ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Yan
Site Admin

Re: ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ

Post by Yan » Thu Oct 20, 2016 11:30 am

Killua wrote:Попаднаха ми тази сутрин тези двата, докато не работя :D

Първи трейлър на Guardians of the galaxy 2 :)
https://www.youtube.com/watch?v=rEpsPXUt4R0

Втори трейлър на Assassin's Creed
https://www.youtube.com/watch?v=IP3pHwh8kq4

Едит: Ииии продължиха да ми попадат разни работи :mrgreen:

Опа и Духът в черупка е пуснал явно отдавна тийзър, но го бях пропуснала (много скептична за Скарлет в ролята, ма да видим :) )
https://www.youtube.com/watch?v=4GNm7IHLHgY

Иииии последно, това доста ми се гледа, страшна зарибявка е трейлърът! Pet с гениалната Кензи (Ксения Соло) от Lost girl :heart: (която не разпознах веднага, но отново директно се влюбих в нея) ииии Мери от Властелина (когото изобщо не разпознах ;р)
https://www.youtube.com/watch?v=rExtOBPtUdk
Guardians-a е sneak peak, не е официален трейлър. Джеймс Гън го пусна вчера да дразни хората преди същинския трейлър.

Асасина изглежда все по-зле, а музиката е дъното.

Ghost-a не е тийзър трейлър, уви - някой е събрал малките клипчета, които се бяха появили и ги е сложил на едно, за това и няма никаква консистентност там. За сега е порядъчно крийпи...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Oct 20, 2016 11:43 am

Ах ясно ясно :D Аз съм на принципа "пише трейлър значи е трейлър", "пише тийзър, значи е тийзър"

Аз от всичко най се вълнувам от последното, което споменах де, както си личи и от размерите :Д - Pet, изглежда монументално яко!

Разрових се из ревюта и навсякъде чета и че е пълен с изненади и яки обрати (и най-добре човек да не чете ревюта) и че има страхотна актьорска игра, както си личи и по тейлъра де. Много се нахайпих нещо :mrgreen:
Май в САЩ декември някъде излиза
shadow dance nikoga ne luje

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Thu Oct 20, 2016 1:16 pm

Pet ще е като Don't Breathe - супер чакан филм, който едва ли ще пуснат по кината в яката ни родина.

А тука Матюс Маконакис много иска още един оскар
Gold
https://www.youtube.com/watch?v=gdLXPv5NsA4

Killua
Ascendent

Post by Killua » Fri Oct 21, 2016 9:49 am

Дано не си прав за ПЕТ, че ще ходя в чужбина да го гледам :D
Тоя филм ми напомня малко на Вълка от Уолстрийт, а и не играеше ли и Макконахи там всъщност? Не ми изглежда хипер вълнуващ.

Междувременно трейлър за Логан, новия Wolverine-ски филм. Много депресарски вайб, и всички са стари и очукани, направо не ми прилича на хменски трейлър!
https://www.youtube.com/watch?v=ny3hScFgCIQ

И една ужасно скучна на вид анимация The Boss Baby, но пък топ коментара в Ютюб за Тръмп е фън :D
shadow dance nikoga ne luje

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sat Nov 12, 2016 7:32 pm

Коллектор,
Привеличе ми вниманието с трейлъра, аз поне точно такава фабула не съм гледал.
Но малко е съмнително, дали някой ще го преведе.
https://www.youtube.com/watch?v=WeLCNgExUCc

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sun Nov 13, 2016 8:59 pm

Сочат го като едно иновация от Холивуд, след години на посредственост.
https://www.youtube.com/watch?v=tFMo3UJ4B4g

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Nov 13, 2016 9:39 pm

imdb се ебава днеска с мене и не ми дава да гледам трейлъра на Ghost in the Shell, некой да сподели мнение, ако е. Но от малкото странични клипчета доста приятна арт хауз атмосфера лъха от цялото и може би ще е доста по-самовглъбено, тихо и лишено от бруталните инфодъмпове на първото аниме, което ще е мега яко, ако се окаже истина. Да не повярвам, видяното ме кара да искам да го гледам този филм. А не понасям скарлет и американизирани джапански изпълнения.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Nov 13, 2016 11:22 pm

Много блейдрънърски ми се видя трейлърът. Не знам дали и оригиналното аниме е така. Екшън, освен това, и Скарлет Йохансон в прилепнал костюм в телесен цвят - изглеждаше ми доста обезпокоително по някаква причина.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

alshu
Elder God

Post by alshu » Mon Nov 14, 2016 9:17 am

трубадур
арт хауз атмосфера лъха от цялото и може би ще е доста по-самовглъбено, тихо и лишено от бруталните инфодъмпове на първото аниме
От филмите на Мамору Оши по-артхаус не може да има - сцени с някакви хора, които говорят за непонятни на зрителя неща, безкрайни импресии, които са страшно красиви, но без контекста не можеш да знаеш какво символизират...
Аз и затова до ден днешен не харесвам първия GITS филм - твърде малко информация. Бих бил навит на повече инфодъмпове. Чак с напредването във френчайза ми се изясниха много образи от него, които ми бяха абсолютна загадка. Предполагам, че е разчитал да си чел мангата.
Същото е и с Patlabor филмите, но поне преди тях има OVA.

tigermaster
в прилепнал костюм в телесен цвят
Е, нали в оригинала е гола. Може би така е по-добре, защото сцената може да бъде нарисувана секси, но се чудя биха ли могли да го постигнат толкова естетично с реално голо тяло.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

“Just try that mixture once, Captain Duncan.”

He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:

“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Nov 14, 2016 9:38 am

Нищихме го това преди, мен първият филм ме отказа от целия фрайнчайз, та съм мега извън познанието,
щом опира до другите филми, сериалите и мангата. И щом няколко години по-рано Акира можа да си прокара идеите и всичкото без един инфодъмп диалог, а ми се струва, че борави с много по-сложна материя и не разчита да имаш странична информация, то и гоуста трябваше да така, ама те - яко подценяване на зрителите и в същото време "дай да покажем колко сме умни", което правеше диалозите напълно непоносими, щото си изливаха всичко от типа "знаеш, че ама зрителите не - та чакай да им кажем". И беше болката.

Ще видя филмето как ще е, щото определено ме заинтригува, плюс че вчера пак си гледах първата матрица и съм готов за качествен сайбърпънк.

Бтв, гола ли беше наистина? Мен ми се струваше, че това е някакво покритие с телесен цвят и в анимето.

alshu
Elder God

Post by alshu » Mon Nov 14, 2016 10:23 am

трубадур
първият филм ме отказа от целия фрайнчайз
Това се опитвам да обясня - че не трябва.
всичкото без един инфодъмп диалог
Ахаха...само дето полковникът, политикът, ученият и есперите не млъкват с техните обяснения и неизменно превръщат диалозите в монолози...ако това не са инфодъмпове...
Вземи да си припомниш Akira.
"знаеш, че ама зрителите не - та чакай да им кажем"
Коeто ме навежда на мисълта, че може би трябва и този филм да си го припомниш или пък да гледаш някой друг на Мамору Оши, за да видиш, че това си му е стилът.
Ще видя филмето как ще е, щото определено ме заинтригува
Никой не те спира, но просто не е правилно да го равняваш с анимето.
някакво покритие с телесен цвят и в анимето
Става дума за кибернетично тяло специално конструирано за бойни действия, така че няма значение.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

“Just try that mixture once, Captain Duncan.”

He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:

“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Nov 14, 2016 10:38 am

Ако това му е стилът, значи за нищо не става - това не е стил, а некадърност.

В Акира диалозите са диалози и звучат достоверно, вземи си го припомни ти, не бяха монолози. Реално има само една сцена, която имаше шанс да бъде брутален инфодъмп (Канада и мацката в затвора), но беше поднесено интелигентно и Канада го раздаваше като непукист, за да впечатли мадамата. Каквито са и останалите интеракции във филма, внимателно пипат и на преден план винаги са отношенията между героите и чак тогава идва информацията.
Никой не те спира, но просто не е правилно да го равняваш с анимето.
Защо да не е, единственият гоуст досега, с който има досег е именно анимето, подсъзнанието ми няма да спре да работи. Аз реално очаквам филмът, ако е добър, да е доста над анимето във всяко едно отношение. Щото като история и персонажи и как всичко е поднесено анимето (баси колко пъти повторих аниме за 2 реда) е доста ниска летва и единственото, което го спасява, че анимацията е извънземно красива.

Martix
Archmage

Post by Martix » Mon Nov 14, 2016 10:42 am

Явно не само аз смятам, че наличието на две отделни теми, 1 за трейлъри и 1 за обсъждането им не е продуктивно :P

Нещо много на b-movie ми бие трейлъра на GITS. Това не е непременно лошо, но не изглежда като филм, който ще бие Cloud Atlas по бокс офис. Очаквах да е по-crisp визуално, като Матрицата.

А и имам достатъчно болезнени спомени от злощастното ми гледане на 3-те филма, без да съм гледал сериите, и май ще си чакам с по-голям интерес Valerian. Той поне изглежда straightforward и pretty.
There are no rules! I'm gonna get you!

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Nov 14, 2016 10:46 am

Не го виждам как това няма да е филмът на годината:

THE HANDMAIDEN
https://www.youtube.com/watch?v=IkvHtfRAKNk

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Nov 14, 2016 10:58 am

Ако го пуснат и в нашите кина, ще бъде.

Иначе съм учуден колко ме надъха и ми хареса трейлърът за новото режисьорско отроче на Бен Афлек, Live by Night в което и играе. Става дума за някакви 20-тарски гангстери в американския юг, изглежда че ще е приятен криминален пълп, без особени претенции за нещо по-дълбоко. Пък и Survive на Челси Улф звучи за фон в трейлъра. :mrgreen:
Last edited by Claymore on Mon Nov 14, 2016 11:37 am, edited 1 time in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata