Споделете пак
Moderator: Moridin
Обществото бавно (не съвсем), но сигурно (и все по-сигурно ще става) заприличва на персонаж от иначе забавни вицове за юпита от близкото минало.
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
ХАХАХАХАХХАХА, е тва е приказкаБобсън wrote:е ти к'во искаш? да взема да намина да ти разнообразя работния ден?Maledictus wrote:[...]клиентите, влизали до този момент, като никога до един бяха нормални хора.....

Мдам стискането на палци да се продължава до Понеделник.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тази гадна история ми се вписва в предстаата заVivian wrote:Излизам днес от работа, някъде към 5 без 15, вървя си по Витошка, гнусен дъжд се сипе щедро върху чадъра ми, аз гледам да вървя по-чевръсто и както си вървя изведнъж младеж на видима възраст около 20 и нещо се разминава с мен, но не и преди да ми е шляпнал един шамар.Не е ебавка и не, не се познаваме...просто изглежда беше решил, че има нужда да посади този шамар върху някого и това изглежда се оказа, че трябва да съм аз...
http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_slapping
Голям късмет е имал хлапакът, че не съм бил наоколо...
Леле, не го ли овика хубаво?Vivian wrote:Излизам днес от работа, някъде към 5 без 15, вървя си по Витошка, гнусен дъжд се сипе щедро върху чадъра ми, аз гледам да вървя по-чевръсто и както си вървя изведнъж младеж на видима възраст около 20 и нещо се разминава с мен, но не и преди да ми е шляпнал един шамар.Не е ебавка и не, не се познаваме...просто изглежда беше решил, че има нужда да посади този шамар върху някого и това изглежда се оказа, че трябва да съм аз...

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Хм, то тва е от тия Имоти дет са нацвъкахаMarfa wrote:Покрай Търново се натъкнах на село, носещо звучното име Геша Вю.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Бургас -> Слънчев Бряг = 1 час и 45 минути.
Бесен съм! Първо за малко да закъснея за часа си при зъболекаря, после една камара време пътувам в колона дълга от Поморие до Ахелой(мойто селу), продължаваща покрай Равда и спираща в Слънчев Бряг където се събира потока коли идващи от Варна. Заболяха ме краката, само тръгни-спри. Закъснях с 2 часа за работа.
Бесен съм! И полицията я няма! Никъде! Защо аджеба само се крият по храсталаци, когато няма пукната кола на пътя, а когато трябва да отбиват движението от Бургас през Каблешково ги няма? Днес сме понеделник и всички от цяла България са тръгнали на море, а на пътя няма една патрулка, като изключим една в Ахелой заради светофара и една към Равда, където имаше катастрофа! Ах мръсна държавица гадна! Никакви институции нямаме! НИКАКВИ!
Бесен съм! Първо за малко да закъснея за часа си при зъболекаря, после една камара време пътувам в колона дълга от Поморие до Ахелой(мойто селу), продължаваща покрай Равда и спираща в Слънчев Бряг където се събира потока коли идващи от Варна. Заболяха ме краката, само тръгни-спри. Закъснях с 2 часа за работа.
Бесен съм! И полицията я няма! Никъде! Защо аджеба само се крият по храсталаци, когато няма пукната кола на пътя, а когато трябва да отбиват движението от Бургас през Каблешково ги няма? Днес сме понеделник и всички от цяла България са тръгнали на море, а на пътя няма една патрулка, като изключим една в Ахелой заради светофара и една към Равда, където имаше катастрофа! Ах мръсна държавица гадна! Никакви институции нямаме! НИКАКВИ!

Last edited by Amikae on Mon Aug 10, 2009 1:07 pm, edited 1 time in total.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ето затова, колкото и да искам да направя моя пижо красив и така да го карам, просто не могаAmikae wrote:Остави капацитета. В Бургас пътищата са толкова разроване и разбити, че през цялото време когато карам и ми се свива сърцето за окачването на тая кола. На половин година е, със спортно окачване е и направо ме боли да я карам по тия пътища...

Мдаа, Павлово е интересен архитектурен и пътен феномен