Политическа коректност и толерантност

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 05, 2009 12:37 am

Не е само до наследство - данъчни облекчения, административни разни неща - бракът си има някои предимства в така изграденото ни общество. Аз ако не се бях оженила за Сашо, сега щяхме да сме заедно в Канада някой друг път.

Иначе изобщо не мога да разбера закво се обсъжда тая тема, след като Е ОЧЕВИДНО, че не можеш вече да си делкаш населението по тоя начин и че да дадеш права на гейовете е некъф комън сенс кат да дадеш такива на жените и негрите ебати. 21 век е, Средновековието го минахме, християнството отдавна не е интересно на никого в пост-комунистическа България. ВТФ е това поведение бе? ВТФ е тая омраза? На някои хора все едно са им бъркали в анала от малки насила. Голяма работа някой искал да прави свирки на някого - да не го е насилил случайно? Баси, ти себе си мразиш ли се като се сваляш на някоя мадама?

Изумително е просто кви човечета ходят по тая земя. Еби му майката - бялото общество се напиня за свободи и права от сума време и най-сетне сме на път да се докараме до някво равноправие и сме го прегърнали кат неква висша ценност и все пак се пъркат тука някви такива нелепи говедца, дето го изакват голямото и рядкото на целия ни прогрес... С кво си повече от някой гей бе бате? Това, че си го буташ в женска вагина или женски анус или женска уста, с кво точно те прави по-специален? Кат не те кефят гейовете - недей да си ги пускаш в кревата. Мен не ме кефят нелепи необразовани тесногръди селтаци и съответно не чукам такива. Ма не съм седнала да им забранявам да съществуват ебаси.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 05, 2009 12:38 am

10% дълбоко ме съмнява.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 05, 2009 12:40 am

Така е, вероятно са доста повече.

Амелия always has a way with words :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 05, 2009 12:42 am

Дайте да изчислим кои са от форума- ние сме повече от десет мъже, според математиката на всеки десет трябва да има един :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 05, 2009 12:44 am

Е зависи, нямаш гаранция. Спокойно можеш да нямаш тук и пак да е такава статистиката.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 05, 2009 12:46 am

Аз и казармата нямах нито един, в университета също, по работа не съм познавал нито пък някой познат тъй че остава всичките да са събрани там където живее Амикае.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 05, 2009 12:50 am

Аз съм имала двама преподаватели гейове. Един от бившия ми клас се оказа гей. И т.н.

Има ги. Повечето ги е страх да се покажат заради социалната стигма. От тия тримата, за които казах НИТО един не е с меки китки и т.н. Мъже, интелигентни, пичове (единият е и хубавец, ех) отсекъде. Къв е проблемът, че искат да спят с други мъже - не знам. Аз ги разбирам прекрасно - и аз искам да спя с мъже и харесвам мъжете много повече от жените. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 05, 2009 12:51 am

Надценяваш се. Аз живея в осмия най-"гей" град в Америка, научих наскоро, и трябва да ти кажа, че на повечето, за които съм научавал, просто не им личи. Това какво обичаш да шиеш не определя задължително поведението ти. Много от тях са си напълно хетеро-изглеждащи и държащи се мъже.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Dec 05, 2009 12:51 am

Да, те на нас ще ни кажат, че са обратни. Особено пък в казармата. Аз съм познавал само един наистина, който си признава, че е обратен. За други 3-ма съм разбирал зад гърба им, но не съм им казвал, че знам. Момчето, което не криеше, че е обратен не му беше леко в средата, в която се движеше, но пък до някъде това, че постоянно беше под ръка с някое момиче му смаляваше мъките. Изобщо не сме близко до равноправие. Не знам как е на запад, но тук такова не може да има в близко бъдеще.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sat Dec 05, 2009 12:54 am

Amelia wrote:Не е само до наследство - данъчни облекчения, административни разни неща - бракът си има някои предимства в така изграденото ни общество. Аз ако не се бях оженила за Сашо, сега щяхме да сме заедно в Канада някой друг път.

Иначе изобщо не мога да разбера закво се обсъжда тая тема, след като Е ОЧЕВИДНО, че не можеш вече да си делкаш населението по тоя начин и че да дадеш права на гейовете е некъф комън сенс кат да дадеш такива на жените и негрите ебати. 21 век е, Средновековието го минахме, християнството отдавна не е интересно на никого в пост-комунистическа България. ВТФ е това поведение бе? ВТФ е тая омраза? На някои хора все едно са им бъркали в анала от малки насила. Голяма работа някой искал да прави свирки на някого - да не го е насилил случайно? Баси, ти себе си мразиш ли се като се сваляш на някоя мадама?

Изумително е просто кви човечета ходят по тая земя. Еби му майката - бялото общество се напиня за свободи и права от сума време и най-сетне сме на път да се докараме до някво равноправие и сме го прегърнали кат неква висша ценност и все пак се пъркат тука някви такива нелепи говедца, дето го изакват голямото и рядкото на целия ни прогрес... С кво си повече от някой гей бе бате? Това, че си го буташ в женска вагина или женски анус или женска уста, с кво точно те прави по-специален? Кат не те кефят гейовете - недей да си ги пускаш в кревата. Мен не ме кефят нелепи необразовани тесногръди селтаци и съответно не чукам такива. Ма не съм седнала да им забранявам да съществуват ебаси.
Понякога не знам колко прямота мога да си позволя, но Амелия никога няма този проблем.
Last edited by Lubimetz13 on Sat Dec 05, 2009 12:55 am, edited 1 time in total.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 05, 2009 12:54 am

И що не може да има?
От кво зависи? От такива като теб.

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 05, 2009 12:57 am

В казармата няма скрито покрито - всичко се разбира. Аз лично нито един гей не познавам нито разкрил се нито криещ се. Явно са рядкост или просто по морето парадират прекалено много с което дразнят околните.
б.т.в. Мен лично би ме подразнил само някой който прадира и бие тъпана (образно казано).
Last edited by RRSunknown on Sat Dec 05, 2009 1:00 am, edited 1 time in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 05, 2009 12:59 am

Пак казвам, не разбирам що се надценяваш толкова. В казармата пък точно, където така или иначе няма поводи да се докаже хетеросексуалност (трябват жени принципно), къв е проблемът да се крие?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 05, 2009 1:01 am

повярвай - точно в казармата изплуват гейовете- случки колкото щеш има , но точно при нас нямаше.
П.С.
А да - може би съм забравил да кажа че гейовете не служат и ги уволняват веднага щом разкажат за ориентацията си. При положение че никой не е малоумен да служи за тоя дето духа 9/6 месеца няма никакъв стимул за криене
Last edited by RRSunknown on Sat Dec 05, 2009 1:04 am, edited 1 time in total.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Dec 05, 2009 1:02 am

Така, както предполагам усетихте по-горе - аз споделям напълно мнението на Амикае. Ще се опитам да се изразявам без цветущи изрази.

Аз съм окей с гейовете дотогава доколкото продължават да се крият и искам да си остане така завинаги. Смисъл нека да си ядат морковите и да се облизват на някакви крайно нехигиниечни места или каквото там си правят младежите, само не искам да знам, че съществуват. Искам всяко едно споменаване на думата "гей" да бъде изтрито от печат, интернет или друга медия. Искам да нямат организации за защита на правата, да не фигурират в статистики и да няма гнусни гей-барове.

Искам просто да не съществуват. Или поне аз да не знам, че съществуват.

Искрено щастлив съм, че България е една консервативна страна в която две педита ще си държат ръцете навън, АМА ДРУГ ПЪТ.

Искрено щастлив съм също така, че никога няма да легализираме еднополовия брак именно защото сме ужасно консервативна държава и повечето хора мислят като мен и Амикае, а не като Амелия и Симеон.

Светът е достатъчно объркан и неприятен, за да има и педали в него.