също си свали hijackthis, пусни го да сканира, натисни бутона за Лог и ми прати лога

Moderator: Moridin
По принцип Windows 7 си има вградени драйвери за доста от по старите устройства, но ако не става виж на сайта на АМД дайвери за Vista - стават в 99% от случаите.moonlight wrote:За да не отварям нова тема да си пусна тука едно запитване за седмицата - отде да си изкопам драйвери за нея, като съм с тъп ASUS?
Ето това ми е щайгата, а на сайта на ASUS за нея няма драйвери![]()
Някой да даде акъл къде да ровя?
За звука, мрежова карта и WiFi - пак по същия начин, виж им точния модел и търси драйвери за Vista.AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7.
Както Roamer каза, все още правят security updates, след като преди 2 години някъде спряха да правят feature updates. И ще продължават до 2014-та, което е меко казано безпрецедентен период на поддръжка за Microsoft (и не само).RRSunknown wrote:И какво толкова поддържат винаги съм се чудил...
Настрана от факта, че с това изречение казваш обратното на това, което се опитваш, те поздравявам, че току-що категорично доказа ненужността на всички патчове в историята на човечеството!RRSunknown wrote:Не познавам човек който да е ъпдейтвал и заради това да е имал проблеми.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests