Dragon Age : Origins

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Feb 08, 2010 12:50 am

Забравих Уичър :oops: - мислех си само за по- старите , затова се поправям - всичко казано в цитата си важи освен Уичър.
б.т.в. Уичър така и не я доиграх - залагваше ми и май затова съм я позабравим нищо че си я взех оригинална и и стои на рафта чакайки търпеливо времето си.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Feb 08, 2010 2:18 am

p.p.s. Някой ще ми оспойли ли дали ще срещна помощника си от джуджетата по-късно в играта ?
Да, остро, в денерим. И има брутални отстъпки, всичко го продавай там.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 09, 2010 2:08 pm

Драгън Ейдж с още едно продължение ОСВЕН Awakening-a, който е буквално зад ъгъла:

http://forplay.bg/index.php/forplay_sit ... Dragon-Age

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Feb 09, 2010 3:09 pm

Не знам как го правят, но ми спират тока просто. Затрити са ми смотаните сейфове и ся имам да преиграя тая 50 часова игра, докато съм в сесия, че иначе няма да имам какво да импортна за следващата порция тонове кеф на BioWare. Избива ме на истеричен смях, като се замисля какво ми причиняват. :lol: Аз не мога да им сваря на темпото! :lol:

Съвсем честно, няма друг гейм дивелъпер, който да ме е поставял в такава ситуация! :D

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Feb 10, 2010 2:06 pm

Приигра ми се отново и снощи пак си я пуснах. Обаче след като се зомбирах сериозно по Mass Effect напоследък, това, че тук липсва озвучаване на твоя герой в диалозите, за момента твърде много ме дразни и тотално убива immersion ефекта.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 10, 2010 2:47 pm

Мен ми е остро през центъра докато има битки и се грухам, прогресирайки :) :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Feb 10, 2010 2:50 pm

В този ред на мисли - два меча + Лейляна с песен за атака + Берсерк = епик демидж :twisted:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Feb 10, 2010 2:52 pm

Да де, то е ясно, че ще свикна с липсата на озвучаване на героя, а и тук битките са много по-голяма част от играта.

БТВ, Human Noble Origin историята беше доста смукателна с баси насилената драма в края, на Мage беше доста по-интересна, доколкото си спомням.

Пуснах се rogue и мисля да го развивам да става лъкометец. ;)
Don't be a lawyer!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Feb 12, 2010 12:49 am

Взех Уини , разкарах Мориган и направо се родих в играта. Силно се учудвам че в цялата игра има N на брой файтъри и само един специализиран лечител. Голям дисбаланс. Дори в Балдурса имаше няколко - Викониа специализиран, Аномен, Друида (забравих му името) и Джахира също. В Драгън Ейдж или вземаш Уини или прецакваш половината развитие на Мориган.
б.т.в. нещо което ми полази по нервите - можеш да се мазниш на всеки индивидуално най-нагло отговаряйки това което искат да чуят докато преди 1 минута си твърдял на другия спътник точно обратното. И това докато цялото парти стои рамо до рамо.
Колко ниско може да падне джуджето за няколкото точки апрувъл :lol:
Сетинга ме кефи все повече - особено концепцията в маговете и темпларите.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Feb 12, 2010 1:31 am

б.т.в. нещо което ми полази по нервите - можеш да се мазниш на всеки индивидуално най-нагло отговаряйки това което искат да чуят докато преди 1 минута си твърдял на другия спътник точно обратното. И това докато цялото парти стои рамо до рамо.
Да, това е доста глупаво. Стига се до абсурди от рода на разговора, в който моята героиня се уговори да се изчука с елфа, който се проведе на около две крачки зад гърба на Алистър, а той нищо не разбра горкия. ;) 8-)
Last edited by Demandred on Fri Feb 12, 2010 1:50 am, edited 1 time in total.
Don't be a lawyer!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Feb 12, 2010 1:39 am

Да, това е доста глупаво. Стига се до абсурди от рода на разговора, в който моята героиня сеуговори да се изчука с елфа, който се проведе на около две крачки зад гърба на Алистър, а той нищо не разбра горкия.
Точно за същото говорех :)

б.т.в. Стен остро ми лази по нервите - нито става за нещо в боя нито ме радват отговорите му в стил дървен философ.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Feb 12, 2010 9:09 am

Уин, не Уини.

Стен го взимаш достатъчно рано, за да го направиш какъвто пожелаеш.

Бтв вчера видях на официалния, че в Awakening ще има цели ПЕТИМА нови companions, това е доста благо:))

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Feb 12, 2010 9:37 am

На Стен му дай двуръчен меч и повече грижи няма да имаш с него :lol: Разбира се, трябва и да развиеш уменията му в тази насока :P

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Feb 12, 2010 10:38 am

Не ме разбрахте за Стен - сигурно става нещо от него но в моята конфигурация е поредния DPS уонаби воин който сравнен с моя персонаж смуче зловещо откъм щета. Ако беше интересен като характер може би щях да го държа на мястото на Алистар но и там ми струва доста изнервящ. Затова - да виси в лагера му стига докато стигна момента с личния му куест.

б.т.в. За развитието - не знам за какво рано става дума но Лейляна и Стен ги взех на по 8 ниво , а 8 ниво в игра с 20 нива е почти половината. Като Стен особено е затънал дълбоко в специализацията си и всякакви опити да го прекфалифицирам ще доведат до герой развит на половина. Виж Лейляна хитро са и дали общи роуг умения които и без това бих използвал с който и да е роуг.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Feb 12, 2010 11:09 am

Нали знаеш, че има респек мод, от който можеш да се възползваш :lol: