И ги преживях
Пуцаха, пуцаха, пък накрая изчезнаха. Аран съвсем се отчая, ни мана ни живот, пък и аз не мра
Допребих го културно и той се просна насред книгите си, ЛоХ така и не се наложи да ползвам
SHADE OF ARAN DOWN!!!
Както целокупното бг-канал войнство предположи, следващият беше Илхоф. Тук демон, там демон, няма демон
Добре, обаче чувам зад един рафт с книги шумолене... Отварям шкафа и що да видя - таен проход, а Илхоф там се скрил
Ах, мамин златен, ама не знаеш ли че аз съм "Well Read"
За разлика от другите плейтоносци чета книги от време на време един вид
Подпуках аз Илхоф, отначало бях с шедоу-резист аурата, че го знам че каства шадоу яко. Обаче се домъкнаха едно стадо малки импчета и започнаха да ме обстрелват с файърбол след файърбол
Смених на файър-резист и ги оставих да си пуцат
Беше голяма забава - аз налагам Илхоф, а край мене 30 малки хомункулуса подскачат в такт и мятат огън
От време на време помощникът-имп на Илхоф ми слагаше файър-дебъф, тогава си пусках малкия бъбъл или тринкет-хийла/билкарския хийл. Илхоф си умря без да успея да си ползвам ЛоХ
ЧУдо голямо де
Illhof DOWN!!!
Очаквайте малко по-късно разказ как Гари Паламурник Каспаров се справя сам със Шаха

- аркейн резист на бак-а
- арекейн резист на хеад (летях до драконите в Драгънблайт за да го взема, специална поръчка

- Lesser resistance potion - 50 резистанс на всички видове магии (това можеше да свърши работа и при Мейдъна, не че се е налагало де

Така че в крайна сметка отидох с аркейн резист 100, обичайните стамина скрол и храна за +40 стамина.
Куратора малко или много се бие с късмет, на един от опитите го оставих с 18к живот

Та снощи - въоръжен до зъби и нахъсан - отидох да го пробвам за пореден път. Битката вървеше добре, адд-овете мряха един след друг, ако се наложи пусках малкия бъбъл (дето намаля демиджа наполовина), тринкет-хийл или билкарския хийл. Като почне евокейшън наливам демидж колкото мога. Падна под 10%, спря да съмонва аддове и стана истинска мъжка схватка - тоест паладин срещу конструкт

CURATOR DOWNNNNNNNNNNNNNN

Траша до него беше лесен, събирах ги на купчини и ги мачках (да не забравяме, че фласката още си беше активна). На самия Аран след кратък размисъл включих фрост резистанс аурата, все пак очаквах повечето демидж да е фрост, имах си аркейн резистанс, така че оставаше само да преглътна файр демиджа.
Започна кютека, добре че все пак му знам номерата, та реагирах овреме - на огнения ад не мърдам, като ми кастне слоу си пускам ХендсОФФрийдъм у търча към стената, а оттам го бия с Екзорсизъм, после пак обратно

SHADE OF ARAN DOWN!!!
Както целокупното бг-канал войнство предположи, следващият беше Илхоф. Тук демон, там демон, няма демон

Подпуках аз Илхоф, отначало бях с шедоу-резист аурата, че го знам че каства шадоу яко. Обаче се домъкнаха едно стадо малки импчета и започнаха да ме обстрелват с файърбол след файърбол

Illhof DOWN!!!
Очаквайте малко по-късно разказ как Гари Паламурник Каспаров се справя сам със Шаха

- RRSunknown
- Elder God
цъ, цъ, цъ, уж тръгна да складира още една екзалтед-репутацийка, да си потърси късмета за още един маунт (според мен - силно грозен и дръглив), и я докъде се докара
ха, честито! омая се от епикс за 70 лвл, то поне да бе дезенчантър, а то...
шаха ще ти се опре, просто щото предполага бройка играчи, а не - скил 
кое ще е следващото? Зул`Аман?
аз все се надявах да е ТоС5, магаре такова, още не си го видял!!
за информация на работещите - днес дейли хероика е ДТК!
и отсега да знаете, че рейда, обявен за довечера е отменен, защото няма достатъчно хилъри!
в тази връзка като влезнах одеве Шанди ме хвана да ми обяснява защо няма да има рейд довечера и как ще говори с Фиделити за нейната активност, защото мисли да я демоутва (алилуя!)... каза ми още, че искат да рекруитнат още един хилър за нейния рейд-слот... попита ме познавам ли такъв и аз естествено дадох името на Дима... той не само се сети за нея от груповата апликейшън, но и се сети, че е на дисциплина, и веднага каза, че имаме слот за холи-прийст, а не за дисц, та дали ще е навита да респекне.... казах му, че това е добре да си го уточни с Дима директно...
та така... Дима, ако ти се рейдва - сега е момента... ще трябва да е на холи-билд, освен в случаите, когато Ланис не е в рейда или когато РЛ каже, че иска 2 дисц. прийста... съветвам те да не изпускаш този шанс, защото това наистина е шанс... за твоя приятел можеш да попиташ дали може да се джойнне като Гилд-френд, но като гледам слот за него трудно може да се отвори... предполагам вече знаете, че такава ще е ситуацията всяка една гилдия... лятото бе момента за ротации измежду гилдиите и приемане на повече хора... вече трудно се взима и единици такива... и още нещо - не забравяй, че вече Вура е приет в гилдията, та ако имате отношения за доизясняване, добре е да го направите предварително... а когато се наложи да говориш с Шанди - бъди много ясна и откровена, защото той цени това... ако ти пратят Шели, можеш и по-сантиментално да подходиш за младежа
но на този етап и двамата с рейд-слот не виждам как ще стане.... а вие за кога планирате апликейшъните?
аз да ви се оплача днес каталясах... от сутринта сме по медицински прегледи с малчо, после три часа в Метро, след това още час в обувните магазини в Дружба 2, но останаха само единици некупени неща... след 10 мин. тръгваме за пазара в Дружба да търсим дрехи, спортен екип, както и да го снимаме за личната карта... това да имаш ученик си е утрепия...

кое ще е следващото? Зул`Аман?

аз все се надявах да е ТоС5, магаре такова, още не си го видял!!

за информация на работещите - днес дейли хероика е ДТК!

в тази връзка като влезнах одеве Шанди ме хвана да ми обяснява защо няма да има рейд довечера и как ще говори с Фиделити за нейната активност, защото мисли да я демоутва (алилуя!)... каза ми още, че искат да рекруитнат още един хилър за нейния рейд-слот... попита ме познавам ли такъв и аз естествено дадох името на Дима... той не само се сети за нея от груповата апликейшън, но и се сети, че е на дисциплина, и веднага каза, че имаме слот за холи-прийст, а не за дисц, та дали ще е навита да респекне.... казах му, че това е добре да си го уточни с Дима директно...
та така... Дима, ако ти се рейдва - сега е момента... ще трябва да е на холи-билд, освен в случаите, когато Ланис не е в рейда или когато РЛ каже, че иска 2 дисц. прийста... съветвам те да не изпускаш този шанс, защото това наистина е шанс... за твоя приятел можеш да попиташ дали може да се джойнне като Гилд-френд, но като гледам слот за него трудно може да се отвори... предполагам вече знаете, че такава ще е ситуацията всяка една гилдия... лятото бе момента за ротации измежду гилдиите и приемане на повече хора... вече трудно се взима и единици такива... и още нещо - не забравяй, че вече Вура е приет в гилдията, та ако имате отношения за доизясняване, добре е да го направите предварително... а когато се наложи да говориш с Шанди - бъди много ясна и откровена, защото той цени това... ако ти пратят Шели, можеш и по-сантиментално да подходиш за младежа

аз да ви се оплача днес каталясах... от сутринта сме по медицински прегледи с малчо, после три часа в Метро, след това още час в обувните магазини в Дружба 2, но останаха само единици некупени неща... след 10 мин. тръгваме за пазара в Дружба да търсим дрехи, спортен екип, както и да го снимаме за личната карта... това да имаш ученик си е утрепия...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Интересно как съм убил Принца без да мина през Шаха?шаха ще ти се опре, просто щото предполага бройка играчи, а не - скил

Ето как се прави Шах соло

Та пристигам аз при Шаха (в интерес на истината малко се обърках и отначало попаднах на Недър-дракона-ала-бала), оглеждам полето и почвам да кроя тактики. Кроих, кроих, пък реших да режа, тоест да играя. Харесах си една пешка, ама не можело, трябвало да активирам царя. Активирах го, рипнах долу и беж към пешката. А то онази ми ти Орда като се размърда напред-назад, ужас. Поседях си аз с пешката, пък викам, дай някой кастър да си взема. Кастърите не се даваха нещо обаче

ШАХА DOWN!
И така, запътих се към Принца, на върха на кулата...

- RRSunknown
- Elder God
Амче да, ако видиш три Орди до някой камък, а ти си сам, това е сигурен знак че ще се лее, лее кръв
Особено ако става дума за дейли хероик, там прошка няма. Аз по принцип обичам да нападам Орди дето си правят дейли-куестите, това ги вбесява неимоверно
Щото гледат бързо да ги направят, пък аз един вид силно им преча
И съвсем накратко за Принца и да приключа с Каразанската епопея. В общи линии си пуснах шедоу аурата и го хванах в един ъгъл, обаче наоколо взеха да се сипят инфернали та се наложи да го преместя до вратата (за щастие не се резетна на 1%
). Бихме се, бихме се, бихме се, бихме се, бихме се, бихме се и... той умря
После отидох да видя споменатия Недър-дракон. Просто няма шанс за соло, като пусне лъчите, аз ги обирам, ама след това имам 2-минутен дебъф и не мога да хвана лъч пак, а той през това време си ги пуска отново и се хийлва на макс... След близо 20-минутно колене без успех (щото и аз се хийлвам на макс с лъчите) сключихме джентълменско споразумение - той ще казва, че съм го убил, а аз няма повече да го мъча
Та така. А откъде, казвате, се влиза за Груул?

И съвсем накратко за Принца и да приключа с Каразанската епопея. В общи линии си пуснах шедоу аурата и го хванах в един ъгъл, обаче наоколо взеха да се сипят инфернали та се наложи да го преместя до вратата (за щастие не се резетна на 1%

После отидох да видя споменатия Недър-дракон. Просто няма шанс за соло, като пусне лъчите, аз ги обирам, ама след това имам 2-минутен дебъф и не мога да хвана лъч пак, а той през това време си ги пуска отново и се хийлва на макс... След близо 20-минутно колене без успех (щото и аз се хийлвам на макс с лъчите) сключихме джентълменско споразумение - той ще казва, че съм го убил, а аз няма повече да го мъча

Та така. А откъде, казвате, се влиза за Груул?

- RRSunknown
- Elder God