Nheela, както RRS ти каза *аз живея в Канада*, така че не знам защо продължаваш да ми обясняваш в левове. Тук разликата в цената на PC и конзолните версии е почти никаква и дори да не беше, нямам никакво намерение да играя друго освен ексклузиви или стратегии и подобни на PC-то, както съм правил през последните 2 години. Така че хич не си ми от помощ с тия настойчиви опити да ме "конвертираш" за PC каузата.

Питам за нещо съвсем конкретно: "
освен Crysis има ли други PC
ексклузиви, които да оправдават ъпгрейда". Не те питам за списъка на излизащите игри, за бога.
Иначе 9800GT ич не е скъпа видео карта - струва 120 канадски долара (за Nheela - 150 лева). Но толкова струват и две-три игри.
Готов съм да си заложа глави, ръце, крака за това, че конзолната версия на Witchera няма с почти нищо да се различава от тази за PC.
Да де, освен с изцяло променената бойна система (към която имам сериозна непоносимост в оригинала) и значително подобрената визия, които обещават...
RRS, мерси.

Иначе компа го сглобих и за игри, просто Crysis с 5 кадъра в секунда не ме радва.

Но ако няма за какво друго да се ъпгрейдва, сигурно ще прескоча.
Някой друг да има предложения? STALKER как върви на конфигурации като моята? Аз май го бях пробвал на стария Sempron 3300+ и 7600GT OC и вървеше полу-приемливо, ма нямам ясен спомен.