Фестивал "Sofia Rocks" е официално обявен!

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jun 24, 2010 12:09 am

както казах на Ян на концерта - стана ясно защо този на клавирните на Рамщайн е толкова слабичък, може да го вземат за реклама на Johny Walker :lol:

голяма лудница беше и днес
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

rodd1ck
E'lir

Post by rodd1ck » Thu Jun 24, 2010 12:48 am

Rammstein никога не са ми били кой знае какви любимци, а и от фойерверки трудно се впечатлявам, та днес за мен концертът свърши в основни линии около 7. Manowar няма да ги коментирам, но не очаквах, че с тоя крив и омазан бас и не само Alice In Chains ще ми харесат толкова. Ако и на Кори му се чуваше нещо от микрофона щеше да е още по-добре. :D

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jun 24, 2010 9:00 am

Ааа, Manowar бяха много true, жалко че нещо малко кратки ми се видяха...

Rammstein откога ги чакам, не пяха по-добре от Металика, но определено могат да правят шоу. Пропуснаха Engel накрая и те, поне на предишни концерти са я пяли за последна, за съжаление

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 24, 2010 9:23 am

Меноуор бяха страхотни, но така брутално ги орязаха, че не е истина. Рамщайн чак накрая си позволиха някаква интеракция с публиката, което малко ме издразни, но компенсираха с психопатското поведение на вокалиста, с бесния немски и с гениалния клавирджия. Фойерверките бяха под моите лични очаквания, а за съжаление не знаех (в смисъл на дори не бях чувал) много от песните и нямаше как да се кефя особено, а и мелето беше по-стабилно дори от на металика, поне където бях аз.

алис не ме впечатлиха никак, през цялото време не можех да се отърва от идеята за метал-бони М, а предните не ги чух. групите доста не си отиваха според мен. Като цяло мисля, че по-слаб концерт от предния ден, макар че тогава чух само металика :mrgreen:

p.p. изпълнението на пуси все пак беше гениално :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 24, 2010 10:03 am

Аз съм доста по-доволна от втория ден в публиката:) Нямаше погота, хората като че ли бяха по-нормални и не се чувствах физически застрашена.
Иначе и аз не бях чувала повечето песни на рамщайн, но поне правят шоу. А Маноуар ми харесват все повече с всяко гледане:) Иначе и аз очаквах някви по-осезателни фойерверки, ама... :?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 24, 2010 10:16 am

Май бяхте много настрани, затова нямаше погота ;Р
Аз се наврях някак в едно с мацка на раменете си, беше.. интересно :mrgreen:
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jun 24, 2010 10:25 am

Баси какво и беше малко на пиротехниката? Те само дето не запалиха сцената (а може и да са я запалили ама да са я угасили навреме ;))

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 24, 2010 10:25 am

Бе, на Рамщайн се напъхахме доста в центъра, много повече от вчера със сигурност. Може да е просто късмет, разбира се. Бтв, мацките стоящи на раменете на приятелите си от време на време ми иде да ги бия. Особено когато вървят в окомплектовка от три в редичка. Но нейсе, по някое време две от тях се върнаха долу, та можеше да се вижда.
Тънди, не говорим за пиротехниката, а за фойерверките:Р
I don't wanna die

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 24, 2010 10:33 am

Ми не знам, не беше много впечатляваща според мен, откъм дизайн и идеи главно, иначе че имаше огън, имаше.
This is it. Ground zero.

rodd1ck
E'lir

Post by rodd1ck » Thu Jun 24, 2010 10:52 am

Разбирам феновете на Рамщайн, впечатлилите се от шоуто, ама не мога да разбера или поне не мога да повярвам как въобще някой и то толкова народ харесват Менуор, трудно ми е. :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jun 24, 2010 11:00 am

Е то с Manowar е love them or hate them май :) Обаче факт е, че почти целия стадион пя с тях, нещо което постигнаха само Металика първия ден и Рамщайн след тях.

rodd1ck
E'lir

Post by rodd1ck » Thu Jun 24, 2010 11:15 am

Догодина може и да няма отново Сонисфиър, не мисля, че посещаемостта беше кой знае колко голяма, но няма да е лошо отново Maiden.

А днес вече тотално нямам глас след дрането на Slayer и крещенето на Rain When I Die. :D

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Jun 24, 2010 11:31 am

Концерта ме изкефи. А поготата бяха малко. Твърде малко. То що да ходя на концерт ако не си поскачам и поритам и помлатя? Мога вкъщи да си ги слушам. :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

rodd1ck
E'lir

Post by rodd1ck » Thu Jun 24, 2010 11:41 am

Някакви хора се оплаквали, че след Slayer нямало да стоят отпред, а то дори не беше нищо особено мелето. Да вземат да идат на някое хардкор мероприятие. :D
И вчера тъкмо към началото на Stone Sour малко се пораздвижих на място и някакъв ме побутна отзад. Има и седалки все пак.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 24, 2010 11:48 am

JaimeLannister wrote:Концерта ме изкефи. А поготата бяха малко. Твърде малко. То що да ходя на концерт ако не си поскачам и поритам и помлатя? Мога вкъщи да си ги слушам. :)
А аз искам да видя групата отблизо, без да ме е страх, че ще ми счупят нещо. Проблем? Като купуваш билет, купуваш едно място, а не полянка, на която да се вихриш както си щеш. Баси, като станаха две погота около нас, останалите трябваше да отидем назад и да се набутаме като сардини. Плащаш на групите да ти свирят в двора и си правиш колкото искаш погота.
I don't wanna die