- Spoiler: show
- Spoiler: show
Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Мне за Трева говорех. Но аз не чакам целите сериали да свръшат, а само конкретния сезон. Което пък ми напомня,че ме чака 5ти сезон на Хаусpasser-by wrote:Ако говориш за Д-р Хаус, имай предвид, че току-що приключи пети сезон, а чувам от Алексис, че Хю Лори е подписал за още два. При това не е казано, че ще са последните два. Надявам се да са, де, че с всеки следващ сезон нараства рискът да се развали.Pugsley wrote:Кротко ше го изчакам да свърши и тогава.
А сериалът е върхът и спокойно можеш да му изгледаш сезоните до момента. Поне докъм края на втори-средата на трети и да спреш дотам, ако толкова държиш да изчакаш да приключи. Щото не се очертава да стане скоро.
И мен ме беше налегнало разочарованието след първия сезон, ноSilver wrote:За съжаление, тоя сериал все още продължава да смуче яко, а не е като да не се надявах да си пооправят бакиите за втория сезон.
WTF?Muad_Dib wrote:че би бил супер добър БЕЗ Мери Луиз-паркър о редовната й сълзвлива драма и сцени, където е мръсна пачавра баси.....
Именно те ме наведоха на мислите по-горе.Silver wrote:WTF?Muad_Dib wrote:че би бил супер добър БЕЗ Мери Луиз-паркър о редовната й сълзвлива драма и сцени, където е мръсна пачавра баси.....Тя изнася всичко на плещите си, бе човек - родена е за тази раздрусана роля, просто около нея вече не се случва нищо интересно.
Някъде в средата на трети сезон си мислех, че Дженифър Джейсън Лий от началото на 90-те би била добър вариант за Нанси. Сцените с нея във втория епизод обаче бяха отврат.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests