Евала баце. Супер си.Pugsley wrote:
Щи го метна немаш тайни.
Shayhiri Payback е поне две класи над Откуп. Въпреки че и последния не е зле на фона на липсата на трилъри напоследък.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е те тва е естествената посока на развитие принципно.Corwin wrote:Крис Тъкър е ДЕБЕЛ. А Джеки Чан - СТАР.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми, гледах го току-що. Е, сега ептен отказвам да повярвам, че не е имал успех. От години не бях гледал фантастика, която да ми хареса толкова. Ще взема да смъкна сериала от арената в скоро време. Само един сезон ли е? Понеже там е само един. Ето го - това, понеже ми се стори, че някой по-нагоре го търсеше.tigermaster wrote:Ще взема наистина да го гледам скоро. Доколко е свързан със сериала?Roland wrote:@тайгърмастър - Серенити е брутално добър, ясно е, че който го е гледал, не може да му даде по-малко от 8, а моята оценка си е твърда девятка. Но това не значи, че е бил гледан масово
Мм,как може някой да не харесва Ричард Гиър??Muad_Dib wrote:Два бързи филма от мен....Бтв в тази тема мисля, че прекалено много почнахме да си говорим, поне мен темата преди като някой просто пишеш нещо като кратко ревюнце на това, което е гледал и това е, ми харесваше много повече. Просто като мине време и искам да си я прегледам да си спомня тази година какво яко съм гледал и трябва да мина през страници с useless info (не че отричам, че и аз не допринасям, но мисля да спра).
1. The Hoax - страхотен филм с Ричард Гиър и Алфред Молина. Става въпрос за Клифърд Ървинг, който заблуждава един тон народ, че има истинска биография на безследно изчезналия от публичното пространство тогава Хауърд Хюз - по истински събития естествено. Много правилен АКТЬОРСКИ филм, който на фона на количеството екшън, което изгледах наскоро ми дойде супер и даже ме накара да харесам Гиър.
Първият и третият са достатъчно изпипани, ама вторият... Докато двама се бият, аз да гледам стената как се тресе. Не ми харесва никак.Muad_Dib wrote:Всякаква критика приемам за Борн, ама не и такава, че не е изпипан.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest