@Роум&Морв - тенкс, ше ги видя кат имам време
11. 09. 2001
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Ми тази има доста повече от тези за българите и пирамидите
Аз съм виждал и за двете теории доказателства и едните са много по-веществени и убедителни.
Ся ше видя и контраргументите.
И не, няма теории, че Америка не е бомбардирала Хирошима. Пак говориш наизуст. Както и аз в момента, но не нпроменя факта, че ТИ говориш наизуст
Ся ше видя и контраргументите.
И не, няма теории, че Америка не е бомбардирала Хирошима. Пак говориш наизуст. Както и аз в момента, но не нпроменя факта, че ТИ говориш наизуст
This is it. Ground zero.
Ами мога само да ти кажа да използваш правилото на Окам - имаш пряко телевизионно излъчване как пътнически самолет се разбива в небостъргач, който няколко минути след това се срутва. Просто обяснение: самолетът нарушава цялостта на сградата, и тя не издържа. Сложно обяснение: предварително са заложени експлозиви от държавна агенция, която е подмамила арабски терористи да отвлекат пътнически самолет и да се забият в сградата, след което са активирали детонатора, и сградата се е срутила.
Хубаво е да не приемаш всичко за чиста монета, но нека да не прекаляваме, а? При всички положения, смятам за абсурдно когато някой иска да обори твърдение, подкрепено с факти, да твърди че другата страна трябва да го защити. Трябва ли аз да защитавам твърдението, че съм стигнал до ръста си от 1,81м по естествен път, а не чрез генна модификация, например?
Хубаво е да не приемаш всичко за чиста монета, но нека да не прекаляваме, а? При всички положения, смятам за абсурдно когато някой иска да обори твърдение, подкрепено с факти, да твърди че другата страна трябва да го защити. Трябва ли аз да защитавам твърдението, че съм стигнал до ръста си от 1,81м по естествен път, а не чрез генна модификация, например?
This signature is not yet rated
- Moridin
- Global Moderator
Ами в момента, в който някой покаже бланка от клиниката с твойто име и резултати от модификацията, ти трябва да кажеш, че тя е фалшива, нали? Същото е.
И какви факти? Идеята на тия теории е точно да покажат, че тези факти са изтълкувани превратно и доказват това с други факти, които - презюмабли - не могат да се изтълкуват превратно.
ЕСТЕСТВЕНО бръсначът на Окам не работи винаги
Това не е стояло под въпрос дори навремето. Т.е. той работи до момента (строго логически вероятностно погледнато), в който вероятностите се обърнат. Този момент идва, когато се натрупат достатъчно вероятни събития в полза на "конспиративната теория". Това е и целта на подобни сайтове - да те убедят в достоверността на доказателствата си в подкрепа на конспиративната теория.
Такъв е силно случаят и тук.
И какви факти? Идеята на тия теории е точно да покажат, че тези факти са изтълкувани превратно и доказват това с други факти, които - презюмабли - не могат да се изтълкуват превратно.
ЕСТЕСТВЕНО бръсначът на Окам не работи винаги
Такъв е силно случаят и тук.
This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God
Айде сега. А защо пропускате факта, че официалната теория не е подкрепена с факти.
САЩ се изправиха казаха ал кайда и афганистан, ако не ни вярвате сте с терористите. Енджой и ни вервайте.
Досега няма проведен НАУЧЕН експеримент с small scale обекти какво се е случило. Не съм видял изследвания каква част от керосина е попаднал в самия център. Няма дори достоверни компютърни модели които да подкрепят каквото и да е.
Правителството на Щатите е изнесло точно толкова като количество и качество факти колкото и крайните конспиратори - демек никак.
И няма досега даже и приемливо обяснение защо падна building 7.
Горивото на самолета е в крилете. Тези огромни облаци огън които се виждат са керосин. Колко са били пълни резервоарите? Колко от горивото е попаднало в сградите и т.н.
САЩ се изправиха казаха ал кайда и афганистан, ако не ни вярвате сте с терористите. Енджой и ни вервайте.
Досега няма проведен НАУЧЕН експеримент с small scale обекти какво се е случило. Не съм видял изследвания каква част от керосина е попаднал в самия център. Няма дори достоверни компютърни модели които да подкрепят каквото и да е.
Правителството на Щатите е изнесло точно толкова като количество и качество факти колкото и крайните конспиратори - демек никак.
И няма досега даже и приемливо обяснение защо падна building 7.
Горивото на самолета е в крилете. Тези огромни облаци огън които се виждат са керосин. Колко са били пълни резервоарите? Колко от горивото е попаднало в сградите и т.н.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Много се дразня как всъщност не спорим дали атаката е реална или инсцинирана, а спорим дървенофилософски за това кое е логично, как е логично да се третират факти и каква е логиката като такава и вкратце.
Даниеле, цъкни линка на Морви, на някои от казаните от теб неща им е отговорено там.
А в крайна сметка Ал Кайда СЪЩО потвърдиха, че са те, нали, нека не го забравяме тоя дребен досаден факт.
Даниеле, цъкни линка на Морви, на някои от казаните от теб неща им е отговорено там.
А в крайна сметка Ал Кайда СЪЩО потвърдиха, че са те, нали, нека не го забравяме тоя дребен досаден факт.
And you can't dance with a devil on your back...
Да, ама ако е очевидно печатана на домашен принтер или той само го твърди, а не показва, айде няма нужда.Ами в момента, в който някой покаже бланка от клиниката с твойто име и резултати от модификацията, ти трябва да кажеш, че тя е фалшива, нали? Същото е.
Естествено, никой не твърди това. Но повечето пъти работи. И е смешно да се пускат твърдения от вида "Всеки мислещ човек знае, че сложете-поредната-конспиративна-теория-тук".ЕСТЕСТВЕНО бръсначът на Окам не работи винаги
Драгън, това, че САЩ използваха много мръснишки ситуацията не значи, че те са си я създали.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- The Dragon
- Elder God
Че вече се е случавало? Убийството на Франц Фердинанд - започва конфликт, от който по-големи сили се възползват.The Dragon wrote:А какво диктува тук любимият ти бръснач на Окам?Morwen wrote:
Драгън, това, че САЩ използваха много мръснишки ситуацията не значи, че те са си я създали.
Жоро, прекаляваме със сравненията, които не са достатъчно адекватни.
I don't wanna die