Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
- Zeiss_optik
- Arcanist
Нападателят е бил български турчин и го е нападнал с газов пистолет - не мога да преценя как това помага на Доган, ако е било постановка. Не че и на мен не ми хрумна първо това.
Междувпрочем, за да направя сюжета по-интересен, бих предположил, че е постановка на постановка, за да изкарат Доган некадърен ПР-аджия
Междувпрочем, за да направя сюжета по-интересен, бих предположил, че е постановка на постановка, за да изкарат Доган некадърен ПР-аджия

- Zeiss_optik
- Arcanist
Газовият пистолет може да нанесе сериозни наранявания, но ако не е преправен - трудно би убил, дори от упор. Вярно, че изглежда по-ефектно, но ако аз разполагах само с газов пистолет и два ножа и ми се дощеше да убия някого - бих използвал ножовете.
А така случката помага на Доган за консолидиране на разотиващия му сеелекторат: "Вижте ме колко съм принципен - даже искат да ме убият. Тук има пръст Гюнер Тахир и всички, които искат да взривят етническия мир в България!"
А така случката помага на Доган за консолидиране на разотиващия му сеелекторат: "Вижте ме колко съм принципен - даже искат да ме убият. Тук има пръст Гюнер Тахир и всички, които искат да взривят етническия мир в България!"
Hemos pasado!
Емо, помага му. Идат избори, електоратът му в момента е под атака от страна на още една турска партия - онова чудо на Осман Октай; не се знае освен Веждито ГЕРБ какво още може да извади от ръкава си. И сега някой се опитва да убие Доган. Ами щом дотам са стигнали, като нищо отново може да им се прище да ги преименоват, изселят или Аллах знае още какво. И те така.
- Zeiss_optik
- Arcanist
- The Dragon
- Elder God
Абе кой знае, Доган не би трябвало да е начело на партия която да представлява етническите турци, и има в името си права и свободи, имайки в предвид че той пък най-малко е помогнал почти да се разруши етническия мир с атентатите през 80-те. В тоя смисъл мисля че много българи биха симпатизирали на атакуващия. Баси картинката която даваме на западния свят...Zeiss_optik wrote:Доган и без това вече е политически труп. И тази нескопосана постановка е имала за цел не да го убие, а да го съживи. Сега ще цъфне по медиите с изявления, че нямало да се поддаде на натиск, шантажи и заплахи.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- tigermaster
- Elder God
Атакуващият, честно казано, имам чувството, че е някакво пияно или надрусано келеме, което е решило да бъде голям герой. Може и постановка да е, естествено.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Zeiss_optik
- Arcanist
Първата експертиза е готова: не е взел наркотици. За алкохолната проба ще се почака още малко.
А постановката започна да постига целите си още днес: помислете си - имало ли е досега случай да излъчат по телевизията пълния текст на речта на партиен лидер по време на конференция на която и да е партия. Това и по времето на Тодор Живков го нямаше.
А постановката започна да постига целите си още днес: помислете си - имало ли е досега случай да излъчат по телевизията пълния текст на речта на партиен лидер по време на конференция на която и да е партия. Това и по времето на Тодор Живков го нямаше.
Hemos pasado!
- Mr. Nobody
- Misting
- Moridin
- Global Moderator
Пребиването и наличието му по всички европейски телевизии е огромен срам за България и още по-тъжно е, че няма да има нито един осъден. Най-патетично беше как някакви мастити вратове уж успокояваха останалите и предпазваха младежа, след което на свой ред започваха да го ритат 

This is it. Ground zero.
Е, айде да не задълбаваме върху боя на нападателя, щото аз бих предпочела въоръжените нападатели по принцип да ги обезоръжават и обезвреждат както трябва овреме, дори с цената на някоя друга контузия по тях. Та няма да седна и да рева за правата му.
За останалото - циркът е пълен... Тоя фарс минава всякакви граници. Таково баш не сме имали досега. Драматичен театър, парексаланс. Баси, таман реша, че няма накъде да падаме повече и то, хоп, продънваме се с още няколко десетки километра. Личи си отдалече, че идват избори.
За останалото - циркът е пълен... Тоя фарс минава всякакви граници. Таково баш не сме имали досега. Драматичен театър, парексаланс. Баси, таман реша, че няма накъде да падаме повече и то, хоп, продънваме се с още няколко десетки километра. Личи си отдалече, че идват избори.