СРЯДА - КУПОН
Moderator: Moridin
Никола може би намеква, че танцуващите всъщност ще са повече, ако се излезе малко от гей вълната. Аз например танцувам само на нео-метъл, черно (най-вероятно) и чалга. Диското не става и за мъжки стриптийз.
Пък и нали петъка така или иначе сме на таз вълна в киното? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Никола намеква единствено, че лошият Симеон да не се прави на шеф, щото кво си въобразява изобщо...
За съжаление конкретно с теб имаме леки разминавания
Това, на което ти "само" танцуваш, аз и доста други хора на него си тръгваме от купони по принцип. Кво да правиш...
Прочее, гей-песните като цяло са примерно общо 3-4 за компилация от около 130
За съжаление конкретно с теб имаме леки разминавания

Прочее, гей-песните като цяло са примерно общо 3-4 за компилация от около 130

And you can't dance with a devil on your back...
Както кажете, аз току що се натанцувах превантивно на мазно черно в любимия си стриптийз бар (беше лап-денс, по-скоро, де), така че ми е все тая. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.