АКВАЛОНИЯ 2007
Moderator: Moridin
Абе кой ги СЛУША тея песни въобще... Достатъчно е в текстовете да изобилства от "touch me", препратки към "my body", "you broke my heart", "i miss you", "you're the one" и толкоз, работата опечена. Оттам-насетне видеото е, което има значение - не трябва да има никаква връзка с текста, но да изобилства от прилепнали фланелки, секси погледи, зализани перчеми и много, много денс (който може да варира от енергични и детско-ентусиазирани хип-хоп подскоци до супер мацки, потръскащи полуголи дупета в лицата на момчетата). Тва е 

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
На стриптийз бар, по-скоро, както уточнихме.
Заради пилоните.
Заради пилоните.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
You make me wanna tell you how much I love you baby and my heart is yours and that makes this special feeling make me gonna catch you when you fall and be there for you? Uuuuuu...
А можем и да пеем песни на Bluе, те си имат готови шедьоври в тва отношение:
You make me wanna call yo in the middle of the night
You make me wanna hold you till the morning light
You make me wanna rise
You make me wanna fall
You make me wana - uhm - surrender my soul
Доста як бийт има въпросната песен впрочем...
А можем и да пеем песни на Bluе, те си имат готови шедьоври в тва отношение:
You make me wanna call yo in the middle of the night
You make me wanna hold you till the morning light
You make me wanna rise
You make me wanna fall
You make me wana - uhm - surrender my soul
Доста як бийт има въпросната песен впрочем...
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
Да бе, и аз! Ама да ме чакате за вокалите, че аз прекрасно припявам!!
А за Аквалония-та, аз си прекарах екстра. Само да се донатуткам да сваля снимките. Макар че вашите са дори по-добри!!
А за Аквалония-та, аз си прекарах екстра. Само да се донатуткам да сваля снимките. Макар че вашите са дори по-добри!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ше почекаме Бая
Доста дамек ;рр Трееше клипчета там да има да се обхване цялата прелест на някои колеги ;(

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Сър Спархоук е ослепителен и на някои снимки. Сериозно, има присъствие.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Daggerstab
- Arcanist
Въпрос: Кой е "младежа с маскировъчните дрехи"?
Един от недостатъците ми е онова, дето затрило котката...
Един от недостатъците ми е онова, дето затрило котката...
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
DARTH_SIDIOUS - едно име казва повече от 1000 диаг.. думи де думи.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не ми отваря линка, Дагър.
Така и няма да видя образа на легендата.

Бе бачка си линка по принцип. Еми там в екипните снимки на списанията има няколко легенди. Една да беше да си отдъхнем.