Аз се зарибих по едно време в началото на лятото и опатках каквото беше излязло от анимето и мангата. Анимето толкова се подобрява след 100-тния епизод, че няма никаква база за сравнение между това, което беше до там. Неслучайно го бях зарязала като абсолютно негледаема боза. Явно им е паднал рейтинга брутално, защото в един момент започва екшън, интриги и история и епизодите не се гледат по диагонал. Чак ми се пригледа отново - особено битките. Толкова брутални има - и то достатъчно кратки, без дотогавашното суетене, разговори, размишления и спомени. Че и стават неочаквани неща (поне доста от тях не ги бях предвиждала изобщо).
Чак ме е яд за тези излишни 100-тина епизоди отпред. Историята май спокойно мопже да се събере в максимум 10. Трагедия!
Сега дебна мангата чаптър по чаптър. Болка! Трябва да оставя да се понатрупа.
Някой обръщал ли е внимание на саундтрака на Шипудена? Бях изумена, че всъщност е доста добър. Сред опънингите и ендингите обикновено си е сейм шит с Блийч, с малко изключения и от двете страни, но саундтрака е доста слушаем. Както донякъде и този на Блийч, специално за последния арк с испанските мотиви.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.