Ако са за тебе, не е зле и разни протектори да има, не са много скъпи.
Некой Bladerunner виж

Moderator: Moridin
Не сте прав. нали знаеш как се подменя острието на кънки за хокей на лед? или поне можеш да си го представиш... би ли ми обяснил какво пречи такъв технология да се сложи на ролковото кънки?Roamer wrote:Май Тънди по-скоро иска да каже, че на блейдовете не могат да им се сменят колелцата, което, като им гледам конструкцията, може и наистина да е малко по-трудно технически.
Думата я има точно толкова, колкото я има думата компютърБобсън wrote:Аз отсега да си кажа, че не ща да купувам кънки от някой, който иска да ми продава "ролери"... такава дума няма...
Почти сигурна съм, че в магазина на Фендър, на пряката на Стамболийски (Цар Борис I, май) продаваха разни flatpicking еssentials на ДВД. Поне ще е нещо систематизирано и професионално. Тези онлайн обикновено показват техниката при някоя конкретна песен и не са много полезни.tigermaster wrote:Търся достатъчно добри онлайн уроци по свирене на акустична китара с перце. Точно с перце ми трябва, с пръсти се оправям почти не много зле. Забавното е, че попадам само на уроци за електрическа китара, а те... Не е като да не вършат работа, всъщност, но не са напълно подходящи.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests