Сага за седемте слънца - We love you Boby!
- Lubimetz13
- Mistborn
О, ще го каже, няма съмнение. Все пак на повечето стари фенове това им е единствената причина да си купуват новите книги - да не мислиш, че Роки Джо се прехранва, не, че жена му се прехранва от "Тя седеше. Оправи си бледожълтите поли, обшити с вертикални червени ленти с перли, като ги опъна десет сантиметра наляво, което показваше, че е много притеснена, смята, че трябва веднага да си тръгват и освен това е видяла един мъж през прозореца, и смята, че има хубави рамене." и "Тя беше бясна. Тъпи мъже! Свине! Как можеха да са толкова тъпи и свине? Яростно си дръпна едната от двете плитки, но я заболя и се ядоса още повече. Дръпна другата и някъде над нея се разнесе успокояващият звън на сребърните звънчета, които си беше завързала за косата. Прислужничката си помисли, че се звъни на вратата и отиде да отвори."? Обаче естествено е, че всичко, което няма пряка връзка с текстилната промишленост, ще се разкрие чак в последната книга - иначе никой няма да си я купи.
Амос, Джайм, не се обиждайте, но имате нужда от специализирана помощ :р
Амос, Джайм, не се обиждайте, но имате нужда от специализирана помощ :р
- JaimeLannister
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
- JaimeLannister
- Forsaken
Не, че има причина да не ти вярвам, но замислял ли си се, че ако съвсем не ти пукаше, просто нямаше да говориш по тази тема? Това се отнася и за другите...
Истината е една: тука има маса народ, зарибен по Колелото.
Може и да не му се иска на тоя народ да е така, може да е кофти, че поредицата се разви не по начин, по който ни се искаше, ама всички четат, пишат, мислят (може би) за "проклетото" Колело!
Не е ли така?
Ако наистина не ви/ни интересуваше, просто никой нямаше да я нищи тая тема. Нямаше да ни пука дали ще е 100 или 200 тома и т.н.
Колелото си е успешно, няма спор....

Истината е една: тука има маса народ, зарибен по Колелото.

Може и да не му се иска на тоя народ да е така, може да е кофти, че поредицата се разви не по начин, по който ни се искаше, ама всички четат, пишат, мислят (може би) за "проклетото" Колело!
Не е ли така?
Ако наистина не ви/ни интересуваше, просто никой нямаше да я нищи тая тема. Нямаше да ни пука дали ще е 100 или 200 тома и т.н.

Айде ся предучилищна психология ше прилагаш :) Мене и за Джордж Буш не ми пука ей тоненко, ма не пречи да говоря за него. Колелото съм го чел от и до, пукало ми е много, вълнувал съм се и прочее, логично е да говоря, ако има какво (макар че пък и да сме се избили тука да обсъждаме нещо, изключая "Баси тъпото нещо е тая поредица вече!"...). Ако ся ми се каже, че няма да излизат повече книги от поредицата, дори няма да се раздразня, с ръка на сърцето го заявявам. Същото важи и за Мартин междувпрочем. Яко е, не можа истински да се омаже до трета, но мина твърде много време и вече просто не ме вълнува.JaimeLannister wrote:Не, че има причина да не ти вярвам, но замислял ли си се, че ако съвсем не ти пукаше, просто нямаше да говориш по тази тема? Това се отнася и за другите...
Истината е една: тука има маса народ, зарибен по Колелото. :)
Не е ли така?
:)
And you can't dance with a devil on your back...
то темата съвсем се забълтави, може би трямва да и се смени името
, но аз да се върна пак на нея. Значи днес прочетох втората книга от Сагата за седемте слънца. Определено повече ми хареса от първата, изобщо очертава се една обещаваща поредица с доста интересна история, стига авторът да не вземе пример от Джордан и да се заплете в собствените си интриги. Но като че за сега такава опасност няма. И изобщо чакам вече с нетърпение третата част 

- Lubimetz13
- Mistborn
Джайм, ще ти изброя нещата, за които ми пука, та да не се объркваш: за мен, за мен и за мен. Да видя Колело някъде? Да, така си и знаех :р Но тъй като сърцето ми не може да понесе мисълта да те лъжа, си признавам, че ми е приятно да си говоря за Колелото на Времето. Сам си прави изводите :)
Саурон, очертава ти се много самотно прекарване в off-off-topic-а :Р
Саурон, очертава ти се много самотно прекарване в off-off-topic-а :Р
Аз бях решила да спестя на Саурон нервната криза (;) и да не отговарям на Джайм, но така или иначе... Ми не, Джайм, не е така :) На мен ми беше интересно до един момент Колелото. Дори бях зарибена, признавам. После ми стана... гадно. И изобщо не ми е интересно вече, защото не му вярвам. Джордан не знае вече какво пише. И да, десетата книга си я купих, по причини, споменати по-горе, но не я прочетох, така че толкова за интереса.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- JaimeLannister
- Forsaken
OK, хора. Какво става в собствените ви мозъци не мога да знам. Мога само да предполагам. Може би греша, но все пак си мисля, че ако наистина не ви дремеше, просто нямаше да обънете внимание на забележката ми. Нямам никакво желание да влизам в кървави спорове по тази тема, нито мога да докажа, че ви пука за Колелото.
В общи линии... Времето ще покаже.
А, Рол, никаква психология не прилагам, просто логика и личен опит.
Все пак не забравяйте, че понякога на хората им се иска нещата да са едни, а те са други...
В общи линии... Времето ще покаже.
А, Рол, никаква психология не прилагам, просто логика и личен опит.
Все пак не забравяйте, че понякога на хората им се иска нещата да са едни, а те са други...
- Lubimetz13
- Mistborn
Джайм, по твоята логика всеки път, когато си отворя устата, за да кажа нещо за Севернотайландската Лига по Бейзбол с Алуминиеви Каски или технологията за правене на болтове за совалки, използвана във фабриките в Чукотка, трябва да се задъхам, да се строполя на земята и да започна да издавам раздиращи хрипове, без да мога да кажа и дума, само защото не се интересувам от тях достатъчно. А на мен просто ми е много забавно да бълвам глупости за Джинджър и Хенриета. И освен това искрено се радвам за теб, ако все още ти пука за тях. Но хайде, прекалено много задълбахме в темата, нека се върнем на повърхностния спам :Р
- JaimeLannister
- Forsaken
Любимец, не говориш всеки ден за "Севернотайландската Лига по Бейзбол с Алуминиеви Каски или технологията за правене на болтове за совалки...", нали?
Наистина задълбахме прекалено много в темата, ама то така си е интересно.
И, да, наистина ми пука, пък
. Малко, много по- малко от преди, ама, мамка му, любопитен съм!
И между другото, се радвам, че все още ми пука поне мъничко...
За останалите има утешителни награди: няма да си дават парите за творенията на Джорди и все още ще имат място къде си слагат книгите...

Наистина задълбахме прекалено много в темата, ама то така си е интересно.
И, да, наистина ми пука, пък

И между другото, се радвам, че все още ми пука поне мъничко...
За останалите има утешителни награди: няма да си дават парите за творенията на Джорди и все още ще имат място къде си слагат книгите...

- Lubimetz13
- Mistborn
Леле, доживях и това - двама души спорят за моето мнение за Колелото на Времето. Сега единственото, което ми остава, е да се гмурна в блясъка и славата...Айде не го взимайте толкова насериозно, де :)
Моридине, тъй като явно си единствен в аудиторията на артистичните ми вербални изпълнения, смятай, че си спечелил автограф...
Моридине, тъй като явно си единствен в аудиторията на артистичните ми вербални изпълнения, смятай, че си спечелил автограф...