Суши

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 17, 2007 3:30 pm

Тоя баш е най-мизерния от всички в София. Бех давал нейде адреса на Deli Lounge преди - тва нейде зад Плиска в едно хотелче.

скъпо по дефиниция пак ма с доста по-добри продукти.
http://wasabi.delicatering.bg/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Aug 21, 2007 1:33 pm

На тоя до Плиска така и не ме заведохте, гадини!! :plez: Рецептата която имам е доста сходна с тази на Жеко-сан, а оризарник още не съм пробвала.
Пък за следващият десант до България (ако има навити за едно мегасуши парти), викам да понакамаря пресна сьомга и червен тон (вместо сувенири от тук)! И да се насвиним на кеф! :rofl:
:wabbit:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 1:13 pm

И ендивия ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Aug 23, 2007 2:31 pm

Ще отпратя специална молба към българското селско стопанство - да ти заделят една нива за цикориа/ендибиа. И да се нареди, с държавна заповед, на една част от българските крави да дават направо синьо сирене!! :shark:
:ninja:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!