Империи на Злото или кой телеком е по-по-зъл

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Oct 15, 2010 9:26 am

Мятай се на Мтел, като го гледам и аз мисля да го гепя този план :))))))
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Oct 15, 2010 9:42 am

Глобул май посмъртно нямат план с 300 минути към всички мрежи или бъркам? Мен точно това ми трябва.

само не мога да разбера в 21 век кой малоумник може да напише, че 10 стотинки на МЕГАБАЙТ било добра цена за интернет??? Това по мои сметки прави по около 7 лева за рандъм видео в ютюб! По-евтино е да си го купя през ЕПЪЛ БАТЕНЦЕ ??????
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Oct 15, 2010 9:57 am

Ми след като им налагат цени за разговорите, те избиват от нета:) Иначе имат някво power surf, при което за 10 лв на месец, мегабайтът ти е по 2 стотинки.
Ама представи си колко тетриси и шаха можеш да свалиш с един мегабайт:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

mitkohr
E'lir

Post by mitkohr » Fri Oct 15, 2010 5:35 pm

Moridin wrote:Глобул май посмъртно нямат план с 300 минути към всички мрежи или бъркам? Мен точно това ми трябва.

само не мога да разбера в 21 век кой малоумник може да напише, че 10 стотинки на МЕГАБАЙТ било добра цена за интернет??? Това по мои сметки прави по около 7 лева за рандъм видео в ютюб! По-евтино е да си го купя през ЕПЪЛ БАТЕНЦЕ ??????
10 ст. за мегабайт е перфектна цена наистина - при положение че с нормалните планове(с изключение на Surf-овете) е 2.50лв :). Все пак мобилния нет не да точиш торенти и да висиш непрекъснато в youtube, а за обикновенно браузване, поща, скайп, icq.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Oct 15, 2010 6:42 pm

Затова ли айфоните имат ютюб приложение по дефолт?

2.50 за мегабайт, това е толкова налудничаво, че даже не искам да почвам да смятам. МЕГАБАЙТ, бате. 1000 байта. 1000 символа. Гет риъл.
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Oct 15, 2010 7:04 pm

Moridin wrote:Затова ли айфоните имат ютюб приложение по дефолт?

2.50 за мегабайт, това е толкова налудничаво, че даже не искам да почвам да смятам. МЕГАБАЙТ, бате. 1000 байта. 1000 символа. Гет риъл.
Аааааа, ясно. Цялата работа била в дефинициите на мегабайт и килобайт :)

Бе знам аз, че ти живееш в някакъв различен свят, ама чак *толкова* различен не очаквах да е! :plez:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 15, 2010 9:12 pm

Е толкова си може като програмист момчето ... не го дразни :)

Иначе на запад май беше около евро на гигабайт цената. Така че известно мрънкане е поносимо
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Fri Oct 15, 2010 10:49 pm

Притеснявате ме малко с тия...мегабайти...колко пъти съм влизал докато не можех да си проверя сметката във форума през телефона...
МАМИЦАТА им на тия М-тел. :x

п.п
Кога най-сетне ще си видя сметката? И дали ще искат да се плаща наведнъж?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Oct 15, 2010 11:58 pm

Принципно като бях в Англия цената за мобилен интернет беше към 10 паунда на гигабайт трафик - 15 за 3 и 25 за 5 гиги - като предплатена услуга - но подочух че вече леко са паднали цените. Тук ми се вижда безбожно да се тарифира на мегабайт. От друга страна повечето настоящи планове на Мтел има включени някакви към 50 - 100 МБ което мисля че е ОК за хората, които имат нужда от някакъв ондъгоу достъп до скайп/поща/мапс или нещо от сорта.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Sat Oct 16, 2010 11:18 am

Тоя план на МТел и мен накара да се зачудя... още повече, че в момента Номер 1 в черния списък са ми Глобул.

Гадовете им обикалях магазините 6 /шест/ месеца да питам какво трябва да се прави за да се прекрати договора при изтичане и всеки ме лъже "ми такова, заповядайте 3-4 дена преди да е изтекъл, да подпишете документите, щото сега не можем да ви приемем молбата, трябва да е най-много седмица преди края на договора", а накрая като отидох ме отсвириха, защото, видиш ли, трябвало съм да ида ЕДИН МЕСЕЦ ПО-РАНО!! :x

И сега плащам по едни кирливи 6лв на месец и ми седи изключен телефона :evil:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Oct 16, 2010 11:30 am

Сезирай комисията за защита на потребителите. Сериозно ти го казвам. Най-старателно напиши точно какво и как ти се е случило и им го прати.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Oct 16, 2010 12:56 pm

moonlight wrote:Тоя план на МТел и мен накара да се зачудя... още повече, че в момента Номер 1 в черния списък са ми Глобул.

Гадовете им обикалях магазините 6 /шест/ месеца да питам какво трябва да се прави за да се прекрати договора при изтичане и всеки ме лъже "ми такова, заповядайте 3-4 дена преди да е изтекъл, да подпишете документите, щото сега не можем да ви приемем молбата, трябва да е най-много седмица преди края на договора", а накрая като отидох ме отсвириха, защото, видиш ли, трябвало съм да ида ЕДИН МЕСЕЦ ПО-РАНО!! :x

И сега плащам по едни кирливи 6лв на месец и ми седи изключен телефона :evil:
Искай писмено становище като питаш. Да видиш тогава какво ще ти кажат.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Sat Oct 16, 2010 2:16 pm

Исках, и писах жалби, и се разправях - полза никаква.

На КЗП писах, отговориха че работели по случая.

Но междувременно прецених че е по-добре да си плащам, тъй като по информация от кухнята знам, че в моя случай КЗП може генерално да глоби Глобул за изцепки, но аз след като не мога да докажа черно на бяло че са ме подвели, няма да имам лична полза. Мога само да спра да плащам, поради което ще ме глобят със 150на лв гадовете (официално таксата ми се води 10лв, плащам 5 щото уж съм била ползвала отстъпка, нищо че официалното обявление на Глобул е за 5 лв такса, а не 10).

Въобще, Глобул са шит отвсякъде... Гърци, какво друго да кажа?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Oct 16, 2010 3:01 pm

Roamer wrote:
Moridin wrote:Затова ли айфоните имат ютюб приложение по дефолт?

Аааааа, ясно. Цялата работа била в дефинициите на мегабайт и килобайт :)

Бе знам аз, че ти живееш в някакъв различен свят, ама чак *толкова* различен не очаквах да е! :plez:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

добре, толкова съм праведен, че чак сбърках от ярост, НО ВСЕ ПАК СЪМ ПРАВ!@!!№!№!@!!!!
This is it. Ground zero.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sat Oct 16, 2010 5:18 pm

Жоро, нали знаеш какво ще ти кажа за тоя план :D Мтел са ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО бе!!! И го знам, защото едни наши клиенти са техни клиенти
и на мен ми се налага да се разправям с тях!!! Искам всичките да се гътнат в адски мъки, аррггфхххх...

...Между другото, откога 30 лв. е нормална месечна такса? Аз толкова никога не съм изговаряла на месец с предплатената карта, която уж е на възможно най-скъпите цени.

В заключение: бъди мъж, разкарай ги!
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.