AlDim wrote:The Dragon wrote:@AlDim - quad core

За игри ползата все още е абсолютно нулева.
Макар от C & C 3 искрено да бях изненадан как си хвърчи на 1280 с всичко на макс.
No shit, Sherlock.
Иначе за игри Е6400 е 10-15% по-слаб от най-бързия процесор на пазара, тъй че стига философства колко ти е мидрейндж. В момента среднияt клас e около Athlon 64 X2 3800. В най-лошия случай влизаш в перформънс (между мидрейндж и хай енд) категорията. А и си с чаркове, които дори не са съществували при пускането на Oblivion, тъй че, ако ти върви добре (а той не ти, заради рама), по никакъв начин не даваш реална защита на абсурдните му изиксвания.
Човече, спри се бе. Сериозно - аз дето съм заклеймен на тоя форум като прекалено нападателен не съм толкова груб и проклет в постовете си като теб (поне не 3 пъти мощно за няма половин параграф). Нападаш ме абсолютно излишно, изглеждаш много сериозен и готин пич от постовете си, what's the point един вид? Ясно ми е, че флейменето ти е като професия, но моля те го давай малко по-миролюбиво.
Предполагам, че въобще не си едно към едно с моята конфигурация така че малко се спри с говоренето от МОЕ име (имам предвид "а той не ти"), някво убер ретардед е най-малкото.

Обливиънът си работи като пушка и като ми мине сесията или по-натам eventually ще го тествам подорбно и ще пиша повече - както казах за първите 2-3 часа съм повече от доволен с моя комп и то на максималната резолюция поддържана от монитора ми, така че спорът е излишен.
За средния клас машина - ще си "философствам" колкото си искам. Компът ми си е хубав, но не съм напълно доволен от него, с ФИЪР имах доста проблеми с производителността (да, знам, че играта не е оптимизирана, но не може на средни настройки на 1280 да ми влачи баси). Освен това главната ми грижа са заглавията до края на годината, които искрено се съмнявам да мога да ги пусна като Обливиън.