Снощи внезапно съборихме Йоги с помощта само на един от Пазителите - Торим. И като казвам внезапно, наистина така си беше. Последно бяхме на него преди седмица, ако не и повече, и тогава го мъчихме доста, без дори да стигнем трета фаза. А вчера започнахме, минахме леко във втора фаза (е, единият ни лок се тръшна трагично в първата, но го вдигнахме на крака) и след два портала време се оказахме в трета. Аз с ужас видях, че съм само на 14 sanity и предупредих, че може да се наложи да ме пердашат. Замалко да ме напляскат предварително, защото всъщност в трета фаза като хийлър хич е би трябвало да имам проблем да опазя останалия си разум и ме предупредиха, че съм прекалено напред (съответно пенънс ме обръщаше към Йоги). И така.. докато се усетим, появи се краткото затишие преди achievementite да ти грейнат на екрана. Един от инженерите ни измъкна пощенската кутия от дисагите, за да си получим поздравленията от Бран с все rusted proto-drake-а.
И след това - Алгалон. Аааааааа.. ТОЛКОВА Е КРАСИВО!! Няма такова нещо просто. То са светлини, то са ефекти, то са звуци. Обаче не успяхме да се справим в ограниченото време. Но пък ТОЛКОВА БЕШЕ КРАСИВО! Преди само се любувах на този вид зали в Улдуар, не ми е минавало през ума, че наистина ще го развият това по време на битката. Все едно се биеш в космоса, ама е далеч по хубаво от Малигос. Там бих уайпвала с часове, ама Близард и това не дават.
А за незнаещите, от снощи си имаме една Ephemera в гилдията:).
btw, Елейн, има голяма вероятност да те вземат в рейда утре (ако се запишеш

). Един от кор-хийлърите ни го няма, а и ще поотсъства този месец. Освен това, мисля, че няма да ти искат промяна за спека. А и честно казано не виждам причина да го правят наистина. Ще говорим на кю-то:)