За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 05, 2009 10:47 pm

Мняя, вече 10 минути не мога да изтрая и ми доскучава играта. ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Sep 05, 2009 11:25 pm

Еми ти колко си играл -остава и да не ти доскучее :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 06, 2009 10:02 am

Еее не съм направил от всеки клас 80ка и само с Алианса играх ;р Ма нали не съм в гилдия та лесно ми е са да си зема почивка до експанжъна примерно ;). По натам кат позабравя кое кво мое фана ордата нейде, ма са понеже си смених и работа и малко тегаво и за игра време да отделям.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Sep 07, 2009 11:14 am

Prince Malchezar DOWN!!!

KARAZHAN CLEARED!!!

Е, Недър-не-знам-какъв-си-дракон го оставих жив, за да разказва за моите подвизи, пък и той без това го набутаха в Каразан с връзки 8-)

Очаквайте подробен разказ малко по-късно. Поздравления приемам на palamurnik@imba.nerf.me :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 07, 2009 11:30 am

Наистина съм впечатлена!!!

Браво, Паламурник:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Sep 07, 2009 12:49 pm

Тези, които снощи се мотаеха из бг-канала, бяха свидетели на истеричните ми писъци от радост, когато най-накрая съборих Куратора. Той се оказа бая препъни-камък, поне 12 уайпа в последните няколко дни. Прогресът беше променлив, ту го сваля на 10-15% ту си умра още на 40%. В крайна сметка това беше първия бос, за който специално се подготвих
- аркейн резист на бак-а
- арекейн резист на хеад (летях до драконите в Драгънблайт за да го взема, специална поръчка :wink: )
- Lesser resistance potion - 50 резистанс на всички видове магии (това можеше да свърши работа и при Мейдъна, не че се е налагало де 8-) )
Така че в крайна сметка отидох с аркейн резист 100, обичайните стамина скрол и храна за +40 стамина.

Куратора малко или много се бие с късмет, на един от опитите го оставих с 18к живот :shock: (оттогава по щита ми има следи от зъби :roll: ). Затова пък открих идеалното място да го бия - точно където коридора прави завой и той се скрива - там адд-овете се появяват точно до мен и ядат пердах.
Та снощи - въоръжен до зъби и нахъсан - отидох да го пробвам за пореден път. Битката вървеше добре, адд-овете мряха един след друг, ако се наложи пусках малкия бъбъл (дето намаля демиджа наполовина), тринкет-хийл или билкарския хийл. Като почне евокейшън наливам демидж колкото мога. Падна под 10%, спря да съмонва аддове и стана истинска мъжка схватка - тоест паладин срещу конструкт :lol: Обаче пак се забавих (минаха 12 мин ) и той се енрейджна - шибна ми дебъф за 500% увеличен демидж... :shock: Какви цифри се въртяха в комбат-лога, майка плаче - 8к, 10к, 7к... и това след всички резисти, абсорб и блок. :shock: Напусках де що тринкети имах, дори се опитах да пусна ЛоХ, обаче в бързината кликнах ХС :oops: Куратора се облещи с ей такива очи "а бе къде хукна" един вид :lol: За щастие бързо се поправих, че бях останал с 200 живот :roll: Следващите му два удара ме свалиха на 15% (от макс живот :shock: ), обаче с два последователни уникални крита стопих и последното му машинно масло и той подгъна коленца :lol: :lol:
CURATOR DOWNNNNNNNNNNNNNN :lol: :lol: Бойният ми възглас издъни тъпанчетата на феновете ми в бг-канала :lol: :lol: Потанцувах малко върху трупа на Куратора, а после реших да видя Сянката на Аран...

Траша до него беше лесен, събирах ги на купчини и ги мачках (да не забравяме, че фласката още си беше активна). На самия Аран след кратък размисъл включих фрост резистанс аурата, все пак очаквах повечето демидж да е фрост, имах си аркейн резистанс, така че оставаше само да преглътна файр демиджа.
Започна кютека, добре че все пак му знам номерата, та реагирах овреме - на огнения ад не мърдам, като ми кастне слоу си пускам ХендсОФФрийдъм у търча към стената, а оттам го бия с Екзорсизъм, после пак обратно :wink: Близарда не ме впечатли особено, реших и нищо да не интеръпвам (то с моя стън с 20 сек КД...). И маната на Аран свърши, той ме овцоса (мерси много, напълни ми живота на макс :mrgreen: ), а след това боя продължи. Стана интересно като съмонна елементалите, а веднага след това кастна огнения дебъф, сиреч не мога никъде да мръдна :roll: Викам си пък чудо голямо, ще ги преживея тез елементали. И ги преживях :mrgreen: Пуцаха, пуцаха, пък накрая изчезнаха. Аран съвсем се отчая, ни мана ни живот, пък и аз не мра :lol: :lol: Допребих го културно и той се просна насред книгите си, ЛоХ така и не се наложи да ползвам
SHADE OF ARAN DOWN!!!

Както целокупното бг-канал войнство предположи, следващият беше Илхоф. Тук демон, там демон, няма демон :cry: Добре, обаче чувам зад един рафт с книги шумолене... Отварям шкафа и що да видя - таен проход, а Илхоф там се скрил :shock: Ах, мамин златен, ама не знаеш ли че аз съм "Well Read" :mrgreen: За разлика от другите плейтоносци чета книги от време на време един вид :wink:
Подпуках аз Илхоф, отначало бях с шедоу-резист аурата, че го знам че каства шадоу яко. Обаче се домъкнаха едно стадо малки импчета и започнаха да ме обстрелват с файърбол след файърбол :roll: Смених на файър-резист и ги оставих да си пуцат :lol: Беше голяма забава - аз налагам Илхоф, а край мене 30 малки хомункулуса подскачат в такт и мятат огън :lol: От време на време помощникът-имп на Илхоф ми слагаше файър-дебъф, тогава си пусках малкия бъбъл или тринкет-хийла/билкарския хийл. Илхоф си умря без да успея да си ползвам ЛоХ :roll: ЧУдо голямо де :mrgreen:
Illhof DOWN!!!

Очаквайте малко по-късно разказ как Гари Паламурник Каспаров се справя сам със Шаха :lol: :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 07, 2009 1:08 pm

Аз предполагам, че вече и Илидан рони сълзи и трепери от страх :)))

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 07, 2009 1:16 pm

Светльо ми е духовния водач, гуруто в World of Warcraft :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Sep 07, 2009 3:18 pm

цъ, цъ, цъ, уж тръгна да складира още една екзалтед-репутацийка, да си потърси късмета за още един маунт (според мен - силно грозен и дръглив), и я докъде се докара :D ха, честито! омая се от епикс за 70 лвл, то поне да бе дезенчантър, а то... :lol: шаха ще ти се опре, просто щото предполага бройка играчи, а не - скил :P
кое ще е следващото? Зул`Аман? :twisted:
аз все се надявах да е ТоС5, магаре такова, още не си го видял!! :evil:

за информация на работещите - днес дейли хероика е ДТК! :D и отсега да знаете, че рейда, обявен за довечера е отменен, защото няма достатъчно хилъри!

в тази връзка като влезнах одеве Шанди ме хвана да ми обяснява защо няма да има рейд довечера и как ще говори с Фиделити за нейната активност, защото мисли да я демоутва (алилуя!)... каза ми още, че искат да рекруитнат още един хилър за нейния рейд-слот... попита ме познавам ли такъв и аз естествено дадох името на Дима... той не само се сети за нея от груповата апликейшън, но и се сети, че е на дисциплина, и веднага каза, че имаме слот за холи-прийст, а не за дисц, та дали ще е навита да респекне.... казах му, че това е добре да си го уточни с Дима директно...

та така... Дима, ако ти се рейдва - сега е момента... ще трябва да е на холи-билд, освен в случаите, когато Ланис не е в рейда или когато РЛ каже, че иска 2 дисц. прийста... съветвам те да не изпускаш този шанс, защото това наистина е шанс... за твоя приятел можеш да попиташ дали може да се джойнне като Гилд-френд, но като гледам слот за него трудно може да се отвори... предполагам вече знаете, че такава ще е ситуацията всяка една гилдия... лятото бе момента за ротации измежду гилдиите и приемане на повече хора... вече трудно се взима и единици такива... и още нещо - не забравяй, че вече Вура е приет в гилдията, та ако имате отношения за доизясняване, добре е да го направите предварително... а когато се наложи да говориш с Шанди - бъди много ясна и откровена, защото той цени това... ако ти пратят Шели, можеш и по-сантиментално да подходиш за младежа :P но на този етап и двамата с рейд-слот не виждам как ще стане.... а вие за кога планирате апликейшъните?

аз да ви се оплача днес каталясах... от сутринта сме по медицински прегледи с малчо, после три часа в Метро, след това още час в обувните магазини в Дружба 2, но останаха само единици некупени неща... след 10 мин. тръгваме за пазара в Дружба да търсим дрехи, спортен екип, както и да го снимаме за личната карта... това да имаш ученик си е утрепия... :(
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Sep 07, 2009 3:40 pm

шаха ще ти се опре, просто щото предполага бройка играчи, а не - скил
Интересно как съм убил Принца без да мина през Шаха? :P

Ето как се прави Шах соло 8-) Трябва ви един брой Паламурник, който от малък е израсъл със Староиндийска защита, Каро-Кан, Дамски гамбит и други подобни, а кумирите му са Капабланка, Фишер и Алехин 8-)
Та пристигам аз при Шаха (в интерес на истината малко се обърках и отначало попаднах на Недър-дракона-ала-бала), оглеждам полето и почвам да кроя тактики. Кроих, кроих, пък реших да режа, тоест да играя. Харесах си една пешка, ама не можело, трябвало да активирам царя. Активирах го, рипнах долу и беж към пешката. А то онази ми ти Орда като се размърда напред-назад, ужас. Поседях си аз с пешката, пък викам, дай някой кастър да си взема. Кастърите не се даваха нещо обаче :cry: Ми като няма, хоп обратно на царя. Гледам той някакъв Кингс има като бъф, взех да го фраскам на всеки КД. И така си седим - моите фигури чинно строени в редичка и не мърдат, а Ордата вилнее. По едно време вбесен от тактическото ми бездействие, ордския цар дотърча до моите фигури. Тогава беше моментът да се развъртя с моя цар без да забравям да бъфкам. Другите ми фигури проявиха здрав разум и налегнаха ордския цар също :twisted: Стопихме го за отрицателно време, въпреки че ехото на Медив се пенеше отстрани и крещеше, че ще чиийтва. Алоо, аз да не съм ти Топалов тука, че да ти позволя чийтване :evil: Бой, бъф, бой, бъф и онзи се гътна :shock: Ордата :shock: :shock: :shock: Ехото на Медив :shock: :shock: :shock: :shock: Аз - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ШАХА DOWN!

И така, запътих се към Принца, на върха на кулата... :arrow:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 07, 2009 3:42 pm

я кажете на Зенедар дебнат ли орди пред рейд входовете защото на нашия дебнат , мамицата им , и става чудесно меле преди да влезеш където и да е.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 07, 2009 3:56 pm

Дебнат... и Алиансът дебне... голямо дебнене пада понякога...

Аз довечера може да съм в хард-мод рейд. Шанди ме предупреди вчера, че може да се организира, ако няма редовен рейд.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Sep 07, 2009 4:59 pm

Амче да, ако видиш три Орди до някой камък, а ти си сам, това е сигурен знак че ще се лее, лее кръв :roll: Особено ако става дума за дейли хероик, там прошка няма. Аз по принцип обичам да нападам Орди дето си правят дейли-куестите, това ги вбесява неимоверно :mrgreen: Щото гледат бързо да ги направят, пък аз един вид силно им преча 8-)

И съвсем накратко за Принца и да приключа с Каразанската епопея. В общи линии си пуснах шедоу аурата и го хванах в един ъгъл, обаче наоколо взеха да се сипят инфернали та се наложи да го преместя до вратата (за щастие не се резетна на 1% :lol: ). Бихме се, бихме се, бихме се, бихме се, бихме се, бихме се и... той умря :lol: :lol:

После отидох да видя споменатия Недър-дракон. Просто няма шанс за соло, като пусне лъчите, аз ги обирам, ама след това имам 2-минутен дебъф и не мога да хвана лъч пак, а той през това време си ги пуска отново и се хийлва на макс... След близо 20-минутно колене без успех (щото и аз се хийлвам на макс с лъчите) сключихме джентълменско споразумение - той ще казва, че съм го убил, а аз няма повече да го мъча :lol: :lol:

Та така. А откъде, казвате, се влиза за Груул? :lol: :lol: :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 07, 2009 5:09 pm

Знаеш ли на какво ми напомняш :)
Spoiler: show
Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 07, 2009 5:54 pm

Тишо, браво, страхотно :). Аз станах свидетел снощи на радостните викове ;). Давай отчети за новите постижения. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around