BIG BROTHER

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Nov 01, 2004 8:05 pm

мда, и то в случай че ги вземеш ;р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Tue Nov 02, 2004 12:19 am

Майтапа настрана - те хората си го казаха - тоя дето остане накрая печели парите и популярност. Аз самият например обичам да стоя в сянка и предпочитам да не се набивам в чужди очи (камо ли телевизори) - но участниците много добре са си дали сметка какво печелят и какво губят. Парите не знам дали ще им ги дадат, ама като им махнат данъците, така или иначе ще им останат значително по-малко :wink:

Между другото - тая вечер беше отврат - първо тоя Live - Ники Кънчев си беше дърво както винаги и оня прост педал Евгени Минчев беше там (как па не се намери кой да го гръмне....е сигурно никой не иска да си хаби куршумите за боклуци:-)))) Абе простотия отвсякъде.
Другото извращение - мъжете, повтарям мъжете ги изби на нудизъм!!! Просто няма справедливост в тая държава - жените се къпят по бански, а мъжете търчат както майка ги е родила по двора! :evil: :evil: :evil:
Горките майки...
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Nov 02, 2004 12:50 am

мда, значи си от мойта партия ;р
и аз не обичам да съм в центъра на вниманието, да бъда водещ/лидер или нещо от тоя род ;р
ма ко да направя срамежлив съм ;р
никога няма да отида в което и да е от всичките предавания дето ги въртят по телевизийте, а в това Биг Брадър за 2 000 000 бих оишъл, но за 200 000 в никакъв случай.
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 02, 2004 12:54 am

Окей, какво можеш да си купиш за 2млн, а за 200000 - не? Ти лично, имам предвид.
This is it. Ground zero.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Nov 02, 2004 1:21 am

ми да речем за 200 000 не мога да си купя Lamborghini Murcielago ;p
не мога да си купя къща за 2 млн.
a да речем инвестирам 100 000 от 200-те ми остават само още 100..
ся ако тръгна да мисля знаиш ли още колко мога да изброя.

edit: та да се изясним- 200 000 са ми достатъчни да си уредя живота, ма ако не ти е известно парите никога не достигат ;р а като ще се излагам пред цяла българя поне да знам защо

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 03, 2004 11:52 am

Мдам, кат ше се проституира поне парите да са достатъчно ;). За който ги земе де, за останалите "Славата".

Къде ти - цели 40 стинки нема от де за патрон. Тоя трее с нещо едрокалибрено да се положи, че мое да оцеле и ше ни залеят пак вестниците с мазни лимби и интервюта. Снимка на Гената мое да гледам спокойно само на некролога му.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Nov 03, 2004 11:30 pm

Оревахте света за тоя Голям Брат бе. Верно е голяма простотия и дори на мене ни стана неудобно като го гледах (2 серии и половина). А аз хич не съм свенлив и с простотията съм на 'ти'. Затова спрях да го гледам. Поръчал съм да ми съобщят когато стане време за гласуване, за да си дам гласа за турчина. Тоя според мен е най-големия фен, не е глупав, приказва най-правилния български и е фен на ЦСКА.
Иначе с едни приятели си пожелахме да можем да отидем за 2-3 дена в това "шоу". Те тогава щеше да стане шоу. Открито неподчинение и цинизми по адрес на Big Brother, пръскане на обективите на камерите и огледалата със дезодоранти или пяна за бръснене и яко карти. Ама те събрали някакви интелектуални недоразумения очакват целокупния народ да гледа в захлас с отворена уста.

Коя е тая пловдивчанка с "пипирудата". Вече няколко пъти чувам за нея, ама тази изцепка не е попаднала в 2 и 1/2 епизода дето съм гледал.
Не мое да мъмриш, брат!

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Nov 04, 2004 7:03 am

ем коя я? как да ти обясним ;р една от всичките :)
тъпа е, говори смешно и неправилно, изобщо.. абе нормална българка ;р
ако се поровиш може и да я намериш из нета тая част с пеперудата. Ей, виж, в мойто ФТП някой сложил чекиджията (не му знам името) как праска в кенефа.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 04, 2004 8:32 am

Хехе, идиотите на bg-peering.com са capture-нали и качили всичките май. Даже се редуват да не изпуснат некоя серия. Малоумие.

Дзверо - мислиш ли че некой щи позволи тва ;р Те си подбират много внимателно кретените.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Nov 04, 2004 9:15 pm

Я кажете къде се намира това с нещастната пипируда, че след толкова коментари ми стана интересно да го видя :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Nov 04, 2004 9:17 pm

ем Xellos издавай ;р

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 05, 2004 8:54 am

Нямам идея. Не съм гледал нищо до са от тва. Ако ми стане чак толкоз интириесно да видиа пипируда ше мръдна до некой съседен град :wink:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Tasselhoff Krakundel
Scholar

Post by Tasselhoff Krakundel » Fri Nov 05, 2004 9:39 pm

aha. az sym go gledal. tamyn 2 pyti. Golqm fun e basi. samo kato si pomislq 4e e ot plovdiv....sram me e ve4e
My mind has changed! My strength has not!

Koruin
E'lir

Post by Koruin » Thu Nov 11, 2004 10:40 am

Цитирам със съкращения:
Ако "Биг брадър" е просто феномен в другите страни, у нас е ужасен и прекрасен социален експеримент. За първи път абсолютно обикновени хора са важни - това не се е случвало нито в политиката, нито между писатели и "интелектуалци", нито на сцената, не се случваше и в телевизиятя много-много.
.......езика - не бил телевизионен. Ами не е, никога езикът на обикновените хора не е бил телевизионен.....ами е сведен до употребата на по-малко от 1000 думи - ядене, секс, казармени идиоми при мъжете и кухненски и менструални идиоми при жените........Хората в "Биг брадър" са около 30-те и са възпитали мирогледа си след 10-ти ноември. Това е резултатът на тези 15 години - екскремиращи, мастурбиращи и консумиращи незадоволени полумлади хора, които не знаят да готвят и са учудени само от едно - колко са прости. Но не плюйте огледалото - това сте самите вие, цялото общество, дори бих казал - по-хубавата му част. Ами ако направите "Биг брадър" във Факултета и Столипиново!
Погледнете и истината - за първи път се показаха истинските проблеми на един уж познат свят: сблъсъците емигранти - неемигранти, провинция - град, миеки - твърди. А ужасяващата хомофощина - и в къщата, и гласуващите по скъпия SMS телефон са срещу гея Димитър (70% преди да се откаже сам )....... Ето ви картинката..........

Това е статия на Мартин Карбовски, публикувана вчера във вестник "24 часа". Аз нямам коментар.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Nov 11, 2004 10:45 am

Хм, Кори, Картофски с неговата мания да се изявява като трибун на две-три поколения не ми е идол за каквото и да е, още повече пък статиите му... Тоя човек среща трудности да свърже две последователни изречения по смисъл, какво повече да кажа.