Joss Whedon's "The Avengers"

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed May 09, 2012 4:07 am

Disney: Avengers sequel in the works

Los Angeles (dpa) - Disney is working on a sequel to its

record-breaking superhero movie The Avengers, Disney chief executive

Bob Iger said Tuesday, according to The Hollywood Reporter.

Iger made the announcement in a conference call to discuss the

company's earnings. He provided no details about the cast or

director, or when the studio was planning to get the sequel into

theatres.

The Avengers pulled in a record-breaking three-day box office take

of more than 207 million dollars when it premiered in the US this

weekend.

Iger said that Disney is planning several Avengers-based

attractions for its theme parks.
20th century: Mickey Mouse
21st century: Avengers
8-)

Тоя път се ориентират в правилната посока - първо филм, после паркови атракции.

... Макар че и обратното доказано им е донесло успех. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Drigan
Sorcerer

Post by Drigan » Wed May 09, 2012 11:32 am

Филмът беше добър, хареса ми - но учудващо, повече с комедийни елементи отколкото с екшън и епик-несс. Цялата зала избухва в смях повече пъти отколкото на комедия, а Старк беше неотразим :>
Spoiler: show
Локи: I have an army!
Stark: We have a hulk!
При все това, едно голямо разочарование:
Вразите - както каза някой по-рано, тез извънземни за нищо не ставаха. Професионална, страховита армия - бабини ми трънкини. На челото им пишеше аматьори, а кораба майка им го гръмнаха с тъпа, архаична атомна бомба!
Все пак - доволно, това е първият мейнстрийм филм който не е анимация и ми хареса от дълго време насам :>[/spoiler]
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Wed May 09, 2012 11:54 am

“This is a sad, sad reflection on our times, when people must feed off the carcasses of beloved stories from their youths—just because they can’t think of an original idea of their own, like I did with my Avengers idea that I made up myself.”
— joss whedon

Смях се с глас няколко минути, този човек е страшилище, няма такъв трол :lol:
But goddamn,
you got me in love again

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Wed May 09, 2012 1:27 pm

Drigan wrote: При все това, едно голямо разочарование:
Вразите - както каза някой по-рано, тез извънземни за нищо не ставаха. Професионална, страховита армия - бабини ми трънкини. На челото им пишеше аматьори, а кораба майка им го гръмнаха с тъпа, архаична атомна бомба!
Да не говорим колко се издразних като гръмнаха мадършипа как всички просто полегнаха. Преди това дадоха, че са биологични единици, тоест не някаква роботизирана сволоч, където като гръмнеш сървъра и е чао. Четох, че се водят под контрол-а на hive mind, но това 1) никъде във филма не е показано, 2) супер лейм е, гледали го сме хиляди пъти, 3) дори да има хайвмайнд, съществата ще се разбягат, ще настъпи хаос и т.н., но няма да паднат все едно са им дръпнали шалтера
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed May 09, 2012 9:04 pm

Wait, you people are actually trying to make sense of this...? :rofl:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 10, 2012 4:37 am

Гледах го пак. Мега яки ДВЕ сцени след надписите ^_^
And you can't dance with a devil on your back...

Samail
Sorcerer

Post by Samail » Thu May 10, 2012 7:08 am

Dr. Horrible wrote:“This is a sad, sad reflection on our times, when people must feed off the carcasses of beloved stories from their youths—just because they can’t think of an original idea of their own, like I did with my Avengers idea that I made up myself.”
— joss whedon

Смях се с глас няколко минути, този човек е страшилище, няма такъв трол :lol:
Това го е казал?? Малииии....

Тъкмо си мислех след прожекцията колко пъти тая идея с голямото гигантско чудовище-змия сме го гледали. (последно в Хари Потър :twisted: )

Иначе филма е зашеметяващ, но не и монументален. Особенно пък от страна на ефектите, дет се вика и в Най-тъмния час имаше по-оригинални. Ясно е че фокусът е повече към забавление и към остроумните шегички на Робърт Дауни Дж. но някак си на фона на цялата история за унищожаване на света изглежда като разминаване на целенасочеността на сюжета и тематиката.

Дет се вика можеха поне музиката да посменят малко от време на време...

Като цяло, Хълк определено ги "размазва" всички, много готини. Иначе чакам с нетърпение Айрън Мен 3...
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти

Samail
Sorcerer

Post by Samail » Thu May 10, 2012 7:15 am

Dante wrote:Много як. И мене ме изкефи супер много. Но не колкото филмите по Батман.
A това, че някой не обича 3D, не означава, че го "хейти". Мен лично също супер много ме дразни, най-малкото съм с очила и 3D цайсите по едно време си стават нетърпими.
Махнах си очилата за малко по едно време, и определено филмат се гледаше по добре като не е 3Д. (образно казо, иначе беше леко замазан) Просто първо 3Д-то са го сложили малко ей така за допълнителен маркетинг, и втото филма настина е от по епичните филми напомнящи на военните филми донякъде (а.к.а. Гладиатор) тъй че 3Д-то просто не придава същия ефект както да можеш да гледаш директно лентата на висока дефиниция.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 10, 2012 8:43 am

Да се прави паралел между Батманите и Авенджърс за мен лично не е много смислено, доста различни форми на забавление са:)

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Thu May 10, 2012 8:49 am

AlDim wrote:Wait, you people are actually trying to make sense of this...? :rofl:
Има едно нещо, дето му викат вътрешна логика. Не знам дали си чувал, но това нещо съществува дори във фантастиката/фентъзито и фактът, че във филма имаш братя богове, човек в летящ железен костюм, доктор, който се превръща в чудовище и летящ самолетоносач по никакъв начин не извинява липсата на въпросната.
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu May 10, 2012 8:50 am

Все така як на второ гледане! Днес гледахме и Тор, че го бях забравила и тамошният Локи е толкова по-зажмуцан от настоящия Локи...

Кефи ме как при наличието на толкова персонажи с капацитет на главни герои са успели да обърнат внимание на всичките по доста балансиран начин. Никой не ми се видя пренебрегнат, всичките имаха мега яките сцени. Мисля да ида да почета фенфикове с Наташа и Хоукай сега.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 10, 2012 8:57 am

Някой, на когото фейсбук не му е забранен на работа моля да линкне убер яката снимка на Локи с малкия Капитан Америка на гърба му:)

alshu
Elder God

Post by alshu » Thu May 10, 2012 9:01 am

Amelia
Мисля да ида да почета фенфикове с Наташа и Хоукай сега.
Или може да хвърлиш едно око на първи сезон на The Avengers: Earth's Mightiest Heroes - там са им поразцъкали малко отношенията (е, не е от основните аркове)...според мен са най-готини, когато се бият един срещу друг :twisted:.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

“Just try that mixture once, Captain Duncan.”

He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:

“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 10, 2012 9:03 am

Тя мисля, че иска да гледа как Блек Уидоу го мушва страпона на Хокай по-скоро :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu May 10, 2012 9:21 am

Искам да гледам нежна любов между двамата всъщност. Ама ако се бият един с друг, докато искат да се изчукат, май ще е още по-яко. Така ли е в анимацията, алшу?

Ето картинката:
Image

ПП. Усмивката на тоя пич щеше да ми подкоси краката, ако не бяха вече подкосени от визията на Крис Евънс...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.