Сенгоку Басарата аз го зяпах първия сезон, ама основно заради гласа на Зоро - и героя, който говореше с него, де

Moderator: Moridin
Свърши посред нищото във възможно най-буквалния смисъл на думата. Дори сериалът "Carnivale" не свърши толкова отворено. Въпреки това беше мнооого готино аниме и определено се радвам, че го гледах.tigermaster wrote:Гледах първите два епизода на "The Heroic Legend of Arislan". Вярно е, че не съм гледал много анимета - всъщност не съм сигурен, че имам и десетина сериала зад гърба си - но все пак ми се ще да споделя, че това се очертава като най-епичното аниме, което съм гледал изобщо. А ако смятате да го гледате, намерете си версия с оригиналния звук задължително. Английското озвучаване е кошмарно - може би най-ужасното, което съм чувал през живота си, а съм гледал купища бойни филми, озвучени некадърно на английски. За щастие mkv-то, което свалих, има втора звукова пътечка с японския говор...
Ха, че чак сега ли го изгледаНачесах си крастата за патетични и епични самурайщини със Sword of a stranger.
А сега подхванаха паралелно с Лъки Стар-а Dennou Coil. Засега изглежда интересно. Артът ме кефи. Да видим нататък.За Макрос Плюс: Шиничиро Уатанабе го водят режисьор на анимето. Имало е и друг, главен режисьор. Абе имаше някакъв мноооооооооого лек Бибоп фийлинг нещото (сигурно заради Йоко Канно), но беше на милиарди светлинни години като качество от Бибопа. Скучно ми беше, честно казано, щото персонажите и историята бяха толкова тъпи всъщност...
Сетингът и някои от страничните персонажи ми харесаха, де.
Макрос Зиро повече ми задържа вниманието, ма накрая се оля в няква Ра-Зефонщина - то не бяха песни, то не бяха маи. И дебилни еко-пропаганди кат в на Гибли филмите. Но артът ми хареса, а битките бяха много динамични и яки. И единият от по-главните герои беше с гласа на Рьо-чан от Сити Хънтър. Тук и персонажите ми допаднаха повече.
Та ето, неквито много години след ставането ми на аниме фен, изгледах някакви Макроси най-накрая.
Мисля, че като концепция ме кефят повече от Гъндамите.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest