Litz wrote: ↑Mon Mar 16, 2020 2:55 pm
Чекни петичката. Наистина е супер добър епизод без клозетните простотии. Наистина е много добър епизод. Аз самата бях в шок колко добър епизод е. Па после го зарежи.
Ми пробвах го, Крис Парнел беше сила, да, но че буквално беше типичното рик и морти гаргарене с вече безумно типизирана фантастична идея без да стигнат до кой знае колко смислено, еле па оригинално, решение (бтв, у Гъмбъл имаха по-як и доста по-кратък прочит на пътуването във времето без да има нужда да правят референции към най-популярните филми, занимаващи се с тва), половината епизод беше буквално мемета диалози (досега май не се сещам друг път да са падали толкова ниско и то толкова често, през реплика беше в първите десет минути).
Силата беше в пренебрегнатата тема за първия контакт и там имаше най-яката реплика на рик от доста време натам кво заслужаваш, ако първата ти реакция при среща с нов вид е да го ухапеш.
Но като цяло тва филме си ми остава като "комедията" на Сиромахов, особено ако имаш достъп до интернет. Ич не е за мене, нищо че явно със сценаристите браузваме едни и същи събредити.