За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 07, 2009 6:47 pm

RRSunknown wrote:Светльо ми е духовния водач, гуруто в World of Warcraft :)
:) Светъл лъч е тая тема е ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 9:45 am

Снощи внезапно съборихме Йоги с помощта само на един от Пазителите - Торим. И като казвам внезапно, наистина така си беше. Последно бяхме на него преди седмица, ако не и повече, и тогава го мъчихме доста, без дори да стигнем трета фаза. А вчера започнахме, минахме леко във втора фаза (е, единият ни лок се тръшна трагично в първата, но го вдигнахме на крака) и след два портала време се оказахме в трета. Аз с ужас видях, че съм само на 14 sanity и предупредих, че може да се наложи да ме пердашат. Замалко да ме напляскат предварително, защото всъщност в трета фаза като хийлър хич е би трябвало да имам проблем да опазя останалия си разум и ме предупредиха, че съм прекалено напред (съответно пенънс ме обръщаше към Йоги). И така.. докато се усетим, появи се краткото затишие преди achievementite да ти грейнат на екрана. Един от инженерите ни измъкна пощенската кутия от дисагите, за да си получим поздравленията от Бран с все rusted proto-drake-а.

И след това - Алгалон. Аааааааа.. ТОЛКОВА Е КРАСИВО!! Няма такова нещо просто. То са светлини, то са ефекти, то са звуци. Обаче не успяхме да се справим в ограниченото време. Но пък ТОЛКОВА БЕШЕ КРАСИВО! Преди само се любувах на този вид зали в Улдуар, не ми е минавало през ума, че наистина ще го развият това по време на битката. Все едно се биеш в космоса, ама е далеч по хубаво от Малигос. Там бих уайпвала с часове, ама Близард и това не дават. :(

А за незнаещите, от снощи си имаме една Ephemera в гилдията:).

btw, Елейн, има голяма вероятност да те вземат в рейда утре (ако се запишеш :P ). Един от кор-хийлърите ни го няма, а и ще поотсъства този месец. Освен това, мисля, че няма да ти искат промяна за спека. А и честно казано не виждам причина да го правят наистина. Ще говорим на кю-то:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 08, 2009 11:53 am

честито на богоизбраните!

вече видях в гилд-форума, че Дима е инвайтната на соушъл ранк... подробности? как така реши? как мина разговора с Шанди?

бтв, дейлито е UP, аз ще го направя заради шанса да има ТоС10 довечера.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 12:11 pm

От името на богоизбраните благодарности за простосмъртните! :D

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 08, 2009 12:20 pm

някак си моя сарказъм си има причина и е с цената на мноооого потрошени нерви, но твоя е просто проява на лош вкус... ама като си минала на режим "да го духат бедните", какво ли да очаквам друго... наслаждавай се на сребърниците си, дано те топлят достатъчно...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 12:31 pm

Твоят сарказъм към мен е абсолютно безпричинен. Поради което и моя в отговор. Естествено не мога да те спра да го обявиш за лош вкус, проблемът си е твой. Както и фактът, че можеше да се радваш на същото, на което и аз, ако не беше решила да се изпокараш с почти всичко, що шава в гилдията.

Препратката към сребърниците е драматична - почти ме трогна.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 08, 2009 1:50 pm

Аз пък ходих при Груул. Щото съм царя на огретата, от край време. Цар съм и на тез в DireMaul, после покорих и ОгреХевън. Цар съм отвсякъде. 8-)

Обаче при Груул явно не пускат лесно. Влязох, моите поданици не ме поздравиха и аз извадих меча :evil: Дойдоха трима с хилър :roll: По 160К живот и удрят като валяци :roll: Обидих се и си тръгнах демонстративно. После ми попремина, защо да им се сърдя? Все пак са ми поданици... :oops: Влязох пак и хванах едно огре насаме да му обясня кой съм и какво правя. То като че ли прояви разбиране, докато живота му не падна на 10%, тогава се разрева и пак придойдоха други огрета... Прост народ, ех... Няма повече да ходя при Груул, там са невъзпитани :cry:

Иначе излизам в неплатена-ВоВ-отпуска (неплатена, щото няма да си плащам акаунта :lol: :lol: ), заради разни други задачи. Очаквайте ме пак към 19-ти септември (няма да пропусна Pirates Day я!!) или пък по-рано, ако ме затресе абстиненцията :lol: :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 08, 2009 2:10 pm

Айде преди да ми тръгнеш ако може да ме просветлиш с прътекшън билда който ползваш да мога да тръгна по същия път :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 08, 2009 2:20 pm

http://eu.wowarmory.com/character-talen ... Palamurnik

Enjoy :wink:
Глифа за Екзорсизъм може да го смениш с нещо по-полезно, Екзорсизм вече е силно неизползваем за прот.

Иначе като левълваш първата ти цел е да хванеш BlessingOFSanctuary (дига ти живота с 10% плюс всички други благини), после Reckoning (ставаш като мелница с него), след туй HolyShield и си слагаш спайкс на шилда. Оттам насетне събираш по колкото си искаш мобове връз себе си. Не прекалявай обаче с елитките :wink: И с Орда-рогетата :lol: :lol: Повече от три идват много :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 08, 2009 2:50 pm

Ами Шанди ми уиспърна и започнахме да си говорим. Той си имаше нещо наум и просто си го изля, аз се опитах да го накарам да говорим по-кротко :) (като скорост). Изслушахме се, разбрахме се. Не спомена нищо за смяна на мейн-спека. Предложи ми social status и ме препрати към Ланис за допълнителни разяснения за sign ups, DKP etc разяснения. Относно елементал шаманът, който трябваше да дойде с мен - обеща да разгледат Армъри и да решат, заинтересова се, каза че с този спек може да се работи.

Предупреди ме, че healer squad бил много solid и да не се надявам на raid spot, но да съм налична два пъти седмично като social raider.

Каза, че той е бутал за мен и аз му благодарих. После ме покани и ме заринаха с Welcome и уиспъри. Теле и Кола бяха особено доволни, Вура ;) на моето 'Радвам се да те видя' отговори с 'Yeah, sure' :D.

Регистрирах се в сайта ви. Приех рейдовете до четвъртък включително.

Ще гледам днес да си препрочета тактики за ТоС10, ако дойда. Само веднъж ходих и не беше проблемно, но както с всяко ново нещо - трябва ми практика - както с инстанса, така и с вашите играчи. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 2:55 pm

Може да им попееш по някое време :P Имам един "неизпят" дълг, та може ти да ме отмениш, че си по-сладкогласна :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 08, 2009 2:55 pm

Пинокио! :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 08, 2009 2:56 pm

Това с "пинокиото" леко ме озадачи :roll:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 08, 2009 3:02 pm

По темата :
Тръгвам по пътя на славата с паладина МУАХАХАХАХА

А нямате ли изискване някой новобранец за да се докаже като ви гринди съставки,да ви прави поушънки и да ви снабдява със злато преди да получи един шанс да рейдне веднъж :lol: ?

Pag
Merchant

Post by Pag » Tue Sep 08, 2009 3:07 pm

Въй, Ланис ми напомни, че и аз имам един неизпят дълг :oops:
:oops: Ама като че ли не е честно да си правя оглушки вече. Пусто, не мога да пея, наистина, какво да измисля :?
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius