Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Dreamfall
Merchant

Post by Dreamfall » Thu Aug 06, 2009 5:33 pm

Обществото бавно (не съвсем), но сигурно (и все по-сигурно ще става) заприличва на персонаж от иначе забавни вицове за юпита от близкото минало.
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 06, 2009 5:56 pm

Бобсън wrote:
Maledictus wrote:[...]клиентите, влизали до този момент, като никога до един бяха нормални хора.....
е ти к'во искаш? да взема да намина да ти разнообразя работния ден?
ХАХАХАХАХХАХА, е тва е приказка :)

Мдам стискането на палци да се продължава до Понеделник. :P
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Aug 06, 2009 9:25 pm

Открих грозде! С превъзходен вкус и качество! Така рано! Животът е прекрасен! :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sun Aug 09, 2009 12:13 pm

Vivian wrote:Излизам днес от работа, някъде към 5 без 15, вървя си по Витошка, гнусен дъжд се сипе щедро върху чадъра ми, аз гледам да вървя по-чевръсто и както си вървя изведнъж младеж на видима възраст около 20 и нещо се разминава с мен, но не и преди да ми е шляпнал един шамар. :shock: Не е ебавка и не, не се познаваме...просто изглежда беше решил, че има нужда да посади този шамар върху някого и това изглежда се оказа, че трябва да съм аз...
Тази гадна история ми се вписва в предстаата за
http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_slapping

Голям късмет е имал хлапакът, че не съм бил наоколо...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Aug 09, 2009 1:58 pm

Vivian wrote:Излизам днес от работа, някъде към 5 без 15, вървя си по Витошка, гнусен дъжд се сипе щедро върху чадъра ми, аз гледам да вървя по-чевръсто и както си вървя изведнъж младеж на видима възраст около 20 и нещо се разминава с мен, но не и преди да ми е шляпнал един шамар. :shock: Не е ебавка и не, не се познаваме...просто изглежда беше решил, че има нужда да посади този шамар върху някого и това изглежда се оказа, че трябва да съм аз...
Леле, не го ли овика хубаво? :shock:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Aug 10, 2009 8:43 am

Покрай Търново се натъкнах на село, носещо звучното име Геша Вю. :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 10, 2009 9:18 am

Marfa wrote:Покрай Търново се натъкнах на село, носещо звучното име Геша Вю. :shock:
Хм, то тва е от тия Имоти дет са нацвъкаха :idea:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Aug 10, 2009 11:14 am

минах покрай 4 банкомата днес и всичките или нямаха пари в себе си, или не работеха, аргх

надявам се по обяд да са позаредили вече :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 10, 2009 12:57 pm

Бургас -> Слънчев Бряг = 1 час и 45 минути.

Бесен съм! Първо за малко да закъснея за часа си при зъболекаря, после една камара време пътувам в колона дълга от Поморие до Ахелой(мойто селу), продължаваща покрай Равда и спираща в Слънчев Бряг където се събира потока коли идващи от Варна. Заболяха ме краката, само тръгни-спри. Закъснях с 2 часа за работа.

Бесен съм! И полицията я няма! Никъде! Защо аджеба само се крият по храсталаци, когато няма пукната кола на пътя, а когато трябва да отбиват движението от Бургас през Каблешково ги няма? Днес сме понеделник и всички от цяла България са тръгнали на море, а на пътя няма една патрулка, като изключим една в Ахелой заради светофара и една към Равда, където имаше катастрофа! Ах мръсна държавица гадна! Никакви институции нямаме! НИКАКВИ! :x
Last edited by Amikae on Mon Aug 10, 2009 1:07 pm, edited 1 time in total.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Aug 10, 2009 12:59 pm

Аз бих питала по-скоро защо няма свестен път с достатъчен капацитет да поеме колите, но то си е ясно защо.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 10, 2009 1:08 pm

Остави капацитета. В Бургас пътищата са толкова разроване и разбити, че през цялото време когато карам и ми се свива сърцето за окачването на тая кола. На половин година е, със спортно окачване е и направо ме боли да я карам по тия пътища... :(

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Aug 10, 2009 1:57 pm

Amikae wrote:Остави капацитета. В Бургас пътищата са толкова разроване и разбити, че през цялото време когато карам и ми се свива сърцето за окачването на тая кола. На половин година е, със спортно окачване е и направо ме боли да я карам по тия пътища... :(
Ето затова, колкото и да искам да направя моя пижо красив и така да го карам, просто не мога :? Иначе Амикае, да беше видял ние как отидохме и се върнахме от Велинград, направо през 10 мин ми изскачаше сърцето от ужас, а патрулките вместо да си вършат работата, решиха в някво село да ме спрат за превишена скорост от великите 48 км/ч при знак 40!!!!
Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Aug 10, 2009 7:10 pm

Анджела най-сетне успя да си отвори резето на вратата на спалнята. :shock: Май трябва да й издам диплом. :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 10, 2009 7:15 pm

Мдаа, Павлово е интересен архитектурен и пътен феномен :mrgreen: :mrgreen:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 10, 2009 8:12 pm

Хихи! Много съм горд с мойту телефон К700. Колко пъти го изтървам все на твърди повърхности и нищо му няма, а днеска шефката си изтърва там някакъв Самсунг ли е к'во е, и зе да сдава багажа 8-)