Например това, че не си наясно кой е режисьорът на филма.За кое от всичко е омг-то, че да мога да взема отношение, щото кристална топка - нямам.

Например това, че не си наясно кой е режисьорът на филма.За кое от всичко е омг-то, че да мога да взема отношение, щото кристална топка - нямам.
Виноват, просто гледах трейлъра и съм пропуснал едно executive пред director
Чудя се дали да го гледам, навремето доста си падах по фантастиката. Обаче е натоварващо. Поне за мен.
Обърках го, а защо си мислиш, че Ридли Скот всъщност не е истинският режисьор? Но това го оставяме на страна, объркал съм - объркал съм.
Вместо да ме нападаш, можеше да отговориш на директните въпроси. Нали можеше?трубадур wrote: ↑Tue Oct 31, 2017 12:37 amВсичките ти мнения са такива, почти. Отнякъде хванеш нещо, защото си чул еди какво си, непроверена информация, достига до някакви диви заключения, преплетени през разни бръщолевения, които нямат нищо общо с темата, въобще пълна каша.
Отделно ридли не е ръководил стойностен филм сигурно от над 20 години, тъй че можем да сме сигурни, че новият блейд рънър не е негово дело.
Ю къмплийт ми.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests