A V A T A R
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми гледай го и сам си прецени
Но това *е* филм, който човек трябва да гледа, за да знае - дето се вика, поне за да знае защо не му харесва, ама по-добре да знае.
И... таковата... ако ще го гледаш, гледай го на 3D. Може да не е IMAX, ама намери начин да го гледаш на 3D. Иначе... абе няма как да е същото.

И... таковата... ако ще го гледаш, гледай го на 3D. Може да не е IMAX, ама намери начин да го гледаш на 3D. Иначе... абе няма как да е същото.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- tigermaster
- Elder God
Аз досега филми на 3D не съм гледал, бтв, та да питам... Има ли някакъв шанс фактът, че ходя с очила по принцип, да попречи на триизмерните очила от киното. Без диоптрите съм почти сляп, затова няма никакъв вариант да ги сваля, докато изгледам филма.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
офкорсRoamer wrote:Ми гледай го и сам си прецениНо това *е* филм, който човек трябва да гледа, за да знае - дето се вика, поне за да знае защо не му харесва, ама по-добре да знае.
Иначе относно IMAX-а, един колега днеска обесняваше, как няма значение дали ше го гледаш там или на произволно 3д, щото просто филма не е правен за IMAX. Нещо такова.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Това е така. Доста трудно се четяха, но сега вече не съм сигурен дали заради разположението или формата им. Аз се опитвах да ги прескачам, освен когато не успявах да чуя добре какво се говори.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
- Interpreter
- Forsaken
Мен най ме впечатлиха точно субтитрите: обемни и така, на ръка разстояние. Даже на моменти надничах зад тях или посягах да забърша чавката на някое неправилно поставено „й”. Също много ме впечатли подовият мизансцен с навитата, когато се молеха на Майката природа, с ръчичките, дето пърхаха около мен – неволно вдигнах и своите. Човек се вживява някакси. Другото следствие от 3D ефекта беше, че когато свърши филмът, реалният свят ми изглеждаше някак по-двуизмерен, отколкото всъщност е.Super M wrote:Това е така. Доста трудно се четяха, но сега вече не съм сигурен дали заради разположението или формата им. Аз се опитвах да ги прескачам, освен когато не успявах да чуя добре какво се говори.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
А на IMAX ли си го гледал? Защото на Cinema City Пловдив бяха перфектни субтитрите, но то било Real3D. Превода не ме подразни на нито едно място(Поне до колкото помняInterpreter wrote:Мен най ме впечатлиха точно субтитрите: обемни и така, на ръка разстояние. Даже на моменти надничах зад тях или посягах да забърша чавката на някое неправилно поставено „й”. Също много ме впечатли подовият мизансцен с навитата, когато се молеха на Майката природа, с ръчичките, дето пърхаха около мен – неволно вдигнах и своите. Човек се вживява някакси. Другото следствие от 3D ефекта беше, че когато свърши филмът, реалният свят ми изглеждаше някак по-двуизмерен, отколкото всъщност е.Super M wrote:Това е така. Доста трудно се четяха, но сега вече не съм сигурен дали заради разположението или формата им. Аз се опитвах да ги прескачам, освен когато не успявах да чуя добре какво се говори.

- Interpreter
- Forsaken
- The Mad Hatter
- Farmer
Да - за IMAX в Mall Sofia.А на IMAX ли си го гледал? Защото на Cinema City Пловдив бяха перфектни субтитрите, но то било Real3D. Превода не ме подразни на нито едно място(Поне до колкото помня ) и бяха добре позиционирани, като на места се местеха малко в страни за да не пречат.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво: