Натура и натурата

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 03, 2007 4:54 pm

Да, има и заведения, в които си плащаш не на база на изяденото, а на това колко време си го ял. Но и те, както и гореспоменатите, не стават за масово приложение. Отиваме много офтопик, освен ако не смятате, че разменната търговия е начинът да се опази България от безконтролно застрояване . :oops:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 03, 2007 5:22 pm

Ми аз не смятам...

За да се върна на темата, те ви ги пак!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 03, 2007 5:24 pm

BaYa wrote:Мда! Та дори няма нужда да е замесена млада жена, machista!!! :evil:
Тук има доста селски панайри (и даже някой магазин) където можеш да практикуваш плащането в натура (без да се нуждаеш от млада жена! :roll:
:idea:
За Бога, тук вече има банки за време. И далеч не сме първата европейска държава!!
Няма начин - един кадърен програмист българин/руснак има толкова продукция за ден колкото екип индийски code monkeys за седмица. Така че, един час не е развен на един час както и да го смяташ.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Sep 03, 2007 5:30 pm

Драгън-е, нормално ттрябва да живееш в същия град за можеш да ползваш/съдействаш с тези банки.

Просто коментара на Шайхиров за обменната икономика ми дойде в повече!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Mon Sep 03, 2007 6:54 pm

Не знам до колко разменната търговия е приложима и до колко идеята е абсурдна и идиотска, но определено ще опази държавата от безконтролно застрояване, както и от много други отрицателни(че и положителни) неща :).
И наистина голям офтопик повлякох след себе си, сори за което.
Look at the darkness...
...around me.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 03, 2007 7:02 pm

Marfa wrote:За да се върна на темата, те ви ги пак!
Те това вече Е темата!

Кръв ми капе от сърцето докато чета списъка, щото повечето от въпросните престъпления се разиграха пред очите ми. :evil: На следващия протест отивам, жив/умрял, и викам в муцуната на изродите!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 05, 2007 4:38 pm

Откриха комплекс “Парадайз бей”
05 Септември 2007, 09:07
Източник: News.dir.bg
Снощи откриха ваканционен комплекс “Парадайз бей”, който е разположен на първа линия на известния райски залив в местността Гуджака край Созопол, предаде “Фокус”. Инвеститор на комплекса е Gren Life. Ваканционният комплекс разполага с жилищна площ, която се състои от 59 апартамента и хотелска част с 18 стаи и шест апартамент три звезди. Всички апартаменти имат тераси и са с панорамна гледка към морето. В момента те са 100% продадени, съобщи собственикът на Gren Life Николай Пехливанов. 70% от купувачите са британци, останалите са ирландци и скандинавци. Интересното е, че само един българин е закупил апартамент на това райско кътче. Това е седмият ваканционен комплекс, който се строи в Созопол. Кметът на Созопол Веска Караманова заяви, че Созопол е привлекателен за голяма част от инвеститорите, защото община Созопол се стреми да осигури благоприятен инвестиционен климат и дух на сътрудничество. Ваканционният комплекс “Парадайз бей” ще работи целогодишно. За собствениците и наемателите в комплекс “Райски залив” са осигурени паркинг и 24-часова охрана, както и самостоятелен плаж. Николай Пехливанов пожела на бъдещите собственици да изпитат същите незабравими мигове на това прекрасно място, каквито е изпитал той в своето детство тук.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Sep 05, 2007 4:45 pm

Забавното е, че според българското законодатерлство такова животно като самостоятелен плаж няма. Всъщност подобно нещо е грубо нарушение и глобите би трябвало да са солени. Но понеже сме в Абсурдистан познайте колко ще ги има... :vomit:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 05, 2007 4:57 pm

Дам. Поне десетина пъти по време на околоморското ми пътешествие ми се наложи да прескачам огради, да цепя през "частни имоти" (военните зони настрана) и да се псувам с охранители. Нито веднъж не се върнах, за да заобиколя - но това съм си аз. Немалка част от бреговата ивица е извън достъп за обикновените хора. Конституцията нищо не значи за изродите.