Гледано напоследък, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Sep 10, 2007 2:36 pm

Pugsley wrote:
Щи го метна немаш тайни.
Евала баце. Супер си.

Shayhiri Payback е поне две класи над Откуп. Въпреки че и последния не е зле на фона на липсата на трилъри напоследък. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 10, 2007 2:44 pm

Съвсем различни жанрове са - и са еднакво добри в тях - така че въпрос на вкус.

Сценарият на Откуп (и изпълнението на Мел) ме впечатли повече. Иначе и аз бих предпочел жанра на Разплата. Нали затуй чакам Shoot 'em up толкова? :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 10, 2007 5:39 pm

Corwin wrote:Крис Тъкър е ДЕБЕЛ. А Джеки Чан - СТАР.
Е те тва е естествената посока на развитие принципно. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 10, 2007 8:53 pm

tigermaster wrote:
Roland wrote:@тайгърмастър - Серенити е брутално добър, ясно е, че който го е гледал, не може да му даде по-малко от 8, а моята оценка си е твърда девятка. Но това не значи, че е бил гледан масово ;)
Ще взема наистина да го гледам скоро. Доколко е свързан със сериала?
Ми, гледах го току-що. Е, сега ептен отказвам да повярвам, че не е имал успех. От години не бях гледал фантастика, която да ми хареса толкова. Ще взема да смъкна сериала от арената в скоро време. Само един сезон ли е? Понеже там е само един. Ето го - това, понеже ми се стори, че някой по-нагоре го търсеше.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 10, 2007 10:18 pm

Само един е, и е спрян наникъде.
And you can't dance with a devil on your back...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Sep 10, 2007 10:20 pm

Всъщност е част от един сезон - даже последните два епизода никога не са били излъчвани ... Жалко обаче, че торентът, който изтеглих навремето, вече го няма, защото имаше и екстрите към DVD-то.
This signature is not yet rated

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Sep 11, 2007 9:48 am

А сериала на нивото на пълнометражния филм ли е? 8-)

Pugsley меткай го по-скоро че ме засърбяха ръчичките да го изгледам.
:mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 11, 2007 9:54 am

Ми над него бил, казват.
And you can't dance with a devil on your back...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Sep 11, 2007 11:26 am

По-точно аз го казвам :) - не видях някой друг да е правил сравнение. Просто героите са доста по-добре развити (особено този на Ривър Там), което и трябва да се очаква поради повечето налично време, а и хуморът определено е повече. Но все пак филмът е логическо продължение на сериала, така че едва ли трябва да се прави разделение.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 3:17 pm

Два бързи филма от мен....Бтв в тази тема мисля, че прекалено много почнахме да си говорим, поне мен темата преди като някой просто пишеш нещо като кратко ревюнце на това, което е гледал и това е, ми харесваше много повече. Просто като мине време и искам да си я прегледам да си спомня тази година какво яко съм гледал и трябва да мина през страници с useless info (не че отричам, че и аз не допринасям, но мисля да спра).

1. The Hoax - страхотен филм с Ричард Гиър и Алфред Молина. Става въпрос за Клифърд Ървинг, който заблуждава един тон народ, че има истинска биография на безследно изчезналия от публичното пространство тогава Хауърд Хюз - по истински събития естествено. Много правилен АКТЬОРСКИ филм, който на фона на количеството екшън, което изгледах наскоро ми дойде супер и даже ме накара да харесам Гиър.

2. Man of the Year - комедийка с Робин Уилямс и една от любимките ми - Лора Лини. Уилямс е телевизионен комик, който благодарение на компютрна грешка става президент на САЩ. Не е нещо особено, но има доволно количество лафчета + Кристофър Уолкън.

3. Час Пик 3 - вчера се престраших да го гледам с Дима все пак - филмът си е адски приятен, стига да не ходите с очаквания към него за нещо повече като качество от първите два филма. 90 минути забавление без много мисъл. Моята дефиниция за фийл-гуд мууви. Има поне 4-5 простотии, който искрено ще ви разсмеят.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Sep 12, 2007 4:03 pm

Muad_Dib wrote:Два бързи филма от мен....Бтв в тази тема мисля, че прекалено много почнахме да си говорим, поне мен темата преди като някой просто пишеш нещо като кратко ревюнце на това, което е гледал и това е, ми харесваше много повече. Просто като мине време и искам да си я прегледам да си спомня тази година какво яко съм гледал и трябва да мина през страници с useless info (не че отричам, че и аз не допринасям, но мисля да спра).

1. The Hoax - страхотен филм с Ричард Гиър и Алфред Молина. Става въпрос за Клифърд Ървинг, който заблуждава един тон народ, че има истинска биография на безследно изчезналия от публичното пространство тогава Хауърд Хюз - по истински събития естествено. Много правилен АКТЬОРСКИ филм, който на фона на количеството екшън, което изгледах наскоро ми дойде супер и даже ме накара да харесам Гиър.
Мм,как може някой да не харесва Ричард Гиър?? :shock: :D Според мен е един от най-добрите актьори изобщо.Но хайде,нали искаш да спрем да пишем off topic 8-)
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 12, 2007 4:48 pm

The Hoax му се гласях дълго време, даже го бях свалил, ма после нещо размислих. :oops:

Вместо това вкарах Сайборг на Ван Дам, който ме беше впечатлил сериозно '89, когато се появи във Видеоклуба във ВТ. 8-)

Разликите с "Командо" са, че поне е напълно наясно, че е Би муви, има някъв пост-ап сетинг и шпагати на Жан Клод, както и че през 99,75% от екранното време се мълчи мрачно или се реве нечленоразделно. Последното е най-големият плюс, защото спестява изприщващите реплики в тоя тип филми ("Командо").

Иначе, естествено, няма как да му дам повече от 3/10 сега.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Sep 12, 2007 5:45 pm

Аз пък, заради кварталните празници (Мда, тук всеки квартал си празнува 8 дена!), не можах много да спя та се нахвърлих на лаптоп-а.
Изгледах първите две от сагата за Борн. Не са зле. Приятно (но не много изпипано) губене на време.
Дай Хард 4.0 ----> :shock: ОМG!!! WTF!!! Страхотен си е бай Макклейн. Мда! Но излезнах с много силна мускулна треска от киното. А и има някои неща тук таме дето хич не си пасват. Даже, с лелята на Хави, си правехме списък в киното!! :rofl:
Уолф Криик - изобщо не си губете времето и парите! Човека се опитвал да прави авторско кино, а то излезъл хорър!! :wink:
Отново гледах:
12 Маймуни - за 3 път вече май. Харесва ми доста, но все оставам с чувството че нещо хлопа в тоя филм (И няма предвид дъските на Брус и Брад!).
Ночной Дозор - понакефих се. Но орпеделено сега, след като прочетох книгите, го осмислих доста повече. Мога да кажа че сега ми хареса макар и да не е голяма работа!
V for Vendetta - не можах да издържа. Изморена и в лошо настроение, всичко ми мина щом го почнах! :wink:
Аз също свалям и гледам доста документални филми. Та тези 4 дена допълних с 2 за Египет, 1 за инките и 2 от Нейшънъл Джеографик.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 8:19 pm

Всякаква критика приемам за Борн, ама не и такава, че не е изпипан. Именно, защото е изпипан, въпреки че е кух отвътре, е здрав. Както и да е, сори за отклонението, тъкмо вие двамата дадохте добър тон, за да не се спами.

Аз днес-утре най-после мисля да гледам Серафим Фолс.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Sep 12, 2007 8:22 pm

Muad_Dib wrote:Всякаква критика приемам за Борн, ама не и такава, че не е изпипан.
Първият и третият са достатъчно изпипани, ама вторият... Докато двама се бият, аз да гледам стената как се тресе. Не ми харесва никак.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”