Осми беше приятен, но седми вече беше друга бира. Ей за това говорим! Опознаването между Ейнджъл и Бъфи и особено последната сцена. Точно се питах защо не му действа това на врата й и се появи последният кадър.
- Spoiler: show
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Усмивки от старите ленти.Xellos on Fri Dec 29, 2006 1:01 am wrote:Ъхъ, имам алергия към Бъфи аз.
Според това, което ми беше обяснено, първият сезон трябва да се премине, дори с мъки, а вторият и следващите вече възнаграждават усилието.armageddon wrote:Въх. Изгледах първи епизод, ако не бях гледал по нататъшни и не знаех че всъщност е интересен сериала, не бих продължил.
Аз потвърждавам, а бях ужасно скептична (и принципно не харесвам сериали). Докъм края почти се бях леко зарибила...passer-by wrote:Според това, което ми беше обяснено, първият сезон трябва да се премине, дори с мъки, а вторият и следващите вече възнаграждават усилието.armageddon wrote:Въх. Изгледах първи епизод, ако не бях гледал по нататъшни и не знаех че всъщност е интересен сериала, не бих продължил.
Това с демона в интернет ли е?Roland wrote:Човече, само заради финалните 15 секунди на I Robot, You Jane си струва да се изгледа сезонът
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 7 guests