WCG 2004 !!!
Moderator: AlDim
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Мерак има, СК нямам, аз от нас, ти -от вас, когато си запиша СК и се наканя, евентуално като се съберем 4-ма за игра по 2-ки (любимото ми)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ok, аз също имам да тренирам, щото се пак не съм я подкарвал от дооооста време :Р
айде след 1-2 седмици като поиграя, както и Тъндър ще си направим среща. А за партове- ми аз нямам много добри партньори, ма ще видим :Р
айде след 1-2 седмици като поиграя, както и Тъндър ще си направим среща. А за партове- ми аз нямам много добри партньори, ма ще видим :Р
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- JaimeLannister
- Forsaken
Ами ти кажи на кои... Мен не ме бърка. Само трябва да им хвърля едно око да знам за какво става дума...Drizzt Do`Urden wrote:и кажи смао на кои карти ше играем, да потренирам на тях поне :рр
И все пак би било добре да играем на класиките: The lost temple...

Пък ако искаш може да разцъкаме и на big game hunters

- The Dragon
- Elder God
Даниеле, ако беше ходил на Battle.net, щеше да знаеш, че там build ордери няма особено. В google пък всеки кретен си е правил сайт и е пускал build-ове. Тъй като не ми се иска да пробвам самичък и по метода на пробата и грешката да разбирам кой е правилен и кой не, затова питам.
Накрая май ще си карам по междинния начин - като го скаутна да видя какво какво ще хвърли срещу мен, а после да избера strategy срещу тяхната. Агресивната ми душа страда, но какво да се прави - аз играя предимно протос и съм забелязал, че rush-а в началото понякога е доста хазартен, защото в някакъв момент терана и зерг-а просто ме пребиват с повече гадини. Техните се **** по-бързо явно
edit: и ти откога си разбирач на Брууд?
Накрая май ще си карам по междинния начин - като го скаутна да видя какво какво ще хвърли срещу мен, а после да избера strategy срещу тяхната. Агресивната ми душа страда, но какво да се прави - аз играя предимно протос и съм забелязал, че rush-а в началото понякога е доста хазартен, защото в някакъв момент терана и зерг-а просто ме пребиват с повече гадини. Техните се **** по-бързо явно

edit: и ти откога си разбирач на Брууд?

- The Dragon
- Elder God
Никога не съм казвал, че съм разбирач на Брууда - не и след като в 1.05 го махнаха веселия бъг с терана (преместваш базата точно до минералите). Беше голям фън да ръшнеш зерг. Но определено доста се интересувах от билд ордери навремето. Лошото е, че последните патчове съм ги изпуснал въобще какво правеха. Иначе - гледаш резултатите от последните големи турнири на стареца, изглеждаш риплеите, вадиш билд ордера и осъзнаваш, че не можеш да кликаш 800 пъти в секунда, както тези изроди.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Досега през живота си нито съм поглеждал билд ордър, нито съм започвал игра с идеята, че ще направя еди какво си еди кога си. Просто започваш играта, пускаш някакви сгради, после някакви единици, цъкаш атак върху лошите, хвърляш някоя магиика за фон, това е. Идеята на Бруда е да седнеш и да започнеш игра, да смажеш противника, да му покажеш че си по добър, по възможност да го унижиш и в същото време да се отпуснеш и да си направиш кефа, да се отпснеш, да се насладиш на играта. Започнеш ли да мислиш, сега кое да построя, кое беше наред, какво трябва да извадя за да спра тези единици, губи се цялото удоволствие. Просто се облягаш на стола, започваш да цъкаш, без да мислиш за нищо, то си е в кръвта.
Вашта кожа, мислех си че тоя път съм го отказал. Вчера играх 2 игри, сега пак ми се доигра на копеле. Ще играя още 2 и след 1 час пак ще ми се доиграе.
А за играта, по добре да се срещнем някъде, в някое клубче, много малко съм играл в батълнета и не го уважавам много. Просто си е друго да играеш 30-40 мин 2-3 игри и после "разбора" да продължи 3-4 часа някъде на бира/сокче/водка/бира с водка.
Вашта кожа, мислех си че тоя път съм го отказал. Вчера играх 2 игри, сега пак ми се доигра на копеле. Ще играя още 2 и след 1 час пак ще ми се доиграе.
А за играта, по добре да се срещнем някъде, в някое клубче, много малко съм играл в батълнета и не го уважавам много. Просто си е друго да играеш 30-40 мин 2-3 игри и после "разбора" да продължи 3-4 часа някъде на бира/сокче/водка/бира с водка.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Идва ли ти се до Варна?
А като се замисля даже да ти се идва вероятността да се замъкна до който и да е клуб =/.... много под нулата... :р
А като се замисля даже да ти се идва вероятността да се замъкна до който и да е клуб =/.... много под нулата... :р