Е, да, калпави сте, за моя утеха :РRoland of Gilead wrote:Е трябва да признаеш, че каквото и да си мислиш, че искаме да му причиним, така или иначе не се справяме :D
Да поспамим за разнообразие (Part 3)
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
http://phorum.studioitti.com/phorum/rea ... 75&t=63475
НЕ, НЕ, НЕ, МИЛОООСТ
НЕ, НЕ, НЕ, МИЛОООСТ

MPERATOR SHMATKA а.к.а. тъмния а.к.а. колди а.к.а. Камен wrote:az kato gledam moq forum e edin ot nai-hubavite v neta na nekomersialno nivo.
Typo ste se sybrali v dvata tupi foruma, i nqkak si nepriqtno izlu4vane imat, ne mi haresvat.
And you can't dance with a devil on your back...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Daggerstab
- Arcanist
Съгласен.Elayne wrote:Не, не, неее, току що гледах може би най-отвратителната реклама в живота си - на парфюм Евтерпа (по Бтв). Ужасно нещо, казвам ви![]()
![]()
.

Започнах да пиша къс преразказ, но при опита да си спомня подробностите получих "позиви за повръщане"... Отивам да драйфам...
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
не е нужно, само ОБ ти вършат работаJaar wrote:Ама и вие сега!!! Тъкмо бях забравил случая с тампоните, а вие го изровихте от забвението. Утре ако не беше всичко затворено, щях да ида и да прочета всички възможни упътвания на тампони.![]()

дано Дима другия месец се присети и каже с подробности (тя на мен вече ми преразказа, мъчете се вие, о любопитни!!)

shadow dance nikoga ne luje

- Spoiler: show
Last edited by Elayne on Sat Nov 19, 2005 11:16 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ся, ако ме светнеш и що това е като спойлер...
Ако реша да си чета упътването сама, ще знам края?
Но е епично постижение на маркетинговия отдел на ОВ, няма спор...

Last edited by Morwen on Sat Nov 19, 2005 11:16 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either