Мдамм, има го и тоя момент. Само дето прякорът пък се пише с главна буква в общия случай.Roland wrote:Не, бтв, това е прякор. И като такъв, не му трябва

Moderator: Moridin
Мдамм, има го и тоя момент. Само дето прякорът пък се пише с главна буква в общия случай.Roland wrote:Не, бтв, това е прякор. И като такъв, не му трябва
Но пък това е форум и чатърската форма на разговора позволява известни свободи в това отношение.tigermaster wrote:Мдамм, има го и тоя момент. Само дето прякорът пък се пише с главна буква в общия случай.Roland wrote:Не, бтв, това е прякор. И като такъв, не му трябва
Знам, де... Ако знаех някое сериозно граматично или правописно правило, може би щеше да е по-лесно.Roland wrote:Но пък това е форум и чатърската форма на разговора позволява известни свободи в това отношение.tigermaster wrote:Мдамм, има го и тоя момент. Само дето прякорът пък се пише с главна буква в общия случай.Roland wrote:Не, бтв, това е прякор. И като такъв, не му трябва
Бате, не, че не можеш да ме хванеш в грешка за правопис и граматика, но ще ти е ДОСТА трудно
Изречение на деня!Moridin wrote:3) Еми имах още нещо за казване ма първо написах 4 и 5 и забравих деба
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Е чак пък "толкова".Interpreter wrote:Тази дискусия за мен е толкова смислена, колкото и дискусията дали да се изучава Вазов в училище или Хари Потър, примерно.
Ами ще се учи Вазов, ще има пълен член, ще има и запетайки. Толкова.
Дори просто не виждам смисъл да се обяснява защо.
Всички тук са образовани хора, все пак.
лирично отклонение wrote:
- Spoiler: show
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests