Лошо няма (ако не е за сметка на качествената редакция). Някакви планове за издаването на шести том в обозримото бъдеще, btw?Interpreter wrote:Поради големия и усилващ се интерес към българската версия на поредицата за Малазан, 5 том от същата ще излезе много преди планирания срок.
Malazan Book of the Fallen
Moderator: Moridin
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Роланд, божа работа, не смея да се заричам вече. Но приблизително: пети Малазан напролет, четвърта Песен - лятото. После имам да довърша едно продължение на "Войната на разлома". За Песента ми се върти нещо в главата как да се поускори, но не искам да коментирам преди да се е уредило.
Марфа, то че ще се мре ясно, но чак под резачка HUSKVARNA - много жестоко бе
Марфа, то че ще се мре ясно, но чак под резачка HUSKVARNA - много жестоко бе

- Interpreter
- Forsaken
А? Не става, мерси за предложението, но нали сме се учили на различни методи на превеждане, ще се получи разностилие
А и кой ще сменя памперсите?
Между другото добре е, че има хора като вас и дано други да вземат светъл пример. Че както е тръгнало, Борко след 50 г. (на сегашната ми възраст) ще е най-младият участник в този Форум и ще си приказва с бабички и старци, страдащи от Алцхаймер
Единственото добро в надомната работа е, че като ти писне, изтягаш се на дивана и си пускаш "Не тъгувай"

Между другото добре е, че има хора като вас и дано други да вземат светъл пример. Че както е тръгнало, Борко след 50 г. (на сегашната ми възраст) ще е най-младият участник в този Форум и ще си приказва с бабички и старци, страдащи от Алцхаймер

Единственото добро в надомната работа е, че като ти писне, изтягаш се на дивана и си пускаш "Не тъгувай"

Много се радвам за тези новини, макар да предпочитах книгите в обратен ред, но нищо, и така е добре.Interpreter wrote: Но приблизително: пети Малазан напролет, четвърта Песен - лятото.

Честно, не мога да разбера защо винаги се дава предпочитание на Джордан при издаването му на бг пазара. Нито е по-добър от авторите на горните две поредици, нито пък самата му поредица е по-добра. Общите ми впечатления сред моя приятелски кръг е, че Джордан отдавна е изгубил всичките си привърженици, Мартин е запазил предишните, а Ериксън става все по-популярен.
Хубаво е, че ни даваш инфо как върви работата по книгите. Благодаря!

pulled out