Империи на Злото или кой телеком е по-по-зъл
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Глобул май посмъртно нямат план с 300 минути към всички мрежи или бъркам? Мен точно това ми трябва.
само не мога да разбера в 21 век кой малоумник може да напише, че 10 стотинки на МЕГАБАЙТ било добра цена за интернет??? Това по мои сметки прави по около 7 лева за рандъм видео в ютюб! По-евтино е да си го купя през ЕПЪЛ БАТЕНЦЕ ??????
само не мога да разбера в 21 век кой малоумник може да напише, че 10 стотинки на МЕГАБАЙТ било добра цена за интернет??? Това по мои сметки прави по около 7 лева за рандъм видео в ютюб! По-евтино е да си го купя през ЕПЪЛ БАТЕНЦЕ ??????
This is it. Ground zero.
10 ст. за мегабайт е перфектна цена наистина - при положение че с нормалните планове(с изключение на Surf-овете) е 2.50лвMoridin wrote:Глобул май посмъртно нямат план с 300 минути към всички мрежи или бъркам? Мен точно това ми трябва.

- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Аааааа, ясно. Цялата работа била в дефинициите на мегабайт и килобайтMoridin wrote:Затова ли айфоните имат ютюб приложение по дефолт?
2.50 за мегабайт, това е толкова налудничаво, че даже не искам да почвам да смятам. МЕГАБАЙТ, бате. 1000 байта. 1000 символа. Гет риъл.

Бе знам аз, че ти живееш в някакъв различен свят, ама чак *толкова* различен не очаквах да е!

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- The Dragon
- Elder God
Притеснявате ме малко с тия...мегабайти...колко пъти съм влизал докато не можех да си проверя сметката във форума през телефона...
МАМИЦАТА им на тия М-тел.
п.п
Кога най-сетне ще си видя сметката? И дали ще искат да се плаща наведнъж?
МАМИЦАТА им на тия М-тел.

п.п
Кога най-сетне ще си видя сметката? И дали ще искат да се плаща наведнъж?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- armageddon
- Forsaken
Принципно като бях в Англия цената за мобилен интернет беше към 10 паунда на гигабайт трафик - 15 за 3 и 25 за 5 гиги - като предплатена услуга - но подочух че вече леко са паднали цените. Тук ми се вижда безбожно да се тарифира на мегабайт. От друга страна повечето настоящи планове на Мтел има включени някакви към 50 - 100 МБ което мисля че е ОК за хората, които имат нужда от някакъв ондъгоу достъп до скайп/поща/мапс или нещо от сорта.
Тоя план на МТел и мен накара да се зачудя... още повече, че в момента Номер 1 в черния списък са ми Глобул.
Гадовете им обикалях магазините 6 /шест/ месеца да питам какво трябва да се прави за да се прекрати договора при изтичане и всеки ме лъже "ми такова, заповядайте 3-4 дена преди да е изтекъл, да подпишете документите, щото сега не можем да ви приемем молбата, трябва да е най-много седмица преди края на договора", а накрая като отидох ме отсвириха, защото, видиш ли, трябвало съм да ида ЕДИН МЕСЕЦ ПО-РАНО!!
И сега плащам по едни кирливи 6лв на месец и ми седи изключен телефона
Гадовете им обикалях магазините 6 /шест/ месеца да питам какво трябва да се прави за да се прекрати договора при изтичане и всеки ме лъже "ми такова, заповядайте 3-4 дена преди да е изтекъл, да подпишете документите, щото сега не можем да ви приемем молбата, трябва да е най-много седмица преди края на договора", а накрая като отидох ме отсвириха, защото, видиш ли, трябвало съм да ида ЕДИН МЕСЕЦ ПО-РАНО!!

- The Dragon
- Elder God
Искай писмено становище като питаш. Да видиш тогава какво ще ти кажат.moonlight wrote:Тоя план на МТел и мен накара да се зачудя... още повече, че в момента Номер 1 в черния списък са ми Глобул.
Гадовете им обикалях магазините 6 /шест/ месеца да питам какво трябва да се прави за да се прекрати договора при изтичане и всеки ме лъже "ми такова, заповядайте 3-4 дена преди да е изтекъл, да подпишете документите, щото сега не можем да ви приемем молбата, трябва да е най-много седмица преди края на договора", а накрая като отидох ме отсвириха, защото, видиш ли, трябвало съм да ида ЕДИН МЕСЕЦ ПО-РАНО!!![]()
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Исках, и писах жалби, и се разправях - полза никаква.
На КЗП писах, отговориха че работели по случая.
Но междувременно прецених че е по-добре да си плащам, тъй като по информация от кухнята знам, че в моя случай КЗП може генерално да глоби Глобул за изцепки, но аз след като не мога да докажа черно на бяло че са ме подвели, няма да имам лична полза. Мога само да спра да плащам, поради което ще ме глобят със 150на лв гадовете (официално таксата ми се води 10лв, плащам 5 щото уж съм била ползвала отстъпка, нищо че официалното обявление на Глобул е за 5 лв такса, а не 10).
Въобще, Глобул са шит отвсякъде... Гърци, какво друго да кажа?
На КЗП писах, отговориха че работели по случая.
Но междувременно прецених че е по-добре да си плащам, тъй като по информация от кухнята знам, че в моя случай КЗП може генерално да глоби Глобул за изцепки, но аз след като не мога да докажа черно на бяло че са ме подвели, няма да имам лична полза. Мога само да спра да плащам, поради което ще ме глобят със 150на лв гадовете (официално таксата ми се води 10лв, плащам 5 щото уж съм била ползвала отстъпка, нищо че официалното обявление на Глобул е за 5 лв такса, а не 10).
Въобще, Глобул са шит отвсякъде... Гърци, какво друго да кажа?
- Moridin
- Global Moderator
Roamer wrote:Аааааа, ясно. Цялата работа била в дефинициите на мегабайт и килобайтMoridin wrote:Затова ли айфоните имат ютюб приложение по дефолт?
2.50 за мегабайт, това е толкова налудничаво, че даже не искам да почвам да смятам. МЕГАБАЙТ, бате. 1000 байта. 1000 символа. Гет риъл.
Бе знам аз, че ти живееш в някакъв различен свят, ама чак *толкова* различен не очаквах да е!

добре, толкова съм праведен, че чак сбърках от ярост, НО ВСЕ ПАК СЪМ ПРАВ!@!!№!№!@!!!!
This is it. Ground zero.
Жоро, нали знаеш какво ще ти кажа за тоя план
Мтел са ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО бе!!! И го знам, защото едни наши клиенти са техни клиенти
и на мен ми се налага да се разправям с тях!!! Искам всичките да се гътнат в адски мъки, аррггфхххх...
...Между другото, откога 30 лв. е нормална месечна такса? Аз толкова никога не съм изговаряла на месец с предплатената карта, която уж е на възможно най-скъпите цени.
В заключение: бъди мъж, разкарай ги!

и на мен ми се налага да се разправям с тях!!! Искам всичките да се гътнат в адски мъки, аррггфхххх...
...Между другото, откога 30 лв. е нормална месечна такса? Аз толкова никога не съм изговаряла на месец с предплатената карта, която уж е на възможно най-скъпите цени.
В заключение: бъди мъж, разкарай ги!
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.