За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Честито!
Аз пък за сефте направих хард мода на Фрея. Ама и битка
А си мислех, че Йог е най-интересната и разнообразна патаклама.
Ако някой може да сподели опит на хард мод на Мими ще съм благодарна. Не става и не става и не става ... Направо ми се доплака по едно време, дпс-тата живи а танковете опънали петалата, ами не е честно пък ...
И да споделя нещо, което ужасно ме дразни - най-недисциплинираните и неприятни играчи на нашия сървър се оказват българите. В нашата гилдия вече се допитват до мен когато българин кандидаства. Съжалявам да го кажа, но моят отговор винаги е "не".
Надали е национална черта, но да си го обясня не мога. И малко ме е срам
Аз пък за сефте направих хард мода на Фрея. Ама и битка

Ако някой може да сподели опит на хард мод на Мими ще съм благодарна. Не става и не става и не става ... Направо ми се доплака по едно време, дпс-тата живи а танковете опънали петалата, ами не е честно пък ...
И да споделя нещо, което ужасно ме дразни - най-недисциплинираните и неприятни играчи на нашия сървър се оказват българите. В нашата гилдия вече се допитват до мен когато българин кандидаства. Съжалявам да го кажа, но моят отговор винаги е "не".
Надали е национална черта, но да си го обясня не мога. И малко ме е срам
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius
Blood Elf
Xavius
Като бях на Warsong руснаците бяха най-недисциплинираните и неприятни играчи. Защото имаше най-много руснаци.
На сървъра където ми е единия алт скандинавците са най-недисциплинираните и неприятни играчи. Защото има най-много скандинавци.
На Emeriss за съжаление това са българите. Защото има най-много българи.
Усещаш ли тенденция? Да не си на Нептулон случайно
Няма нищо общо с националност, по скоро е математика. Ако 10% от всички играчи са идиоти и на сървъра има 2000 от страната Х (200 X идиота) и 200 от страната Y (20 Y идиота) то от това не следва че от страната X има повече идиоти по принцип. Просто шанса да ги срешнеш е по-голям.
На сървъра където ми е единия алт скандинавците са най-недисциплинираните и неприятни играчи. Защото има най-много скандинавци.
На Emeriss за съжаление това са българите. Защото има най-много българи.
Усещаш ли тенденция? Да не си на Нептулон случайно

Няма нищо общо с националност, по скоро е математика. Ако 10% от всички играчи са идиоти и на сървъра има 2000 от страната Х (200 X идиота) и 200 от страната Y (20 Y идиота) то от това не следва че от страната X има повече идиоти по принцип. Просто шанса да ги срешнеш е по-голям.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.
Гошко, написала съм си и героя и сървъра, а и от позицията на моите 30+ години не бих написала такъв пост ако се позовавах само на елементарна статистика и неемпиричен поглед върху това как количеството определя качеството понякога.
Да има тридесетина четиридесет българи при нас - за двама залагам епичната си главичка, останалите ...
А че страната ни е пълна с идиоти всички си го знаем, просто се надявах тези, които имат по-сериозен поглед върху WoW да не са такива. Alas!
Да има тридесетина четиридесет българи при нас - за двама залагам епичната си главичка, останалите ...
А че страната ни е пълна с идиоти всички си го знаем, просто се надявах тези, които имат по-сериозен поглед върху WoW да не са такива. Alas!
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius
Blood Elf
Xavius
Ние снощи успяхме да доразчистим ТоС - направо с клизма. Първо почнахме традиционното умиране на гугутките. То беше трагедия - народът си мре и това си е. По едно време питахме нашето другарче от друга гилдия точно какво правят, обяснихме вкратце на нашите лидери, пренаредихме се и.... двете хвъркати паднаха. Алилуя!
След това се метнахме на буболечката. Общо взето мряхме известно време на нея - съборихме я точно преди края на рейда.
Паг, аз бих се радвала да мрем на Firefighter - мога да си представя каква лудница е. За мен това бие Фрея при всяко положение. Т.е. ние и на Фрея ще мрем като кокошки на огнен дъжд, обаче Мимирон е чист адреналин... и поне не те пребиват някакви треви, а си гориш честно и почтенно... до пепел.
Добавено: О, Боже! Фиделити се е записала за неделния рейд!
Чудо! Освен това вероятно ще вземат нея вместо Колман 
След това се метнахме на буболечката. Общо взето мряхме известно време на нея - съборихме я точно преди края на рейда.
Паг, аз бих се радвала да мрем на Firefighter - мога да си представя каква лудница е. За мен това бие Фрея при всяко положение. Т.е. ние и на Фрея ще мрем като кокошки на огнен дъжд, обаче Мимирон е чист адреналин... и поне не те пребиват някакви треви, а си гориш честно и почтенно... до пепел.
Добавено: О, Боже! Фиделити се е записала за неделния рейд!

Юда, егоист, луда и wow-холик 

- The Dragon
- Elder God
Добре моя грешка е, че не чета подписи много многоPag wrote:Гошко, написала съм си и героя и сървъра, а и от позицията на моите 30+ години не бих написала такъв пост ако се позовавах само на елементарна статистика и неемпиричен поглед върху това как количеството определя качеството понякога.

Явно е някаква аномалия при вас не знам. Или аз да асоциирам всички българи с гилдията си където такива тъмни субекти няма. Признавам въпреки че правя много често PuGs освен тях допир с външни от гилдията хора нямам. Основно си говоря само в /g или с приятели от friends листа.
Предполагам ще се съгласиш обаче, че възрастта има доста по-голямо значение от националността?
Сериозния поглед върху играта нищо не значи - един от най-големите дебили и ксенофоби на сървъра, който съм го репортвал 3 пъти за national/racial harrasment е (ако се вярва на арената) много добър PvP играч например.
- RRSunknown
- Elder God
според мен всичко опира до правилно, демек - сериозно отношение, към гилдията и целите й... питате ли ме какво ми е докато накарам наш Анну да пие фласка
и то снощи на последния бос в ТоС 25, дето не ни достигаше дпс... но то е защото нашата гилдия не е онова про-хард-кор, дето е била неговата ордска такава... а подобно отношение вече дразни не само мен, но и офицерите, дето му стоят в партито и го виждат единствен без фласка и само любезно неадресирано във Вента напомнят на народа да бъде така добър да пие фласка... та така... добър играч, ама вече в очите на гилдията хич не про, колкото бе представен, просто щото не е дисциплиниран и за елементарни неща трябва да му се напомня по няколко пъти... не се усеща, че така излага и себе си, излага и мен, щото в полето за гилд-ноутс срещу името му пише "Friend of Tais"...
а Драгън, Фрея на хард мод може да ти се е видяла лесна, ама предполагам в Улдуар 10... то всичко в У10 е по-лесно от това в У25, а Паг баш за минаването й в Улдуар 25 говори...

а Драгън, Фрея на хард мод може да ти се е видяла лесна, ама предполагам в Улдуар 10... то всичко в У10 е по-лесно от това в У25, а Паг баш за минаването й в Улдуар 25 говори...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Tais e напълно права помня тъкмо бяхме направили Фрея hard mode в 10man с 2 групи (без мен де аз не ходя много много 10man) и влизаме Ulduar където мнозинството веднага решава че ще правим Freya hard защото била супер лесна. 3 часа wipes за да я свалим с 1 дърво само.
Freyа е най-лесния keeper в 10man, но е на нивото на Mimiron в 25man.
Pag щом правите hard mode на ToC Улдуар не би трябвало да ви е проблем. Продължавайте все така и да се похвалите с дракончета скоро
Freyа е най-лесния keeper в 10man, но е на нивото на Mimiron в 25man.
Pag щом правите hard mode на ToC Улдуар не би трябвало да ви е проблем. Продължавайте все така и да се похвалите с дракончета скоро

Моите рейдове на 10-man чак към края започнаха да вървят страхотно леко, та снощният прогрес в ToC25 ми се видя добър. Трудно беше, но е зареждащо с адреналин и ми е приятно
. Умрях на няколко пъти като пълен идиот. Ануб'Арак излиза
от земята и аз прасвам щит на танка, босът казва 'Ахааа, клотърче!' и ме трупясва преди танкът да си поеме дъх.
Вторият път Конт просто реши, че няма да ме спасява, въпреки, че седях до него на леда.
Аз продължавам да интимнича и целувам последното място в Рекаунта. Но ще го преглътна
, след като вчера никой от кастър групата, която ми повериха за Трета фаза, не умря.
Много се надявам да продължат да се стичат така обстоятелствата, че да има място за мен в raids
.

Аз продължавам да интимнича и целувам последното място в Рекаунта. Но ще го преглътна

Много се надявам да продължат да се стичат така обстоятелствата, че да има място за мен в raids

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
А аз ще те напляскам, ако продължаваш да гледаш класациите на рекаунт
Струва си да го гледаш главно, за да си преценяваш кое колко и как ползваш. Сравнението между теб и други хийлъри има смисъл само донякъде. Това, че голяма част от ефективността ти се измерва в absorb, е само едно на ръка. Мястото ти зависи до много голяма степен и от това каква е битката и кого трябва да хийлваш в нея. Рейд хийлърите в много битки (и по принцип) отнасят танк хийлърите, докато на други танк хийлърите дръпват напред. Ако ти възложат да се грижиш за танка, а на теб очите ти са в рекаунта и се напъваш да настигнеш другите, вероятността танкът да се просне като прегазен добитък е огромна. И се е случвало
Има битки, на които просто трябва и да рейд хийлваш, обаче при всяко положение си гледаш приоритетите. А ако задминеш холитата, друидите и шаманите, значи е възможно нещо да не е съвсем наред. Вчера го видях Вура да се хвали колко много хийлвал и ми идеше да го шляпна по врата и него (Но пък е вярно де
)) Просто смятам, че ако нещо подобно на healing race се промъкне, положението ще стане лошо. Важното е, че хората, дето са ти поверени, са оцелели.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Рекаунт не ми е на екрана, защото ми заема място. Поглеждам го чат-пат след битка или като умре боса. Обаче вечно съм последна, дори когато хвърлям PoH, а ползвам PoM непрекъснато.
Ланис е два пъти пред мен обикновено. Подозирам, че аз злоупотребявам с PW:Shield, ползвам го непрекъснато.
Снощи правихме с моите другарчета VoA25, не знаехме грам тактики за новия бос, за пръв път го виждахме. 6 хийлъра, бях трета. След мен бяха и двата друида. Лош гиър ще да е било. Много готина битка. Имаш да наливаш хийлинг на танковете като луд
. Красота. 
Таня и Ану
ги хийлвах накрая
. Оцеляха.

Снощи правихме с моите другарчета VoA25, не знаехме грам тактики за новия бос, за пръв път го виждахме. 6 хийлъра, бях трета. След мен бяха и двата друида. Лош гиър ще да е било. Много готина битка. Имаш да наливаш хийлинг на танковете като луд

Таня и Ану

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around